De Zondagse Drie… (9)

Een wekelijkse terugkerende blog op zondag met daarin 3 dingen die op de een of andere manier typisch zijn voor deze zondag of gewoon zomaar in me zijn opgekomen om deze blog mee te vullen!

Ook zo nieuwsgierig waar deze Zondagse Drie mee gevuld is? Nou, ik wil jullie niet flauw maken maar hij staat volledig, maar dan ook echt volledig, in het teken van ultiem GENIETEN, want as we speak ben ik samen met vriendinnetje D. op weg/gearriveerd in hotel Sanadome in Nijmegen! Dus dat betekent heerlijk 2 dagen totale ontspanning en zoals gezegd Genieten met een hoofdletter G! Waar we zoal van zullen gaan genieten?

Nou, daar gaan we…

De vele thermaalbaden!

Het binnenbad van hotel Sanadome...
Het binnenbad van hotel Sanadome…

Hotel Sanadome beschikt over zowel een groot buiten- als binnenbad met tig thermaalbaden. De ene is goed voor je bloedsomloop, de andere weer voor bepaalde spieren, de ene riekt naar lavendel en weer een ander naar dennen. Bij de ene denk je het mag wel wat warmer (34 graden of zo) en bij de andere val je haast in slaap omdat het toch best wel erg warmpjes is (37 graden). Mijn persoonlijke favoriet is toch wel de lavendel, zo lekker joh als je je eerst zo’n 12 minuten hebt overgegeven aan het bubbelen om vervolgens tijdens het rustmoment na te genieten met zo’n lavendelinjectie. Heerlijk!

Het lekkere eten…

Standaard starten we ons verblijf met de lunch, ook niet zo gek natuurlijk als je zoals ons er zowat 2 uurtjes voor hebt moeten rijden om er te komen en je het natuurlijk net zo uitgekiend hebt dat je er rond de middag bent. Dus eerst lekker lunchen in de lounge en daarna de rest van de middag in de relaxstand. Uiteindelijk door al dat bubbelen krijg je natuurlijk weer trek, dus is het weer richting de lounge voor een heerlijke maaltijd. Op zich wel jammer dat de kaart nagenoeg altijd gelijk is maar ach, aan de andere kant, we komen er maar 1x per jaar dus dan gaat zo’n Club Sandwich of een Sateetje er prima in! Oh ja, had ik al verteld dat de smoothies er overheerlijk zijn? Bij deze dus! Heel soms nemen we ’s avonds in Club Breeze nog een afzakkertje, lees koffie/thee met nog wat lekkers erbij maar net zo vaak doen we dit gedeelte op de hotelkamer, tenslotte hebben we allebei altijd nog wel wat lekkers meegenomen! En nog iets… het ontbijt… heerlijk! Ook zo’n ultiem Genietmomentje!

Het vooruitzicht dat we morgen nog zo’n dag hebben!

bron: De Gelderlander
bron: De Gelderlander

Ja, jullie lezen het goed! De dames blijven standaard overnachten, ook bepaald geen straf op zulke mooie hotelkamers, wel jammer dat ze nog steeds geen waterkoker hebben staan,  en dit verhoogt zeker de feestvreugde want ten eerste betekent het dat we gewoon zondagavond nog steeds ergens in het complex zijn te vinden, dat we maandagochtend dus genieten van een overheerlijk ontbijtje om vervolgens onze spulletjes weliswaar alvast te gaan inpakken maar te weten dat we gewoon nog een paar uurtjes badderen voor ons hebben liggen! En aangezien we tegen die tijd ook wel al weer wat knorrende maagjes hebben, sluiten we traditiegetrouw af met (weer) zo’n overheerlijke lunch!

Me dunkt… ik kom vandaag en morgen wel door! Wat zijn jullie plannen?

11 comments

 1. Marion

  Oh heeeeeeeerlijk! Ik ben er een keer een dagje geweest. Zalig! Met overnachting moet helemaal genieten zijn zeg. Neem het er maar lekker van. Maar uh…. wat doe je nou vanavond?

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Tja, dat is helaas balen! Vriendinnetje is niet van het racen dus ik denk dat ik of alleen ga kijken of later de samenvatting ga kijken op internet. Duim je dan ook voor mij dat Max in de punten rijdt?

   Beantwoorden

   1. Marion

    Max rijdt altijd in de punten toch! 😀

    Beantwoorden

    1. wiebie74

     Laatste paar races wel, dus duimen dat het straks ook goed gaat#

     Beantwoorden

 2. natasjaslifestyle

  o wat heerlijk ik ga volgende week met mijn moeder samen een spa doen…

  Beantwoorden

 3. Sabine

  Wat super fijn! Ik ben nog nooit in een thermaalbad in Nederland geweest. In Colombia wel die zijn hier op vulkanisch gebied, van die zwavelbaden gewoon in de buitenlucht. Vond ik best relaxed. Heel veel plezier!

  Beantwoorden

 4. Morgaine

  Ik heb dit dus nog nooit zo gedaan, weleens in een sauna geweest te lang geleden maar dit klinkt helemaal super! Wel hebben we hier in Almere Buiten een zwembad tropisch, met kruidenbaden, maar dat is een badkuip waar je dan ook nog voor moet betalen apart, niets mis mee, maar zo jammer dat ze meer en vaker buiten gebruik zijn dan dat ze het doen, dat je ook nog midden in het zwembad ligt met alle herrie eromheen van alles en iedereen is natuurlijk ook niet je van het, hahaha

  Ik ga deze zeker weten onthouden en wie weet wordt dit wel mijn eerste grote trip ooit 😛 Met overnachting…

  X

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Kan het je echt aanraden!

   Beantwoorden

 5. Insoon

  Klinkt allemaal goed! Volgens mij kom je weer helemaal rozig en relaxed thuis 🙂

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: