Dag oktober 2015!

En dat was gewoon alweer een maand voorbij! Oktober, een maand waarin er voor het eerst in maanden sprake was van een vrij lege agenda. Totaal ongebruikelijk voor ons doen maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat we helemaal niks hebben gedaan, want nu was er natuurlijk wel tijd voor spontane uitjes… Benieuwd hiernaar? Lees dan gerust verder!

Oktober2015De eerste dagen van oktober zaten we nog lekker in het zonnige Tirol en genoten we vooral van het prachtige landschap en de zon op 2 km hoogte. Op de terugreis reden we nog eenmaal langs Highline 179, toch wel letterlijk een hoogtepuntje van onze vakantie.

Verder hadden we totaal niks gepland staan in oktober, ook weleens lekker op zich. Zo besloten we op het laatste moment toch nog naar Leer te gaan voor de jaarlijkse Gallimarkt, een braderie met een mega grote kermis en natuurlijk de nodige (vr)eettentjes. Natuurlijk konden we het niet laten om ook nog even door het oude centrum van Leer te slenteren, blijft leuk om dit soort steegjes te zien.

Oktober is natuurlijk ook dé maand om mooie herfstwandelingen te maken, zo ging ik met mams heerlijk wandelen in De Heemtuin, een mooi natuurgebied praktisch achter het huis van mijn ouders en liepen vriendlief en ik de Observatietorenroute in het prachtige Nationaal Park Lauwersmeer. Ook op mijn vrije maandag ging ik er als het maar eventjes kon er lekker op uit en had ik natuurlijk altijd wel mijn camera bij de hand! Niet in de collage verwerkt, iets van te snel willen, maar de laatste dag van oktober bracht ik gezellig in Zwolle door met vriendinnetje Anet en heb ik zeker de plaatselijke economie weer van een leuke boost voorzien!

Dus ja, aan 1 kant een vrij rustige maand, althans, een lege agenda omdat er werkelijk waar op voorhand niks was gepland en/of afgesproken en aan de andere kant hebben we toch ook wel weer het nodige gedaan maar zoals gezegd dat waren allemaal uitjes die we op het laatste moment bedachten, gewoon om dat daar de ruimte voor was. Ook wel lekker hoor!

En nu dus november… het eerste weekend begon direct al goed en als dat de voorbode is voor de rest van de maand, dan wordt het weer een lekker maandje!

11 comments

 1. Sabine

  Pff wat gaat de tijd belachelijk snel. Als je niet oplet is het zo alweer zomer! 😉

  Beantwoorden

 2. Helena

  Leuke dingen gedaan hoor en ik ben blij met je tips over de wandelroutes 🙂

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Dus dat wordt straks een keertje richting het hoge noorden?

   Beantwoorden

 3. Elaintje

  Ook heerlijk toch, zo een semi-rustige maand. Lekker rondstruinen!

  Beantwoorden

 4. Angelique

  Jouw foto’s zijn altijd zo mooi! Klinkt als een fijne maand.

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Bedankt voor je compliment! Leuk!

   Beantwoorden

 5. Insoon

  Leuk overzicht van afgelopen maand. En heerlijk toch, die onverwachte uitjes 🙂

  Beantwoorden

 6. Morgaine

  Ja de maand oktober is toch ook zo omgevlogen, wij komen er wel en die lege agenda is ook lekker inderdaad. Ik ga dan ook graag gewoon onverwachts lekker erop uit dan dat alles al vast staat. 😀

  X

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Klopt, alleen het is heel tegenstrijdig want ik mag ook graag van tevoren al weten wat we gaan doen, dan kan ik me daar op instellen terwijl ik tegelijkertijd juist ervan hou om spontaan ergens heen te gaan.

   Beantwoorden

   1. Morgaine

    hahaha ja maar dat is als je afspreekt met anderen eventueel, dat heb ik ook, maar vrij zijn en gewoon bepalen, we gaan nu, samen die kant op.. dat is heel anders 😉

    Beantwoorden

 7. Lindaschrijftop

  Hier is de maand oktober ook snel gegaan. Wij hebben een weeke weg in het vooruitzicht

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: