De Zondagse Drie… (21)

Een wekelijkse terugkerende blog op zondag met daarin drie dingen die op de een of andere manier typisch zijn voor deze zondag of gewoon zomaar in me zijn opgekomen om deze blog mee te vullen!

Na opnieuw een hectische werkweek met elke dag de kans op gladheid verwelkomde ik het weekend weer met open armen. Eindelijk weer tijd om de accu op te laten, er lekker op uit te trekken én vooral met het uitzicht op hogere temperaturen waardoor koning winter voorlopig althans naar de achtergrond is verschoven. Hoewel… als ik het raam uit kijk, zie ik dat witte spul nog steeds wel liggen…

Maar goed, deze zondag dus… wat zullen we eens gaan bespreken? Ha, ik deel alvast de onderwerpen van de blogs die je deze week hier kunt verwachten! Weet je ook direct of je deze week nog terug wilt komen of dat je een weekje over slaat!

Steden waar ik niet meer naar terug hoef…

stedentrip-vakantie-2

Na het succes van Steden die ik voor een 2e keer wil bezoeken kan een blog over steden waar ik niet zo nodig meer naar terug hoef te keren, natuurlijk niet ontbreken! Zijn er dan steden die mij tegenvielen? Ja, geloof me, ook die zijn er wel. Niet elke plek is zo mooi en zo geweldig dat ik er een 2e of 3e of hoeveelste keer dan ook naar terug wil. Natuurlijk zijn ze in de minderheid maar welke zijn het he? Durven jullie alvast een gokje te wagen? Ik zal je in ieder geval alvast 1 tip geven, er zit ook een wereldstad bij!

Een persoonlijke update…

Hoe kun je ook nee zeggen tegen die Oostenrijkse Apfelstrudels?
Hoe kun je ook nee zeggen tegen die Oostenrijkse Apfelstrudels?

Hoe gaat het nu met mijn hernieuwde strijd met de kilo’s? De maand januari is bijna ten einde en betekent dat dat de weegschaal al een stuk liever is geworden of gooi ik er met de pet naar? Ik zal het je open en bloot vertellen!

???????????????????????????????????

blogtips

Zeg het maar! Waar wil jij dat ik deze week nog over zal bloggen? Natuurlijk kies ik er zelf eentje uit maar ik beloof je dat ik echt wel aandacht aan je voorstel zal geven maar er is deze week nog ruimte voor 1 blog dus waar wil jij over lezen? Waar ben je benieuwd naar, wat wil je van me weten of waar wil je dat ik mijn licht over zal laten schijnen? Ik ben heel benieuwd, dus verras me maar!

9 comments

 1. Morgaine

  Ik ben heel erg benieuwd, of jouw wereldstad ook de mijne is, hahahaha 😉 Ik heb het je gisteren eigenlijk al vertelt, waar ik niet naar terug hoef, nee ik bewaar het nog even voor dat blog dan.

  En dan de laatste, pffffff jeetje, wat wil ik van je weten, ik denk dat je al erg open bent, je laat veel zien qua foto’s, maar waar hou je nu nog meer van om te doen wat je niet hebt laten zien, hobby’s of zo, of andere bezigheden naast reizen en lezen… en uit eten gaan 😛

  X

  Beantwoorden

 2. kliefje

  Die weegschaal natuurlijk, als “collega” zijnde op dit moment 😉

  Beantwoorden

 3. karlien

  Welke wereldstad: Amsterdam staat wel heel nadrukkelijk op het bord. Zou het Londen of Parijs zijn? Ik ben benieuwd en vooral ook naar je redenen daarvoor.

  Beantwoorden

 4. Sabine

  Ohhh leuk!! Ik ben er hoor, deze week 😀 Ben echt benieuwd naar de eerste… denk dat New York er tussen staat 😉

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Ook nog een idee voor mijn derde blog deze week?

   Beantwoorden

   1. Sabine

    Hmmm… misschien je top 5 films ofzo. Ben ik wel benieuwd naar 🙂

    Beantwoorden

 5. Regina

  Ik ben vooral geïnteresseerd in je persoonlijke update. Ben zelf ook aan het lijnen, dus zal vast veel herkenning opleveren 🙂

  Beantwoorden

 6. Saskia

  Over die laatste vraag en het eerste dat in me opkomt, onze gezamenlijke liefde voor de bergen en natuur van Oostenrijk.
  Wij moeten écht eens koffie gaan drinken! 🙂

  Mijn vraag dus, in zijn algemeen: sta je open voor een “date” met een medeblogger?

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Leuke vraag! Ik denk ook dat het best gezellig wordt! Sta er zeker wel voor open!

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.