Dit weekend ga ik echt…

DSC00199
Strandhuisjes op het strand van Katwijk aan Zee…

Nu het weekend weer in zicht is, loopt mijn hoofd weer eens over van de meest uiteenlopende plannen. Vaak wil ik van alles en loopt het weer compleet anders waardoor er uiteindelijk niks van terecht is gekomen. Natuurlijk zag ik mezelf dit weekend al lekker buiten in het zonnetje zitten te genieten, het liefst met een goed boek en een lekkere pot thee erbij maar als ik de voorspellingen mag geloven dan wordt het vooral een weekend waarin ik het binnen moet zien te vinden. Dus benieuwd waar ik me dit weekend eens op zal gaan storten?

* de slaapkamer opruimen…

* mijn winterschoenen opruimen zodat er plaats is voor mijn zomerschoenen…

* me verdiepen in Normandië, nog zo’n 6 weken!

* online op zoek naar een geschikte broek, zo’n hekel aan passen van broeken in winkels en zo flauw van die skinnydingen…

* asperges kopen én eten, de eersten van dit seizoen, zin in!

* eindelijk weer lezen want dat schiet er helaas een beetje bij in en mijn stapel NTL wordt alleen maar groter en groter…

* tulpen kopen, kan nu nog!

* met vriendinnetje T. een datum plannen voor een dagje badderen en relaxen in Fontana!

* uitslapen, als het toch zondag regent…

* eindelijk weer eens kleuren, alweer zo’n tijd geleden, zonde want ik heb nog tig leuke kleurboeken liggen…

* weer eens een film kijken, iemand nog tips?

* een nieuw recept uitproberen uit één van de vele kookboeken die (helaas) ongebruikt in de keuken liggen…

Wat gaan jullie dit weekend echt doen?

26 comments

 1. kliefje

  Wij hebben een aantal sociale dingen. Daar tussendoor zien we wel, geen zin om me vast te leggen.

  Heb je voor die broek al bij Miss Etam gekeken? Niks mutsenwinkel, ze hebben op dit moment echt een leuke collectie en veel keuze in niet skinny.

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Ik loop regelmatig bij Miss Etam binnen en heb er ook genoeg van in mijn kast hangen, ook broeken maar ik had altijd de Soul en sindsdien deze uit de collectie is, kan ik het er niet echt meer vinden maar goed, ik kan een nieuwe poging wagen natuurlijk!

   Beantwoorden

 2. zomersproetje84

  Hihi herkenbaar. Er zijn nog verschillende dingen die ik wil doen, alleen kan dat niet in een weekend. Waar ik voor dit weekend echt voor willen zitten is om het digitale album af te maken en verder weet ik het nog niet. Geniet van je weekend!

  Beantwoorden

 3. LJ

  Klinkt als een zeer druk weekend!!
  Asperges, die moet ik ook dringend op het menu zetten!
  Ik ga een weekendje naar Maastricht, dus even de grens over.

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Mezelf kennende zal echt niet alles gedaan worden hoor!

   Beantwoorden

 4. Morgaine

  Ik moet eerlijk zeggen dat ik een aardig vast patroon heb in het weekend, zo ie zo huishouding, bed verschonen, op de zaterdag, daar start het mee, hahahaha daarna volgt de rest, als het mooi weer is, kan ik zomaar even naar de markt of de bieb fietsen, en verder is het vooral ontspannen. Zeker 1 film in het weekend kijk ik weg, meestal.

  Omdat het zo’n patroon is geworden, blijft het ook zo, en eigenlijk vind ik dat wel prima, als ik een dagje anders heb of moet in het weekend, binnenkort weer, op de zaterdag een feestje bij mij thuis, dan kan ik ontzettend verlangen naar het ERNA hahahaha Kortom, dit weekend ga ik echt nog even mijn vaste dingen doen wat ook niets hoeft te zijn, en lekker rommelen in huis, en mij voorbereiden op de wat drukkere komende weken. Ik ga zometeen even naar mijn vrienden toe, die zondag een weekje weg gaan… en ik zorg voor de kat in de komende week, dus even bijkletsen, updaten en ga zo maar door.

  Dit weekend is dus van mij 😀 Maandag Koningsdag…. is ook nog vreemd natuurlijk, lol

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Ik hou in zekere zin ook wel van regelmaat maar soms vind ik het ook gewoon lekker om er van af te wijken, vooral in deze tijd van het jaar als het weer me naar buiten trekt!

   Beantwoorden

   1. Morgaine

    oh ja zeer zeker, maar ik heb nu ook het weer gezien voor de hele komende week, hahaha uch…

    Beantwoorden

 5. Carpe Diem

  Hoeveel uren heeft jouw weekend?! 😉 hihi
  Wij gaan zaterdag misschien naar een fototentoonstelling in Den Haag. En zondag op ziekenbezoek. Verder hebben we nog geen plannen. Ja, beetje uitslapen! Héérlijk!

  Fijne weekend!

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Mezelf kennende zal echt niet alles gedaan worden hoor! En speel een beetje gemeen, heb de maandag ook nog hè?

   Beantwoorden

 6. Sabine

  Haha heel herkenbaar! Ik denk dat je wel 3 weekenden nodig hebt hiervoor 😉

  Beantwoorden

 7. Sammie

  Ja, het weer word niet best.. helaas! Uitslapen heb ik ook op de planning staan 🙂 Film tips? ik zou zeggen spiek is bij mijn categorie filmpje 😉

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Dank je, ga straks direct even kijken!

   Beantwoorden

 8. Ferry & Jacqueline

  Zo dit klinkt heel druk. Poeh…. Het moet ook bij gehouden worden. Over 6 weken ga je al op vakantie. Wat heerlijk vooruitzicht Wanda. Vandaag is zeker heel goed weer om te bij te kleuren.

  Fijn weekend.

  Beantwoorden

 9. Koen Schyvens

  Wij begonnen het weekend met een theatervoorstelling op vrijdagavond. Vandaag boodschappen doen en even op verjaardagsvisite. En veel lezen, denk ik. Morgen een (beetje) bijzondere dag – huwelijks-verjaardag. En bij ons staat ‘Wiplash’ (film) dit weekend op het programma.

  Beantwoorden

 10. natasjaslifestyle

  Ik weet dat nooit van tevoren. In ieder geval boodschappen doen, uiteten (gister) blog schrijven (vandaag of morgen) kinderen van en naar logeerpartijtjes halen/brengen. En verder laat ik het open? veel plezier allemaal !!! ?

  Beantwoorden

 11. writingmonique

  Een druk weekend, maar er staan ook hele leuke dingen op je lijstje! Uitslapen is altijd fijn!

  Beantwoorden

 12. Serena

  Wow, je hebt nog een hele lijst weg te werken!!!
  Ik ga dadelijk naar een jaarmarkt hier in de buurt, kijken of ze nog grappige spulletjes verkopen.
  Verder niet veel op planning buiten de huishoudelijke klusjes.

  Beantwoorden

 13. Saskia

  Ik wil ook zoveel. Misschien zelfs de pot witte latex tevoorschijn halen, hahah. Oh, en hardlopen en blog bijlezen en bloggen en en en…
  Enige wat echt vaststaat is het etentje met ouders 🙂

  Beantwoorden

  1. Saskia

   En tip qua film: de laatste met Denzel Washington, ben even de naam kwijt. Wij vonden ‘m best goed.

   Beantwoorden

 14. Elise

  Net als jij had ik mij verheugd op mooi weer 🙁
  Ik ga niks doen, lekker beetje koken, bankhangen, scrappen en filmpjes kijken. Man is werken dus moet mezelf vermaken ahhhah

  Beantwoorden

 15. Helena

  Lekker rustig aan doen en even ‘muziekhappen’ vanavond in het nieuwe Tivoli in Utrecht bij The Songbirg Sessions; een reizend minifestival met upcoming internationale singer-songwriters… ben heel benieuwd, maar heb er zeker zin in, want kan daarna lekker 3 dagen een soort van bijkomen . Wens je mooie dagen!

  Beantwoorden

 16. zosaar

  Klinkt goed. Fijn weekend!

  Beantwoorden

 17. gidsjoris

  Schoolfeest van kleindochter. Binnen 5 minuutjes zijn we weg zie. Groetjes!

  Beantwoorden

 18. iliveformydreams.com

  Dit weekend ga ik opruimen! Dingen doen waar ik deze week geen tijd voor heb gemaakt. Achterstallig dus 😉

  Beantwoorden

 19. Insoon

  Het weekend is helaas weer voorbij.. maar ik heb o.a. gekleurd, een film gekeken van Sandra Bullock (altijd leuk!) en op Koningsdag heerlijk buiten in het zonnetje zitten lezen 🙂

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: