Dag November 2015!

Nog slechts 1 maandje te gaan en dan zit dit jaar er alweer op! Maar voor het zover is, neem ik jullie natuurlijk nog even mee terug naar november! Wat vond ik van deze maand en beter nog… wat heb ik allemaal uitgespookt?

november 2015

November was eigenlijk best wel een lekker maandje! Zo trapte ik af met een heerlijk relax weekendje in hotel Sanadome in Nijmegen, samen met vriendinnetje D. en genoten we daar heerlijk van al die verschillende thermaalbadjes én van het heerlijke eten.

November was ook de maand van de vele mooie herfstwandelingen, zo maakten we dichtbij huis een mooie wandeling in het natuurgebied Borgerswold in Veendam en ging ik regelmatig op mijn vrije maandag ’s middags lopend naar het centrum.

In november verdiepte ik me ook in het boek 100% Groningen aangezien ik te pas en te onpas verkondig dat er hier in het noorden zo bar weinig te doen is maar inmiddels heb ik wel al een aantal dingetjes ontdek die ik zeker met eigen ogen wil gaan zien. Dus kom maar op met die lente!

November was helaas ook de maand van de aanslagen in Parijs en hoewel ik dit soort zaken over het algemeen een beetje mijd op mijn blog, kan ik er in dit geval niet om heen. Parijs… mijn favoriete wereldstad, de stad waar ik al redelijk wat keertjes ben geweest en waar ik ook zo weer naar terug zou willen. Het heeft me geraakt maar ook doen beseffen dat ik me er niet door wil laten beïnvloeden, op wat voor manier dan ook.

In november ontving ik ook mijn eerste maaltijdbox van Mathijs Vrieze en hoewel het lekker was, ga ik er niet mee verder. Simpelweg omdat ik zo’n box toch wel aan de prijzige kant vind, 39 euro voor 2 personen voor 3 dagen, en ook liever zelf bepaal wat we gaan eten…

En ja, er stond onverwachts nog een kort uitstapje op de planning én wel naar Kassel in Duitsland. Hier maakte ik in mijn uppie een mooie wandeling in het prachtige natuurgebied Fuldaaue en bezochten we samen onze eerste kerstmarkten van dit jaar! Blog hierover volgt trouwens nog hoor!

Je hoort mij dus niet klagen over november! En nu dus op naar december, de maand met de vele feestdagen, de gezelligheid, nog meer kerstmarkten, de vrije dagen maar ook proberen om toch nog enigszins vriendjes met de weegschaal te blijven!

Verheug jij je op december of heb je niks met al die kersttoestanden?

8 comments

 1. Sabine

  Ja jeetje wat is het snel gegaan! Opeens is het (bijna) december… en ja ik heb er zin in! Al weken eigenlijk. Ach het is maar eens per jaar kerst dus lekker lang van genieten 😉

  Beantwoorden

 2. Morgaine

  Hier is het tussen de verjaardagen door ook nog kerst en zo, hahahaha hoe vind je die 😉

  En ik start morgen op 1 dec. oké ik ga er niet naar toe, te ver en te duur, maar wel een kaartje en zo, en ja ach.. 6 dec is de volgende… moi geloof ik 😉 14 dec. 21 dec. en dan 29 dec… oh wacht, kerst.. en dan oud en nieuw, en dan op mijn werk ook nog kerstfair/markt dus, op 9 dec… nou? 😛 Ik denk dat deze maand gaat vliegen!

  X

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Dat wordt zeker een maand die snel voorbij zal gaan vliegen! Wij hebben 2 verjaardagen in december maar sowieso vind ik dat deze tijd altijd erg snel voorbij vliegt. Als dat nu ook eens zo ging met januari en februari!

   Beantwoorden

 3. Insoon

  November had inderdaad van alles wat. De laatste dagen was het echt herfst, maar voor de rest zaten er ook heel wat mooie dagen bij! En nu de laatste maand van 2015, dagen zijn echt voorbij gevlogen. Komende zaterdag hebben we Sinterklaas met de hele familie en daarna richting Kerst. Altijd een drukke, maar ook gezellige periode!

  Volgens mij is er wat misgegaan met bloglovin, maar je kunt me daar ook weer volgen op: https://www.bloglovin.com/people/insoon1-16198541/following 😉

  Beantwoorden

 4. Helena

  Ik dacht al…wat is Wanda stil…geen verversingen op mijn blog van jouw blog…hoe moeilijk kan het zijn hè om mijn eigen link even aan te passen :-(. Doe ik zo dus eerst even.
  Ik ben nog niet zo ver hoor…december, moet nog even landen, maar komt vast en zeker goed!

  Beantwoorden

 5. Lies

  Leuke dingen gedaan zeg, ik wilde dat ik zo avontuurlijk was! Wat dat betreft ben ik toch nog wel een huismusje

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Is dit avontuurlijk? Vind het wel mee vallen hoor..

   Beantwoorden

 6. Flavie

  Wat een fijne maand!
  Ik heb niks met die kersttoestanden… ik vind het wel gezellig als het niet TE is.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: