Favorieten van april!

Mei is inmiddels alweer lekker op gang, dus de hoogste tijd om nog één keertje terug te blikken op april en wel door middel van mijn favorietenlijstje! Mochten jullie nieuwsgierig zijn naar een andere favoriet van mij, aarzel dan niet om het me te vragen!

# Favoriete bezigheid…

DSC00170
Strandwandeling op het strand van Katwijk aan Zee…

Zo jammer dat we hier niet dichter bij het strand wonen want lekker uitwaaien op het strand vind ik toch wel heerlijk om te doen! Gelukkig stond er in april ons uitstapje naar Katwijk aan Zee op de planning en hadden we erg veel geluk met het weer zodat we beide dagen heerlijk over het strand hebben kunnen lopen en optimaal hebben kunnen genieten! Nog dik 5 weken en dan zijn we in ieder geval weer op het strand te vinden! Kijk er nu al naar uit!

# Favoriete nieuwe speeltje…

IMG_20150404_195133
Mijn nieuwe compactcamera…

Mijn vorige compactcamera voldeed helaas niet meer op alle fronten aan mijn ‘eisen’ dus werd het tijd om op zoek te gaan naar een waardige vervanger. Spiegelreflex zou het niet gaan worden omdat ik juist met vakantie niet steeds zo’n grote fototas mee wil lopen zeulen, dus vriendlief verrichte de nodige warenonderzoek en uiteindelijk voldeed de Sony DSC70HX aan mijn eisenpakket én kwam ie ook nog eens goed uit de testen dus hield ik de pinpas er door en trakteerde ik mezelf op dit juweeltje. In Katwijk én met de Bollenstreekroute heb ik hem voor het eerst gebruikt en ja, helemaal blij mee! Ook het filmen in HD is van zeer hoogwaardige kwaliteit dus dat beloofd wat voor straks in Normandië!

# Jullie favoriete Instagramfoto…

Screenshot_2015-05-05-16-15-11

Bovenstaande foto werd maar liefst 44 keer geliked, mede ook doordat ik de hashtag #flowers eraan toevoegde waardoor er ineens een hoop ‘buitenlanders’ de weg naar mijn IG wisten te vinden. Neemt niet weg dat ook wij zelf onder de indruk zijn geraakt van dit mooi stukje Nederland!

# Jullie favoriete blogpost…

DSC00157
Uitwaaien op het strand…

Mijn blog over ons uitstapje naar Katwijk aan Zee waarin ik vermelde dat dit echt zo’n weekend was waarin alles klopte van het weer tot de locatie tot het gezelschap tot de ondernomen activiteiten trok de meeste belangstelling en trok maar liefst 154 bezoekers naar mijn blog. Het leverde me trouwens ook nog een leuke mail op maar daarover binnenkort meer!

# Blog in het zonnetje…

happylionessDe blog van Petra volg ik ook alweer een tijdje en met name haar schrijfstijl, de manier waarop ze haar liefde voor haar gezin weet te verwoorden maar ook haar eigen onzekerheden durft uit te spreken trekken me enorm aan. Enige tijd geleden bleef het ineens verdacht stil op haar blog en vreesde ik dat blogland weer een topper kwijt zou zijn maar gelukkig is ze sinds kort weer actief en hoop ik nog vele mooie blogs van haar te mogen lezen!

18 comments

 1. Sammie

  Leuk artikel! Die tulpen foto is een mooierd! Wat een leuk nieuw speeltje ook, daar ga je vast veel mooie foto’s mee schieten!

  Beantwoorden

 2. Elaintje

  Altijd fijn een cadeautje voor jezelf! Zeker zo’n mooi cadeau

  Beantwoorden

 3. Petra

  ‘Wat een mooi lijstje’ zou ik normaal gesproken schrijven. Maar dat voelt zo raar nu ik er zelf tussen sta. Dank je wel voor je lieve woorden. Prachtige foto van de tulpen maar ook van jullie twee. Soms zou ik ook graag dichtbij het strand wonen. De zee heeft iets magisch.

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Je hebt het geheel verdiend hoor! En ja, zee blijft aan me trekken, net als de bergen trouwens…

   Beantwoorden

 4. Nicetobeout

  Mooi he die tulpenpracht! Van de week schrijf ik er ook een blogje over.

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Echt zo mooi om te zien!

   Beantwoorden

 5. misssexandthecity

  Meer dan een mooie maand april zou ik zeggen,……

  Beantwoorden

 6. Ferry & Jacqueline

  April is zeker hard gegaan. Mooie camera heb je daar. Prachtig tulpen om te zien. Lekker uitwaaien aan de strand. Gisteren kregen even noodweer. Later op de dag scheen volop.

  Beantwoorden

 7. Helena

  Prachtig! op naar een evenzo mooi mei… of misschien nog wel mooier 🙂

  Beantwoorden

 8. Northflix

  Wat een lekker overzichtje! Leuk om te lezen!

  Beantwoorden

 9. Eline

  Die foto met bloemen is idd heel erg mooi!

  Beantwoorden

 10. Sabine

  Leuk weer! Ik gebruik je informatie over je nieuwe camera even als heel goede tip, want ik ben ook op zoek naar zo’n nieuw juweeltje 😉

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Ik kan hem je zeker aanraden! Groot bereik zodat ik gebouwen er nu wel volledig op krijg, dat was vooral het probleem met mijn vorige camera, 30x zoom en dan nog steeds heel erg scherp, wifi zit erop en dus de mogelijkheid om in HD te filmen, echt hoogwaardige kwaliteit!

   Beantwoorden

 11. Morgaine

  Terug kijken is altijd fijn, meestal hou ik de mooiste momenten lekker voor mijzelf, lol 😉

  Die zijn ook niet in woorden te vatten, daarom elke dag even mijn blessings opschrijven voor mijzelf 😀

  Beantwoorden

 12. Serena

  Ik vind het zo jammer dat ik zo ver van het strand woon, anders was ik er echt wel veel te vinden denk ik. Heerlijk om langs de branding te kunnen wandelen.
  Dus we kunnen nu ook filmpjes verwachten? Leuk!!!

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Ja, nog niet eens aan gedacht maar kan idd wel wat laten zien op mijn blog

   Beantwoorden

 13. Lies

  Leuke camera! Maakt zo te zien ook mooie foto’s 🙂

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: