De Zondagse Drie… (19)

Een wekelijkse terugkerende blog op zondag met daarin 3 dingen die op de een of andere manier typisch zijn voor deze zondag of gewoon zomaar in me zijn opgekomen om deze blog mee te vullen!

Na een week waarin het woord ijsvrij hoogtij vierde en er door sommige ietwat jaloers werd gekeken naar die beelden van schaatsende mensen op de gewone klinkerstraat en ik vooral het idee had dat ik online leefde, staat deze editie van De Zondagse Drie dan ook volledig in het teken van zelfpromotie!

Zelfpromotie in de zin van via welke kanalen kun je me allemaal volgen!

Instagram…

Natuurgebied bij Zeegse (Dr.)
Natuurgebied bij Zeegse (Dr.)

Hier deel ik vooral foto’s van onze vakanties, weekendjes weg maar ook van de plekken waar we of hebben gewandeld of waar we anders om de een of andere manier zijn beland. Daarnaast laat ik je weleens mee genieten van een heerlijke lunch of diner en ach, ook de boeken die ik lees komen vaak wel aan bod. Filters gebruik ik niet, hooguit dat ik de helderheid wat verlicht maar dat is ook het enige. Instagram vind ik vooral leuk omdat het hier om de foto gaat waardoor je een inkijkje in iemand zijn leven krijgt.

Twitter…

Lunchen in Gronau
Lunchen in Gronau

Hier deel ik werkelijk waar van alles. Ik geef mijn (ongezouten) mening op de The Voice, deel mee wie ik verdenk als Mol, laat je weten hoe pis- en pis flauw ik ben van die ijsvrije dagen maar ook dat ik lekker heb geluncht bij onze Oosterburen, dat we dit of dat hebben gedaan of gaan doen tijdens de vakantie/weekendjes weg of gewoon zo in het weekend, kan ik helemaal los gaan als Max Verstappen zo’n geweldige inhaalactie heeft gedaan en dat ik niet weet hoe we mijn schoonvader van bijna 81 de regels van het darten moeten uitleggen. Twitter vind ik vooral leuk om dat de kracht juist in de korte boodschap zit, hoe spitsvondig kun je zijn in 140 tekens?

Facebook…

Grubigsteinbaan

Sinds eind vorig jaar is Wanda’s Wereld dan ook op Facebook te vinden. Heel lang wilde ik er niet aan maar eind vorig jaar ben ik toch overstag gegaan. Ergens ook uit een stukje nieuwsgierigheid maar ook vooral om op die manier mijn blog te promoten. Natuurlijk kom je daar ook mijn blogs weer tegen maar het is niet alleen dat, ik deel er ook andere zaken. Zaken waar ik niet over schrijf omdat ik er geen volledige blog mee kan vullen maar toch wel met je wil delen, maar zo kunnen het ook foto’s zijn, die ik niet op Instagram heb gedeeld omdat het anders daar zo’n overkill wordt maar waarvan ik het ergens ook wel weer zonde vind om ze voor mezelf te houden. Zoals gezegd, deze pagina is nog niet zo lang in de lucht en ik moet mijn draai in dat wereldje nog een beetje vinden.

Dus… mocht je me nog niet volgen op 1 van deze kanalen en toch nieuwsgierig zijn geworden. Kom gerust langs, de deur staat open!

15 comments

 1. Flavie

  Instagram blijft mijn favoriet 🙂
  Fijne zondag!

  Beantwoorden

 2. Morgaine

  Oh je FB, hahaha nee die volgde ik nog niet, ik dacht van wel! En twitter, dat is niet zo mijn ding, blijkt gewoon weg, ik vind het chaos daar eerlijk gezegd, vind het volgen niet zo makkelijk, lijkt wel een puzzel 😉

  Ik kijk het nog even aan.

  X

  Beantwoorden

 3. Regina

  Tegenwoordig heb ik alleen Instagram. Maar vooral naar Twitter heb ik wel wat heimwee. Was toch een goed plekje voor roddel en sensatie 😉

  Beantwoorden

 4. Nesrin

  Dat broodje ziet er onwijs lekker uit. Ik ben het meest actief op Instagram, ik heb geen privé account op FB en ik tweet eens per dag en heel soms wel twee keer 😉

  Beantwoorden

 5. Sanne

  Ik volg je op twitter. Maar ik ga zeker eens kijken naar je instagram. 🙂

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Leuk! Kom gerust kijken!

   Beantwoorden

 6. Saar

  Oh dat broodje *water loopt in de mond*!

  Beantwoorden

 7. karlien

  Wow die onderste foto is echt prachtig 🙂

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Was ook heerlijk relax!

   Beantwoorden

 8. sammie

  Oh leuk, je facebook kende ik nog niet, ben ik gelijk gaan volgen 🙂

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Zag het idd net! Leuk!

   Beantwoorden

 9. marjolein

  Jeetje dat broodje ziet er best lekker uit.. (even afgeleid hoor).

  Beantwoorden

 10. Sabine

  Leuk om te lezen hoe jij dat doet! Instagram en Twitter heb ik nog niet, maar denk er toch wel over na iig Twitter te nemen zodra ik mijn eigen domein heb. Het lijkt me altijd zoveel werk al dat online gebeuren…

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Ligt echt aan hoe je er zelf mee omgaat. In het begin heel verslavend maar daarna wordt het makkelijker om er gedoceerd mee om te gaan.

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.