Dag maart 2015!

De 4e maand van dit jaar is alweer aangebroken! Hoogste tijd dus om terug te kijken hoe het ons is vergaan in maart!

Maart was duidelijk een betere maand dan februari, de energie kwam terug, dus ook de zin om weer dingen te ondernemen en de lusteloosheid waar ik vooral in februari mee kampte, verdween grotendeels naar de achtergrond. Heerlijk dat we die winterperiode weer achter ons hebben liggen!

img1427664108886

Maart was ook de maand van vele eerste keren, zo gingen we voor het eerst dit jaar een weekendje weg en wel naar het zeer pittoreske Wernigerode in het Harz, een prachtig gebied in Duitsland. Heerlijk om er weer even tussen uit te gaan én dan ook nog zoveel mazzel hebben met het weer! Okay, aan één kant stonden we in een dikke meter sneeuw maar ook pakten we onze eerste terrasje van dit jaar en laten we wel zijn, met zo’n uitzicht is dat toch zeker niet verkeerd?

Ook stond er eindelijk weer een date gepland met 2 Brabantse vriendinnen en maakten we dit keer Zwolle aan alle kanten onveilig. Nog een voordeel dat we verlost zijn van die winterprut, dat dit soort afspraken gewoon weer gemaakt kunnen worden!

Verder maakten vriendlief en ik nog een leuke stadswandeling in Groningen en ontdekten we een nieuwe hotspot, Huis van De Beurs, waar ik nog over zal gaan bloggen.

Best wel een lekker maandje eigenlijk…

April kan wat dat betreft alleen maar beter worden want zo kijk ik enorm uit naar:

* de show van Jandino, zo benieuwd wat ik hiervan moet verwachten…

* Soldaat van Oranje en bijbehorend nachtje weg in Katwijk aan Zee, staat al zo lang op mijn whistlist!

* 70 jaar bevrijding van Groningen met een mega optocht van diverse legervoertuigen…

* 2 lekkere lange weekenden, Paasweekend begint voor mij al op donderdag om 15.00 uur en dan een lang weekend van de 17e ivm Soldaat van Oranje. Zin in!

En als het lenteweer dan eindelijk een beetje door zet, dan kan het alleen maar beter worden!

15 comments

 1. Sabine

  Leuk om te lezen! Het voelt een beetje raar, omdat het bij mij ook altijd zo ging: die winterdip, die hernieuwde energie in maart en april, weer lekker naar buiten, langer licht. Maar nu lijkt dat allemaal opeens zo ver weg. Ik heb geen sneeuw en storm gehad dit jaar. Geen zomertijd. Niet langer of korter licht. Het gaat een beetje langs me heen allemaal. Wat ook niet gek is en ook niet erg. Maar door dit verhaaltje voel ik me weer heel even verbonden met Nederland en kan ik me opeens weer goed indenken hoe die overgang van seizoenen ook alweer was. Bedankt!

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Mooi om te horen dat mijn terugblik je aan je eigen tijd in Nederland doet denken!

   Beantwoorden

 2. Zo simpel is dan geluk

  Leuke foto’s! En een leuke maand heb je gehad. Ik wens je heel erg veel plezier bij Jandino. Het is zoooo leuk!
  Soldaat van Oranje lijkt mij ook erg mooi. Daar wil ik eigenlijk ook nog wel eens heen.

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Ben idd erg benieuwd naar zijn show, kan me er nog weinig bij voorstellen.

   Beantwoorden

 3. Sammie

  Fijn dat maart zo top was! April ziet er ook goed uit, die enorme optocht met legervoertuigen lijkt me waanzinnig om te zien! Hoop dat ze er in Nijmegen ook nog iets aan doen.

  Beantwoorden

 4. zosaar

  Ja lente, kom maarrrr hoorrr, we wachten op je!

  Beantwoorden

 5. iliveformydreams.com

  Heerlijk dit blogje! En leuk, Jandino… Zelf nooit geweest maar zou best naar een show van hem willen.

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Ik heb echt geen idee wat ik van hem moet verwachten. Op tv vind ik hem altijd nogal druk, dus ben heel benieuwd!

   Beantwoorden

 6. Morgaine

  Die winterdip veranderde bij mij naar de grijze dagen blues van de afgelopen week, je had mijn smile moeten zien toen ik zag dat de zon stond vanmorgen, vandaag ben ik weer een beetje vrouw en merk ik ook direct! Ik hoop echt dat het heel snel keert en stabiel gaat blijven nu, pas dan ben ik er echt vanaf 😉

  Jij hebt mooie dingen gepland staan, ik heb ook een concert in de planning deze maand, hoe gek eigenlijk, dat nu het dichterbij komt, dat ik het eigenlijk meer en meer vergeet, is het meer een ‘oh ja’, moment, komt ook omdat het concert eigenlijk in november al plaats had moeten vinden maar gecanceld is en verplaatst is naar deze maand dus. 😉

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Die grijze dagen blues heb ik gelukkig geen last van gehad, komt misschien ook omdat we even hele andere dingen de prioriteit hadden. Hopelijk is het dit weekend wel goed weer want om nog een weekend binnen te moeten zitten, dat gaat me wel snel vervelen!

   Beantwoorden

   1. Morgaine

    Ik heb vandaag genoten, hier heeft de hele dag de zon geschenen, ik kwam eindelijk een beetje vooruit, haha dat hoop ik ook voor alle werkende mensen!

    Beantwoorden

 7. Flavie

  Een leuke maand maart… ik verlang ook naar wat lenteweer… met veel zon!!

  Beantwoorden

 8. Serena

  En vanaf dit weekend wordt het ook nog beter weer.
  Vanavond naar Jandino? Ik kan die gast niet voor mijn ogen zien, maar ieder zijn eigen smaak natuurlijk.
  Soldaat van Oranje lijkt me dan wel weer heel erg gaaf, film ook al vaak gezien…

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Ik eigenlijk ook niet hoor! Nichtje wilde graag heen dus ik laat me maar verrassen…

   Beantwoorden

 9. Gerda Esser

  Wanda wat weer een leuk logje om te lezen

  Liefs Gerda

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: