De Zondagse Drie… (7)

Een wekelijkse terugkerende blog op zondag met daarin 3 dingen die op de een of andere manier typisch zijn voor deze zondag of gewoon zomaar in me zijn opgekomen om deze blog mee te vullen!

In deze 7e editie van De Zondagse Drie gaat het om programma’s waar we nooit of bijna nooit naar kijken. Benieuwd wat we bewust links laten liggen? Lees dan gerust verder!

Heel Holland Bakt…

heel-holland-bakt-2015Het is echt niet zo dat ik dit programma links laat liggen vanwege het hoge kneuterigheidgehalte, tenslotte ben ik een fervente liefhebber van BZV, maar het is gewoon niet mijn ding. Komt misschien ook wel doordat ik niks met bakken op zich heb, wel met opeten van de baksels maar om met mijn eigen handjes los te gaan in het deeg is zo niet aan mij besteed. Dus ook vanavond zit ik niet aan de buis gekluisterd voor deze toch wel zeer succesvolle show…

Zondag met Lubach…

zondagmetlubachEigenlijk geen idee waarom we dit programma links laten liggen, aangezien satire ons op zich wel past, maar om de één of andere onverklaarbare reden komen we op dat tijdstip niet bij zijn programma terecht. Misschien heeft het ook wel met dhr. Lubach op zich te maken, dat hij ons gewoon niet zo aanspreekt, geen idee. Misschien moeten we hem ook gewoon eens een kans geven en voor vanavond een uitzondering maken, dan weet ik tenminste zeker of ik hem hier terecht heb vermeld of niet…

Andy & Melissa…

andyenmelisaTja, wat moet ik hier nu eens van zeggen? Sowieso ben ik wel klaar met al die realityshows waarbij (semi) BN-ers ons een kijkje in hun dagelijkse leventje geven. Ik bedoel… wie boeit nu werkelijk zoiets? Maar dit tweetal slaat werkelijk alles wel… een hoop getier, gevloek en andere vormen van grof taalgebruik terwijl ik me ondertussen echt afvraag waarom dit na 1 seizoen nog niet van de buis is gehaald. Blijkbaar zijn er toch nog mensen die hier vrijwillig naar kijken, misschien een soort van guilty pleasure want anders valt het toch echt niet te verklaren, is mijn bescheiden opinie!

En jij? Welk programma laat jij bewust links liggen?

21 comments

 1. natasjaslifestyle

  Die jij opnoemt, maar ik heb ook nooit bzv gekeken… Of divorce ook nooit gekeken ?

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Divorce heb ik ook nooit gezien, heb niks met Linda de Mol…

   Beantwoorden

   1. natasjaslifestyle

    Oh jij ook niet?? Gelukkig dacht al dat ik de enige was?

    Beantwoorden

    1. wiebie74

     Dat dacht ik dus ook altijd!

     Beantwoorden

 2. Kim

  Andy en Melissa achtige programma’s kijk ik niet. Ik snap wel dat mensen er naar kijken, inderdaad als een soort guilty pleasure. Maar dan nog kijk ik liever iets anders. Heel Holland Bakt bijvoorbeeld 🙂 ik ben wel fan, juist vanwege die kneuterigheid en Martine Bijl.

  Beantwoorden

 3. Morgaine

  Whahahahaha ik kan eigenlijk heel kort zijn, echt exact hetzelfde lijstje! Maar van Lubach, weet ik eigenlijk niet waarom, soms zie ik de aankondiging en denk, ja ik ga het eens kijken, opnemen, maar somehow gebeurt dat dus tot heden NOOIT. Heel Holland bakt, het heeft weleens opgestaan, vervolgens kroop ik achter de laptop en was het ineens afgelopen, hahaha

  Ander lijstje:
  1. Expeditie Robinson
  2. Dat eiland gedoe met naakt daten
  3. Penoza – Flikken Maastricht beiden nog nooit gezien… stukjes… maar boeit mij niet zo.

  X

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Expeditie weleens wat van gezien maar nooit een complete aflevering, kan me gewoon niet genoeg boeien. En ja, dat naakt daten… verschrikkelijk!

   Beantwoorden

   1. Morgaine

    😉 beiden heb ik weleens helemaal gezien om te mogen oordelen, maar dat is dus echt niks voor mij.

    Beantwoorden

 4. zosaar

  Voor Heel Holland Bakt ga ik wel echt zitten. De anderen programma’s sla ik net als jij echt over! Andy en Melissa vind ik verschrikkelijke mensen, bah!

  Beantwoorden

 5. Tamarah (typischtam.nl)

  Zondag met Lubach heb ik nog nooit eerder van gehoord. Misschien zegt dat meer of mij dan over het programma maar goed :). Heel Holland Bakt vind ik juist super leuk, daar ga ik echt voor zitten. Programma’s zoals Andy en Melissa spreken me ook totaal niet aan nee.. Mag wat mij betreft ook van de buis.

  Beantwoorden

 6. Serena

  Whahaha, allemaal waardeloze programma’s.
  Ik zag dat er weer een programma met die verschrikkelijke Jandino was begonnen.
  Ik kijk sowieso nauwelijks ‘gewone’ tv. Ben verslaafd aan vlogs op YouTube en kijk graag Netflix. Geen reclames en eigen keuze…

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Het gekke is dat ik dit jaar naar een show van hem ben geweest en daar heb ik me kostelijk vermaakt terwijl ik hem op tv ook niet hoef te zien…

   Beantwoorden

 7. Falderie

  Allemaal programma’s die we hier in België niet hebben. Maar als ik jou zo lees, moet ik daar niet rouwig om zijn! 🙂

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Je mist er niks aan hoor!

   Beantwoorden

 8. Sabine

  De laatste lijkt me duidelijk haha 😉 De andere twee ook nog nooit gezien. Maargoed ik kijk natuurlijk op het moment sowieso bijna geen Nederlandse tv. Ik zeg bijna, want af en toe kijk ik iets terug op Internet, maar dat zijn alleen programma’s van NPO want de rest kan ik niet bekijken 🙁

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   De eerste 2 zijn bij de NPO te zien trouwens…

   Beantwoorden

   1. Sabine

    Ja dat weet ik, maar die ga ik niet kijken haha. Ik kijk alleen BZV en heel af en toe iets zoals Spoorloos. Maar ik volg het niet elke week ofzo.

    Beantwoorden

 9. Sammie

  Alle 3 de programma’s zijn niet zo aan mij besteed al vind ik Heel Holland Bakt wel grappig op een druilerige zondag ochtend 🙂

  Beantwoorden

 10. Insoon

  Haha, Heel Holland Bakt vind ik juist erg leuk om naar te kijken. Die andere 2 programma’s vind ik ook niks aan. Verder heb ik ook helemaal niks met GTST!

  Beantwoorden

 11. LJ

  Ik ken geen enkele van de programma’s die je noemt 🙂 Ik kijk niet zo erg graag naar realityshows, spelprogramma’s of soaps. Geef mij maar een goeie crime serie, of een film!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: