De Zondagse Drie… (14)

Een wekelijkse terugkerende blog op zondag met daarin 3 dingen die op de een of andere manier typisch zijn voor deze zondag of gewoon zomaar in me zijn opgekomen om deze blog mee te vullen!

En waar zullen we deze eerste zondag van december eens mee gaan vullen? Eigenlijk was ik van plan om vandaag de kerstboom op te gaan tuigen maar zoals vaak gebruikelijk bij ons, loopt het net weer anders dan gedacht. Dus misschien moet ik dat maar eens gaan uitwerken hier, oftewel wat ik van plan was maar wat het dus niet gaat worden vandaag!

1. No blogging till you drop!

to-blog-or-not-to-blog

Doordeweeks kom ik er vaak niet aan toe om bij ‘iedereen’ langs te gaan, dan blijft het vaak beperkt tot een vast rijtje waarvan ik in ieder geval weet dat ze vrijwel dagelijks wat posten. In het weekend maak ik dan een lang rondje in blogland zodat ik van praktisch ‘iedereen’ weer weet wat er zoal speelt. Ook probeer ik meestal op zondag alvast wat blogjes voor de komende dagen uit te werken maar zoals gezegd… vandaag gaat dat ‘em dus eventjes niet worden!

2. No studying today!

Onlangs ben ik heel dapper begonnen aan mijn cursus Reisjournalistiek maar door zowel ons uitstapje naar Kassel als het onverwachte uitstapje van vandaag lig ik niet meer echt op het door mezelf in elkaar gedraaid schema. Deze week maar even proberen om ’s avonds wat in te halen want eigenlijk wil ik toch voor het einde van dit jaar wel graag zowat op de helft van de cursus zitten. Cursus bestaat uit 20 lessen en ik ben nu bij les 5, dus ergens moet ik even een inhaalslag maken maar ja, wanneer allemaal he?

3. No Christmas tree today!

Kerstmarkt Kassel 2015
Kerstmarkt Kassel 2015

Zoals ik al zei was het dus de bedoeling om vandaag het kerstsfeertje in huis te halen, nou ja, eigenlijk gewoon onze nepperd uit de kelder halen, takjes recht buigen en dan de ballen erin doen. Verder nog wat andere kerstspulletjes uitstallen en klaar zijn we. Maar dat wordt ‘em dus vandaag ook niet en zal waarschijnlijk nu pas volgend weekend gaan gebeuren. Simpelweg omdat ik daar op een doordeweekse avond toch de puf niet meer voor heb, hoe klein het klusje ook mag zijn…

Maar goed, nu heb ik dus allerlei dingen genoemd wat ik niet ga doen omdat het weer eens anders loopt dan gedacht, maar waar ben ik dan wel mijn kostbare tijd aan kwijt? Ik geef jullie 3 mogelijke opties en dan mogen jullie kiezen! Deal?

 1. we gaan weer eens een dagje naar Duitsland en zullen ons daar gaan vermaken op de kerstmarkten…
 2. vriendlief gaat naar een beurs en sociaal als ik ben hou ik hem daar gezelschap…
 3. vriendinnetje M. stelde een dagje welness voor in Fontana en daar kon ik toch echt geen nee tegen zeggen…

Nou, wat ga ik doen vandaag?

18 comments

 1. Misssexandthecity

  Dagje welness,…….absoluut, zou ik ook voor tekenen vandaag,……..

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Helaas… had het graag gewild hoor maar het was toch optie 2, dus vriendlief gezelschap houden op de beurs!

   Beantwoorden

 2. Angèlique

  Wat leuk zeg dat je zo’n cursus doet! Dat wist ik helemaal niet. Maar inderdaad, tijd, het is zo op. Gezellig die kerst markten, nou alleen de kerstboom nog haha! Fijne zondag

  Beantwoorden

 3. Morgaine

  Ik zou voor optie 3 gaan, hahahaha

  Wat je ook hebt gekozen, ik wens je heel veel plezier vandaag!
  X

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Als ik had kunnen kiezen… was het ook 3 geworden maar nu dus niet! Heb vriendlief gezelschap gehouden op de beurs!

   Beantwoorden

 4. Serena

  Ik heb geen idee, maar ik weet zeker dat je er weer een leuk dagje van zult maken…

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Het was zeker een leuk dagje, ook erg vermoeiend om de hele dag op een beurs te staan! Gelukkig gezellig afgesloten met etentje met vrienden dus ja, leuk was het zeker!

   Beantwoorden

 5. Flavie

  Wellnes!!! Wij hebben hier ook nog een te goed bon staan voor een sauna… zo zalig!

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Helaas niet goed gegokt! Het was optie 2, dus vriendlief gezelschap gehouden op de beurs!

   Beantwoorden

 6. Sabine

  Ja die Welness natuurlijk 😉 Ohja en heel herkenbaar trouwens, die dagen die anders lopen dan gepland 🙂

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Normaal was het zeker welness geweest maar nu dus vriendlief gezelschap gehouden op de beurs!

   Beantwoorden

 7. Lies

  Zo’ n cursus lijkt me echt leuk! Voornamelijk omdat je zoveel reist, kijk je dan toch anders tegen de dingen op reis aan denk ik, na zon cursus. Veel plezier 🙂

  Beantwoorden

 8. Insoon

  Ben benieuwd wat je gisteren gedaan hebt.
  Ik wilde gisteren ook de kerstspulletjes tevoorschijn halen, maar ’t is er ook niet van gekomen. Misschien ergens deze week, en anders komend weekend 😉

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Je kunt het terug lezen in de reacties hier boven maar ik was dus gewoon met vriendlief mee naar een beurs…

   Beantwoorden

 9. Saar

  En heb je een fijne zondag gehad?

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Zeker! Was gezellig met vriendlief mee naar een beurs en ’s avonds heerlijk uit eten geweest met vrienden.

   Beantwoorden

 10. sammie

  Ik neem me altijd voor om in het weekend wat blogjes te tikken en foto’s te maken maar het komt er nooit van haha. Ben in het weekend veel te druk met offline leven 🙂

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Foto’s maken is het probleem niet, dat gaat gewoon altijd wel door bij mij maar inderdaad blogjes uitwerken, dat wordt ‘em bijna nooit in het weekend. Meestal op maandag… maar dan moet ik wel vrij zijn geweest…

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: