Daten met medebloggers

Daten met medebloggers, wil ik dat wel?

Afspreken met medebloggers… hoe sta ik daar in? Saskia stelde mij de vraag of ik open sta voor daten met medebloggers naar aanleiding van mijn verzoek om een leuk onderwerp te lanceren voor mijn derde blog van deze week.

Ooit begon ik in 2002 met bloggen, puur om op die manier mijn verhaal kwijt te kunnen. Leuk als er dan ook mensen, buiten mijn familie, zouden zijn die het lazen maar hoe groot de impact ervan zou kunnen gaan worden, dat overzag ik toen in ieder geval nog totaal niet. Natuurlijk ging ik ook zelf op ontdekking in blogland en kwam ik verschillende leuke blogs tegen maar zoals het in het echt met sommige vriendschappen ook gaat, ook online verwaterde het nog weleens. Bloggers stopten of verkasten naar een andere stek waardoor je ze opeens kwijt was en er kwamen weer anderen voor terug. Eigenlijk verschilt het niet zo gek veel met het echte leven.

Daten met medebloggers

In het begin had ik ook echt zoiets van ‘waarom zou ik in hemelsnaam gaan afspreken?’ Ik blogde gewoon, klaar. Totdat er iemand uit Brabant voorstelde om af te spreken. Zou keileuk zijn toch? En tot mijn eigen verbazing stemde ik toe, ik was eigenlijk wel nieuwsgierig naar deze brabantse meid die online heel erg leuk en spontaan over kwam en ook zaten we wel aardig op 1 lijn, dus ik dacht ‘waarom ook niet?’ Inmiddels zijn we een aantal jaren en tig dates verder en beschouw ik haar als een echte vriendin. Helaas blogt ze niet meer, maar dat terzijde. Door deze dame leerde ik ook een andere blogger kennen (dit tweetal was in het echte leven al lang vriendinnen voordat het bloggen begon) en ook haar blog volgde ik al een tijdje, dus een triootje was in de maak en ook dat klikte goed zodat we ook weleens met z’n drietjes wat afspreken.

Doordat ik vooral persoonlijke blogs volg die qua interesses redelijk dicht bij mijzelf in de buurt liggen, durf ik het best aan om de blogger in kwestie in real life te ontmoeten. Natuurlijk bestaat de kans dat het tegenvalt maar goed, dan weet je dat en hou je het voortaan bij alleen het volgen van elkaars blogs en in het allerergste geval komt daar misschien een einde aan maar dat lijkt me wel heel erg drastisch.

Dus om je vraag concreet te beantwoorden, Saskia: Ja, ik sta hier best wel voor open!

En voordat jullie allemaal staan te popelen om mij in het echt te ontmoeten, mijn tijd is nogal schaars en kostbaar dus je kunt het beste even contact opnemen met mijn planner!

15 comments

 1. Morgaine

  Whahahahahahahaha ja zo is het ook, bloggen en bloggers kunnen zijn als in het echte leven, ergens ook logisch! En het is gewoon leuk, al is het soms eenmalig om elkaar te ontmoeten, en soms blijken er hele lange vriendschappen uit te komen, zo heb ik nog steeds bloggers van toen van in mijn vriendenkring die allemaal overigens niet meer zelf bloggen, hahaha

  En als het goed is, komen jullie ooit een weekendje Almere doen, zien hoe de stad is, en dan kom je een paar uurtjes langs om te zien of tekenen echt niets voor je is toch? 😉

  Dus ik wacht andersom af 😛 Tot jullie gepland hebben en dan hoor ik het wel, hahaha

  Het komt zoals het komt, en mocht ik toevallig jullie kant op komen, dan weet je het ook, maar dan wel vrijbliijvend, heb je tijd? Ik ben daar en daar… zo niet? volgende keer beter 😀

  X

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Ja, dat hou ik zeker in gedachten! Lijkt me echt heel leuk, zowel heel gezellig maar wanneer krijg je de kans om op die manier je verborgen talenten te ontdekken? En ik wil je met alle plezier mijn provincie laten zien hoor!

   Beantwoorden

 2. Sabine

  Ik vind het helemaal leuk om medebloggers te ontmoeten! Over 2 weken weer, ja in Bogotá dus! Net als in het echte leven, al vind ik het hier ook leuk om mensen te ontmoeten en volgen met wie je blogvrienden bent en niet megadikke offline vrienden. Beide vind ik leuk.

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Ik zie ons nog niet zo snel richting Columbia op vakantie gaan, ondanks dat je me positief hebt verrast met je blogs over dit land, maar anders leek het me heel erg leuk om door een local te worden rondgeleid!

   Beantwoorden

 3. Anette

  Wat was het een leuke dag toen in Arnhem hè? Het klikte direct en toen we gewend waren aan elkaars accent en uitspraken en heerlijk in de zon zaten, hebben we aan één stuk door zitten kletsen:-) We kochten zelfs dezelfde sneakers en na deze date zijn we verschillende steden gaan ontdekken, lekkere high tea’s en vele, vele shoppingbags later is het nog altijd een plezier om samen op pad te zijn, het is gewoon kei gezellig!

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Keileuk! Snel weer wat afspreken!

   Beantwoorden

 4. Flavie

  Ik weet niet of het iets voor mij is… ben daar misschien te verlegen voor.

  Beantwoorden

 5. Noelle

  Haha grappig. Je kan zeker leuke mensen ontmoeten door het bloggen, het is immers vrij makkelijk mensen te vinden die jouw interesses delen. Dit zou alleen niks voor mij zijn, omdat ik toch al een huismus ben en met ‘real life’ vrienden ook al nauwelijks afspraak en ik woon in het uiterste uiteinde van Nederland, dus geen hond die hier in de buurt woont 😛

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Ik helemaal in het noorden dus ook dat is wel lastig…

   Beantwoorden

 6. Serena

  Ik heb ook al een aantal bloggers in het echt ontmoet. Gewoon erg leuk!!!

  Beantwoorden

 7. karlien

  Wat tof zeg! Ik ben nog te kort bezig om echt intens contact te hebben opgebouwd maar dat komt vast nog wel 🙂

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Zoiets ontstaat vanzelf wel!

   Beantwoorden

 8. Marcella

  Lijkt me leuk om eens af te spreken Wanda! We moeten maar eens contact leggen via ons PA’s 😉

  Beantwoorden

 9. Saskia

  Wat leuk dat je mijn vraag beantwoord hebt. Zelf ooit eens een “date” gehad met een leuke meid waarmee ik online een leuke klik had. Meteen drie dagen in een tentje op een festival. lol!

  Die kop koffie/bak thee gaan we doen!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.