De Zondagse Drie… (5)

Een wekelijkse terugkerende blog op zondag met daarin 3 dingen die op de een of andere manier typisch zijn voor deze zondag of gewoon zomaar in me zijn opgekomen om deze blog mee te vullen!

Inmiddels weer thuis, helaas moet ik erbij zeggen want goh, wat was ik daar graag nog een paar dagen/weken gebleven, maar goed, het zit er voor nu eerst weer op en dat betekent dus dat deze zondagse editie in het teken staat van dingen die vrij standaard zijn als we weer terug komen van vakantie.

Wasjes draaien…

Gelukkig valt het deze keer heel erg mee, ten eerste waren we natuurlijk maar een weekje weg en ten tweede, niet geheel onbelangrijk, konden we ter plekke gebruik maken van het aanwezig bedden- en linnengoed dus dat scheelt weer de nodige wasjes. Neemt niet weg natuurlijk dat de 1e was al weer hangt te drogen en dat de machine opnieuw is volgeladen…

Ouders bezoeken…

Ook zo’n vaste prik… even een bakkie doen bij mijn ouders. Schoonvader woont naast ons dus hem hebben we gisteravond al op de koffie gehad en bijgekletst, maar in de loop van vanmiddag zullen we dus even gezellig naar mijn ouders toe gaan. Even horen wat zij zoal hebben uitgespookt en vooral natuurlijk in geuren en kleuren vertellen over onze belevenissen. Hoewel… tegenwoordig met dat whatsapp valt er achteraf eigenlijk niet eens zo gek veel meer te vertellen want dagelijks heb ik dan wel even contact met mijn ouders dus eigenlijk weten ze het allemaal wel al. Maar goed, het is natuurlijk leuk om ze even weer in real life te zien en nog eens uitgebreid te kunnen stil staan bij onze fantastische tijd in Tirol!

Selfietime op de Highline 179, hoogste hangbrug ter wereld...
Selfietime op de Highline 179, hoogste hangbrug ter wereld…

Formule 1 sites bijlezen…

Okay, we hebben de race van vorige week zondag in Japan dan wel live kunnen zien maar er is natuurlijk zoveel meer dan dat, al dat napraten, al die verhalen met welke motor het team van Verstappen het volgende seizoen zal gaan rijden, of ze überhaupt gaan rijden (echt wel, want wat is F1 zonder Max?) en wat al niet meer. En hoewel we wel gewoon wifi hadden in ons appartement, hebben we daar niet zo uitgebreid de verschillende sites bekeken als dat we normaal gesproken thuis hadden gedaan, dus dat wordt vandaag gewoon even flink de schade in halen!

21 comments

 1. Morgaine

  En wat een mooi weekje was het, ik vond het al geweldig dat ik jullie dit keer kon blijven volgens op instagram, is toch anders inderdaad. De app, hahaha mijn ouders zijn nu nog op vakantie maar geen wifi in appt, wel bij de desk zijn ze achter en zo om de dag loggen ze even in om inderdaad via what’s app wat foto’s aan ons te sturen in de familie app en up te daten… Maar de verhalen komen nog niet, die komen achteraf met heel vele meer foto’s natuurlijk 😀

  Heerlijk genoten dus en ja dan begint het gewone leven weer, maar kop op, voor je het weet, zit je weer ergens anders 😉 I’m sure 😀

  X

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Ik vind het zelf ook maar al te leuk om iedereen op deze manier te laten mee genieten!

   Beantwoorden

 2. Sabine

  Haha behalve de laatste deed ik ook wassen en ouders bezoeken na een vakantie. Waarschijnlijk met de rest van Nederland 😉

  Beantwoorden

 3. natasjaslifestyle

  Ja zoals ik al op de foto’s zag, hebben jullie het heerlijk gehad… Prachtig gebied!!

  Beantwoorden

 4. Wendy

  Herkenbaar. Zo zag de laatste dagen van deze week er voor mij ook uit. Ik heb met mijn vriend afgesproken dat ik eerst de foto’s laat afdrukken in een album en dat we dan wel langs onze ouders gaan voor het ‘welkom thuis’ bezoekje. Hebben we tenminste iets om te laten zien. 😉

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Moet ook nog steeds een album van Normandië maken, deze week maar mee beginnen!

   Beantwoorden

 5. Regina

  Oei, die hoogste brug ter wereld…. Ik zou geloof ik een beetje misselijk worden wanneer ik daar op stond! Maar welkom terug. Ik denk dat jullie nog even jullie draai moeten vinden in het grauwe, saaie Nederland 🙂

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Dank je! Zal idd wel even wennen zijn!

   Beantwoorden

 6. Ferry & Jacqueline

  Hoogte brug ga ik van mijn leven niet op. Kan niet absoluut tegen. Ik heb namelijk hoogtevrees. Ik vind heel knap dat jullie gedaan hebben. En gelijk prachtig omgeving kijken. Wat jammer dat weer voorbij gegaan. Het moet weer even wennen voor jullie dat in ned, bent. Hard gegaan.

  Beantwoorden

  1. Ferry & Jacqueline

   Oja… ik zie op de foto dat kasteel ziet op de berg. Heel mooi!

   Beantwoorden

 7. elise1963

  Herkenbare dingen voor na een vakantie. Alhoewel .. de ouders zijn bij ons de kinderen en ik lees lekker blogjes na. F1 is helemaal niks voor mij haha

  Maar ook wij waren zo weer bij met de was en na 1 dag werken ben je dat vakantie gevoel ook weer kwijt, helaas.
  Op naar de volgende vakantie !

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Die volgende vakantie zal nog wel eventjes gaan duren… zal dit jaar wel niet meer gaan worden. Nou ja, mag ook niet klagen, genoeg leuke dingen gedaan dit jaar!

   Beantwoorden

 8. iliveformydreams.com

  Wat een super toffe foto zeg! En die wasjes heb ik ook op Zondag gedraaid.. 😉

  Beantwoorden

 9. zosaar

  Die hoogste hangbrug brrr… Ja wasjes en bezoekjes, ze horen er weer bij. Fijne werkweek!

  Beantwoorden

 10. Angèlique

  Met alle foto’s die ik voorbij heb zien komen begrijp ik goed dat je nog eens aantal dagen of weken wilde blijven! Zag er echt prachtig uit!

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Dank je! En ja, het is dat ik niet bepaald een liefhebber ben van sneeuw maar anders ging ik er echt wonen!

   Beantwoorden

 11. Flavie

  Hier is het meestal strijken op zondag… eens langs bij Schone Vader – Schone Moeder en veel sport op tv voor Zoetie… F1 wil hij niet meer volgen… het is toch altijd maar dezelfde die wint zegt hij.

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Klopt ook wel maar dankzij Max Verstappen is het toch vaak weer een mooie race!

   Beantwoorden

 12. Serena

  Wassen probeer ik ook zoveel mogelijk in het weekend te doen, scheelt toch weer in de kosten.
  En als ik niet hoef te werken breng ik inderdaad ook meestal even een bezoekje aan mijn ouders.
  F1, nee, nog steeds niet… Hahahaha!!!

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Nog steeds niet? Dacht dat ik je al had overtuigd?

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: