De Zondagse Drie… (8)

Een wekelijkse terugkerende blog op zondag met daarin 3 dingen die op de een of andere manier typisch zijn voor deze zondag of gewoon zomaar in me zijn opgekomen om deze blog mee te vullen!

Alweer zondag… tijd vliegt, niet meer normaal hoe hard de weken voorbij vliegen! Tijd dus weer voor De Zondagse Drie met deze keer 3 dingen die ik vandaag absoluut niet zal gaan doen! Benieuwd?

Uitslapen!

rossi
Rossi in actie tijdens de GP van Maleisië (bron: GPUpdate)

Waar we normaal op zondag nog weleens tot een uurtje of 10 in bed willen blijven liggen, hebben we voor vandaag de wekker toch maar eventjes gezet. Reden: de ene laatste Motogp race van dit seizoen waar Valentino Rossi heul misschien al wereldkampioen zou kunnen worden en daarmee dan zijn 10e titel zou kunnen pakken! Okay, dat betekent dan wel dat zijn naaste rivaal Lorenzo buiten de punten moet vallen en dat meneer zelf natuurlijk nog wel stinkend zijn best moet doen maar goed, de voortekens zijn goed, dus fingers cross! De race is om 8 uur trouwens, gelukkig niet bijzonder vroeg maar toch… uitslapen zit er voor vandaag niet in!

Binnen blijven zitten!

Herfstwandeling in Slochteren (oktober 2014)
Herfstwandeling in Slochteren (oktober 2014)

Als ik de weergoden moet geloven zou het vandaag een mooie herfstdag gaan worden dus dan hou je mij echt niet de hele dag binnen! Zo zonde, wie weet hoe lang ik straks nog gedwongen ben om binnen mijn heil te moeten zoeken, dus nee, voor vanmiddag heb ik dan ook heel andere plannen dan mijn vertier binnenshuis te moeten zoeken. Ik heb wel zin om een lekkere herfstwandeling te maken, nog snel even wat fotootjes te maken van al het moois dat moeder Natuur ons in de herfst voorschotelt!

Vanavond eten bij mijn ouders!

Verstappen in actie tijdens de eerste vrije training in het natte Austin (bron: GPUpdate)
Verstappen in actie tijdens de eerste vrije training in het natte Austin (bron: GPUpdate)

Niet dat we dit elke zondagavond doen maar het gebeurt toch wel regelmatig dat we zondags even gezellig bij paps & mams aanschuiven maar vanavond zit ‘em dat er dus eventjes niet in! Reden: om 20.00 uur wordt, hopelijk, de Grandprix van Amerika gereden en dan heb ik het dus over formule 1 met natuurlijk Max Verstappen! Ik zeg hopelijk, want de weergoden in Austin waar de race wordt verreden, hebben nogal last van orkaan Patricia en er komen bakken met regen naar beneden. Op zich heb ik geen bezwaar tegen een ouderwetse regenrace omdat ik dan juist extra spectaculaire dingen verwacht van onze Max maar toch… het moet natuurlijk allemaal vertrouwd zijn. Maar goed, het betekent dus wel dat we vanavond gewoon gezellig thuis blijven om deze race inclusief voor- en nabeschouwing te kunnen zien!

En wat gaan jullie vandaag absoluut niet doen?

12 comments

 1. Morgaine

  Over dat uitslapen hebben jullie de klok wel terug gezet, hahaha anders zat je een uur te vroeg op en had je nog een uurtje extra kunnen slapen 😛

  En de zon is shining! En ik word straks opgehaald, i’m sure dat ik vandaag ook even de bossen van Amersfoort ga zien, dat is iets wat ik nu ook wil ja, even erop uit, andere omgeving!

  X

  Beantwoorden

   1. Morgaine

    hahaha ik zag jullie al te vroeg zitten 😉

    Beantwoorden

 2. Serena

  Ik eet vandaag ook bij mijn ouders… Ik hang bij hen met de MacBookje. Buiten is het maar druilerig weer, bah!

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Druilerig? Hier een prachtige herfstdag, heerlijk gelopen

   Beantwoorden

 3. Ferry & Jacqueline

  Mooie foto van motor. Uitslapen kan ik niet. Race auto van Verstappen is zeker heel spannend om te volgen op de tv. IK ben geen race auto fan. Ik kijk helemaal niet naar. Herfstwandeling lijkt me lekker om te wandelen. Helaas ben ik niet lekker.

  Beantwoorden

 4. Marion

  Nou nou nou, wat was het een actie vanochtend! Marquez was fout bezig, maar Rossi had echt beter moeten weten. Dit is zo zonde!!! Nou goed, er zijn gekkere dingen gebeurt. Als Max kan inhalen, kan Rossi het ook. Ik ga proberen de oogjes open te houden vanavond! Veel plezier!

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Idd wat een sensationele race in negatief opzicht, zo jammer, ben bang dat dit hem echt zijn titel gaat kosten…

   Beantwoorden

 5. zosaar

  Nou ik heb heerlijk uitgeslapen hoor. Wat ik niet ga doen vandaag… geen dingen die ik niet leuk vind. Fijne zondag!

  Beantwoorden

 6. Sabine

  Hahaha nou bij mijn ouders eten ga ik ook niet 😉

  Beantwoorden

 7. Angelique

  Gisteren was het zo’n heerlijke herfstdag! Inderdaad zonde om dan binnen te blijven zitten.

  Beantwoorden

 8. Flavie

  Zoetie heeft ook naar de MotoGp gekeken… en zo te horen (aan zijn geroep) was het een hele spannende race.
  Ook wij zijn gaan eten bij de Schone Ouders… ideaal op zondag 🙂

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: