De Zondagse Drie… (17)

Een wekelijkse terugkerende blog op zondag met daarin 3 dingen die op de een of andere manier typisch zijn voor deze zondag of gewoon zomaar in me zijn opgekomen om deze blog mee te vullen!

De laatste Zondagse Drie van dit jaar alweer! 17 weken geleden hiermee begonnen en eigenlijk had ik zelf ergens het idee dat het na een paar weken wel weer zou verdwijnen, gewoon omdat ik er de inspiratie niet voor zou hebben of dat ik het zou vergeten dat ik zondags wat online zou ‘moeten’ zetten of gewoon geen zin meer erin hebben maar niks van dit alles dus. Nog steeds beleef ik er zelf in ieder geval erg veel lol aan en wordt het gelukkig door jullie ook goed ontvangen, dus ook in 2016 ga ik gewoon lekker verder met De Zondagse Drie! Maar goed, vandaag is gewoon weer eens gevuld met drie dingen die ik in ieder geval wil gaan doen. Lees je gezellig verder?

Kerstspullen opruimen!

cadeautjes

Ja, jullie lezen het goed! We zijn amper uitgebuikt van 2 super leuke geslaagde kerstdagen of ik ruim alles alweer op. Niet omdat ik er flauw van ben maar gewoon omdat ik het hele spul voor Oud & Nieuw de kamer uit wil hebben en ja, doordat ik vanaf dinsdag gewoon weer moet werken, moet dat dus vandaag, desnoods zou het morgen nog kunnen, gebeuren! Ach, hoe gezellig ik al die lampjes en tierelantijntjes ook vind staan, ben ook altijd wel weer blij als alles weer normaal is!

Fikse wandeling maken!

Natuurgebied Fuldaaue in Kassel
Natuurgebied Fuldaaue in Kassel

Vriendlief ziet me weer aankomen maar aangezien de weersvoorspellingen goed zijn en we toch weer het nodige aan beweging moeten gaan doen, zeker na al dat gevreet van de afgelopen maand, heb ik echt onwijs veel zin om er op uit te trekken. Lekker de natuur in, lekker even een frisse (nou ja, fris…) neus halen én vooral veel foto’s maken! Zowel meer bewegen en me meer gaan verdiepen in fotografie staan trouwens hoog op mijn doelenlijstje voor volgend jaar. En ach, als je het zo kunt combineren, dan is het natuurlijk helemaal geweldig!

Ouderwets tv avondje!

Max met zijn fans op Spa 2015 (wij staan in het rechterhoekje trouwens...)
Max met zijn fans op Spa 2015 (wij staan in het rechterhoekje trouwens…)

Aan het eind van het jaar volgen er natuurlijk allerlei terugblikken en 2 daarvan wil ik zeker heel erg graag zien. Ten eerste om 18.55 uur op NPO1 Studio Sport met daarin een terugblik op hetgeen onze Nederlandse sporters hebben bereikt het afgelopen jaar met natuurlijk de gouden race van Dafne Schippers maar natuurlijk ook met Max Verstappen! En daarna volgt traditiegetrouw de Boer zoekt Vrouw special (20.20 uur NPO1) waarin Yvon Jaspers terugblikt met de boeren uit het afgelopen seizoen, wie zijn er nog bij elkaar, wie wonen er al samen en hoe staat het met de boeren die in eerste instantie alleen achterbleven. En aangezien ik BzV fan van het eerste uur ben, mag ik deze special natuurlijk niet missen!

En dan natuurlijk dé hamvraag van vandaag: wanneer tuig jij je kerstboom af?

14 comments

 1. Sabine

  Haha ja ik hoop ook al mijn kerstspullen voor het einde van het jaar weer in de kast te hebben, maar aangezien we nu gaan vliegen en morgen weer moeten werken weet ik niet of dat gaat lukken… dat uitwaaien kan trouwens heel goed in Nederland! Heb er echt van genoten!

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Heerlijk joh dat jullie even naar Nederland konden!

   Beantwoorden

 2. Saskia

  Een wandeling maken ben ik ook wel aan toe 🙂 Heerlijk vind ik dat en wij doen dat het liefste zo veel mogelijk 🙂

  Beantwoorden

 3. Zef

  ik heb dat opruimen helemaal handig aangepakt door uberhaubt niks aan versiering te doen. Tot verdriet van mijn vriendin uiteraard maar die is bij haar thuis wel lekker losgegaan. Die wandeling vind ik best een goed idee voor vandaag!

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Vriendlief heeft er ook weinig mee, dus bij ons staat ook niet veel. Een kerstboom en een dienblad met wat kerst dingen…

   Beantwoorden

 4. Ferry & Jacqueline

  Leuke cadeautjes heb je bij boom staan.Mooie boom heb je daar staan. Het was geslaagde kerstdagen geweest bij jullie. Wandelen zie bij ons ook veel. Hoop mensen doen het tweede kerstdag. Even buikje leeg worden.Nou op weg naar oud en nieuwjaar. Daarna is ook dan weer voorbij.

  Beantwoorden

 5. Sas

  Oh die wandeling klinkt heel erg fijn<3
  Leuke foto's! Wij gaan het einde van het jaar denk ik alles opruimen

  Beantwoorden

 6. Deborah

  Als het aan mij zou liggen was die hele boom er niet eens gekomen haha.
  Maar hij staat er nu. Dus laten we hem lekker staan tot na oud&nieuw. We gaan hem pas na drie koningen echt opruimen denk ik. Of wanneer we zin hebben 🙂

  Beantwoorden

 7. Miriam

  Mijn mini (roze! <3) kerstboompje ligt ook alweer in de kelder hoor. Gisteren al gedaan haha. Maar dat was ook meer omdat ik leuke nieuwe items had voor op de vensterbank en dus tja…dan moest de kerst zooi weer weg ;p

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Ook een goed excuus om op te ruimen!

   Beantwoorden

 8. Lies

  Jij bent snel met de kerstboom! wij hebben hem dit jaar niet opgezet, maar ik vind het altijd zo gezellig een versierde boom met lichtjes in de (slaap) kamer!

  Beantwoorden

 9. Northflix

  Wandelen! Jeej! Zeker met dit weer.
  Boer Zoekt Vrouw kijk ik nooit. Misschien als ze een andere presentatrice zouden regelen, want die Yvon vind ik zo’n hyperactieve kleuterleidster…

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Ik moet zeggen dat ik Yvon soms ook wel tenenkrommend bezig vind hoor…

   Beantwoorden

 10. Morgaine

  hahahaha wanneer tuig jij af, hier is ie nooit opgezet, dus uhm ik was al klaar? hahaha

  En ik ben bang dat ik morgen ook maar weer eens echt in beweging moet gaan komen 😉

  x

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: