Delfsail 2016 in 10 foto’s

Afgelopen weekend vond voor de zesde keer Delfsail plaats. Dit grootst opgezet evenement met tallships van over de hele wereld stond al een tijdje op mijn zomerplanning van dit jaar. Bij voorgaande edities kwam het er steeds niet van maar dit jaar is het dan eindelijk gelukt! Kijken jullie mee naar een kleine sfeerimpressie?

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

4 comments

 1. Sanne

  Mooie foto’s heb je gemaakt. Ik heb er van genoten. 🙂

  Beantwoorden

 2. Sabine

  Mooie foto’s! Leuk ook die slideshow 🙂 Lijkt me een heel leuk evenement om te bekijken.

  Beantwoorden

 3. Sas

  Erg mooie foto’s! genieten 🙂

  Beantwoorden

 4. Morgaine

  Ja gaaf! hahahaha de Utrecht, is ook een prachtig schip, die zie ik hier overal weleens liggen trouwens en ook op Sail Amsterdam vorig jaar natuurlijk, maar ik heb haar ook al in Muiden bij het kasteel op de foto staan ooit en ze ligt ook weleens hier onverwacht ineens even in de haven, zo leuk om te zien dat ze echt overal heen gaat, ook als er geen evenement is dus.

  De santa maria manuela zie ik ook en herken ik dus ook van Sail vorig jaar, een aparte history en in Amsterdam was er zelfs een actie groep.. alsof het schip er iets aan kan doen, hahaha

  Prahtig, ik ben gek op tall ships en kan niet wachten tot Sail 2020 Amsterdam.

  X

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.