De Zondagse Drie… (22)

Een wekelijkse terugkerende blog op zondag met daarin drie dingen die op de een of andere manier typisch zijn voor deze zondag of gewoon zomaar in me zijn opgekomen om deze blog mee te vullen!

Na opnieuw een hectische week op het werk waar ik te vaak te laat mijn bedje op zocht zodat de accu nu wel aardig leeg is geraakt en teveel dingen (lezen om maar wat te noemen…) bleven liggen terwijl andere zaken (schrijven over bv formule 1, hierover later  meer…) opeens op mijn pad kwamen, sloten we de week gezellig in stijl af. We hadden namelijk nog zo’n AH zegelbonnenboekje voor de restaurantactie en deze verzilverden we vrijdagavond bij ons favoriete restaurant in Groningen, namelijk Moro waar we heerlijk hebben gesmikkeld van een 3-gangen proeverij. Beetje tapasstijl, normaal niet echt vriendlief zijn ding, maar het was gewoon op en top goed verzorgd.

drie gangen proeverij Moro

Maar goed, deze zondag dus… tja, gezien de weersvoorspellingen lijkt het er op dat ik me vooral binnenshuis moet gaan vermaken, dus ik denk dat ik me hier maar eens op ga storten!

Verdiepen in Zweden…

Zweden is nu toch echt wel onze bestemming voor de zomervakantie geworden. Alleen is het nog niet helemaal duidelijk wat we nu precies willen. Willen we toch gaan rondreizen, ondanks dat dat ons juist ook wel weer vermoeiend lijkt, of willen we liever centraal gaan zitten en vandaar uit de omgeving gaan verkennen. Eigenlijk hou ik er helemaal niet zo van om alles tot in den treure uit te zoeken, ik ben in dat soort dingen een stuk impulsiever dan vriendlief en kan gerust zo ergens iets boeken om er dus ter plekke achter te komen dat we gewoon echt in the middle of nowhere zitten. Het hoort natuurlijk ook een beetje bij de voorpret om je in een land of streek te verdiepen en aangezien Zweden voor ons beiden totaal nieuw is, valt er nog een hoop te ontdekken!

Zweden drie

Aflevering Floortje naar het einde van de wereld terugkijken…

Normaal zit ik op woensdagavond altijd startklaar voor een nieuwe aflevering in de reeks van Floortje naar het einde van de wereld maar afgelopen woensdagavond was ik nog druk met allerlei andere dingen bezig waardoor het er helaas niet van is gekomen. Op zich geen ramp natuurlijk maar gezien alle reacties, van zowel mijn collega’s als op twitter, heb ik toch zoiets van dat ik deze bewuste aflevering maar even terug wil gaan zien. Ideaal voor zo’n regendagje natuurlijk!

Blogrondje maken…

Normaal waai ik doordeweeks ook vaak nog wel her en der eventjes aan maar afgelopen week is het er dus totaal niet van gekomen. Hoogste tijd dus om dit in te halen en te lezen wat jullie zoals hebben uitgespookt de afgelopen tijd!

Hebben jullie een vaste dag voor het bloggen of is het gewoon wanneer je zin en/of tijd hebt?

 

19 comments

 1. Elaintje

  Oh dat eten ziet er lekker uit. Wij zijn laatst ook nog op het nippertje ons binnen kaartje gaan inleveren bij een restaurant 🙂 En bloggen doe ik op mijn vrije dag over het algemeen, maar soms ook ’s avonds na het werk.

  Beantwoorden

 2. Helena

  Heerlijk…vakantie uitzoeken. Ben benieuwd waar jullie voor kiezen. Ik blog meestal op zondag en soms…als ik tijd heb (maak) op woensdag. Dat is er zo een beetje ingeslopen, geloof ik :-). Wens je in ieder geval een mooie week toe.

  Beantwoorden

 3. Sas

  Leuke Zondagse 3 weer. Ik blog altijd in het weekend en op Vrijdag. De andere dagen heb ik door mijn werktijden gewoon weg de tijd er niet voor. Soms is dit wel jammer, maar het is hoe het is.

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Ik maak avonds nog weleens een rondje maar merk ook dat het dan er makkelijk bij inschiet als ik een drukke dag op mijn werk heb gehad…

   Beantwoorden

 4. Sabine

  Oh ja Floortje! Ga het meteen terugkijken, er is zoveel te doen geweest om die laatste aflevering. Heb er nog niet één gezien van het laatste seizoen terwijl ik altijd trouw terugkeek…

  En Zweden: ga met de auto, neem de tent mee en je zult geen problemen hebben. Rijden totdat je een camping tegenkomt, allemaal geen probleem. Noorwegen is nog mooier dan Zweden trouwens. Misschien kun je ergens nog de grens over.

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Met de auto gaan we zeker maar met de tent…. no way! Stacaravan, daar trek ik echt de grens bij kamperen.

   Beantwoorden

   1. Sabine

    Whahahaha lach me rot 😛 Ja ik houd ook totaal niet van kamperen, maar daar vond ik het zowaar echt leuk! En scheelt echt bakken met geld.

    Beantwoorden

    1. Wanda

     Oh dat geloof ik graag maar moet er niet aandenken om zo’n tent in en uit te kruipen en niet mijn eigen badkamer te hebben…. nee, dat wordt hem niet…

     Beantwoorden

 5. Deborah

  Oh ik krijg zo’n grote trek van je eerste foto haha. Leuk dat jullie naar Zweden gaan. Het lijkt mij een heel mooi land om zowel in de zomer als in de winter te bezoeken. Ben er overigens zelf nog nooit geweest haha.

  Oh enne bloggen? Ik plaats zelf iedere zaterdag een blog. En sinds kort heb ik een vaste schrijfavond in de week. Zodat ik alle krabbels die ik her en der bewaar eens tot een verhaal kan maken. En natuurlijk lees ik graag bij. Maar dat doe ik de hele week door 🙂

  Beantwoorden

 6. Flavie

  Dat wordt een hele mooie vakantie in Zweden, prachtig land! Staat hier ook op ons lijsje.

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Nog niet geweest?

   Beantwoorden

   1. Flavie

    Neen… lijkt mij ook geen goedkope reis?

    Beantwoorden

    1. Wanda

     Ligt eraan wat je wilt. Uit eten net als bij ons, lunch relatief goedkoop, huisjes variëren van 200 tot 1000 pw… dus ja..

     Beantwoorden

     1. Wanda

      Wat bedoel je? Qua vliegen? Geen idee, wij gaan eigenlijk altijd met de auto op vakantie

 7. Marcella

  Ook hier geen kampeerder. Maar Zweden lijkt me echt te gek, wil er graag eens naartoe! Ik wil dan wel zo’n rondreis langs van die hutten maken. Lijkt me prima en lekker middenin de natuur.
  Ik blog trouwens vaak op mijn vrije vrijdag, maar ik besteed er op andere dagen ook regelmatig best veel tijd aan. Soms komt er op vrijdag niks op mijn scherm. Tsja.

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Die hutten zijn vaak zonder sanitair en dat vind ik toch wel een vereiste wil ik ergens verblijven!

   Beantwoorden

 8. Morgaine

  Ik ben Floortje een beetje zat, hahaha kan er niets aan doen, waarom kan ik je ook niet echt vertellen… ben haar gewoon zat. 😉

  En heb ik vaste momenten, ja elke ochtend proberen wat te lezen, ik word altijd wakker bij de laptop en wat blogs bij de hand, maar ja, met dat haken erbij nu, stap ik ook sneller weg van de laptop om te merken dat ik dan ook eigenlijk niet meer op de blogs rond hang verder, wel op instagram omdat ik mijn foon naast mij kan leggen op de bank, en FB dan ook nog wel, maar blogs op de telefoon, een crime, dus nee 😉

  X

  Beantwoorden

 9. seo plugin

  Hello Web Admin, I noticed that your On-Page SEO is is missing a few factors, for one you do not use all three H tags in your post, also I notice that you are not using bold or italics properly in your SEO optimization. On-Page SEO means more now than ever since the new Google update: Panda. No longer are backlinks and simply pinging or sending out a RSS feed the key to getting Google PageRank or Alexa Rankings, You now NEED On-Page SEO. So what is good On-Page SEO?First your keyword must appear in the title.Then it must appear in the URL.You have to optimize your keyword and make sure that it has a nice keyword density of 3-5% in your article with relevant LSI (Latent Semantic Indexing). Then you should spread all H1,H2,H3 tags in your article.Your Keyword should appear in your first paragraph and in the last sentence of the page. You should have relevant usage of Bold and italics of your keyword.There should be one internal link to a page on your blog and you should have one image with an alt tag that has your keyword….wait there’s even more Now what if i told you there was a simple WordPress plugin that does all the On-Page SEO, and automatically for you? That’s right AUTOMATICALLY, just watch this 4minute video for more information at. Seo Plugin

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.