La Roche Ardennen vakantie

Dag Juni, Hallo Juli!

Juni… met weemoed neem ik weer afscheid van mijn favoriete maand van het jaar! De maand waarin we traditiegetrouw op vakantie gaan waardoor het by far mijn lievelingsmaand is. Ook dit jaar was het weer een super geweldige maand!

Natuurlijk doe ik niks liever dan herinneringen ophalen aan deze maand, dus hier gaan we!

1. De vliegshow in Oostwolde

vliegshow Oostwold koffie

Slechts 1 keer in de 2 jaar wordt dit super gave evenement gehouden. De laatste editie viel toen samen met onze vakantie en zagen we aan onze neus voorbij gaan. Dit jaar was het in het Pinksterweekend en ondanks dat ik druk was met Racingnews365.nl was er op Tweede Pinksterdag toch nog tijd om even naar Oostwold te gaan. Hier genoten we volop van al die historische vliegtuigen, van de diverse demonstraties op zich en van de vele andere activiteiten die werden georganiseerd. Echt, mocht je over 2 jaar in de buurt zijn, bezoek dan zeker dit evenement!

2. Schrijven voor Racingnews365.nl

Wie mij al enige tijd volgt, weet dat ik enorm gek ben op de Formule 1 en dat ik ook schrijf voor de meest geweldige Formule 1 site van Nederland. Normaal gebeurt dit allemaal in mijn spaarzame vrije tijd maar mijn eerste vakantieweek ging nagenoeg volledig op aan het schrijven voor Racingnews365.nl. Mijn collega’s waren of met vakantie of aan het verhuizen, dus aan mij de belangrijkste taak om de site draaiende te houden. Ik moet zeggen, dat beviel erg goed! Natuurlijk, ik was niet zo vrij om te gaan en te gaan waar ik wilde, niet even een dagje winkelen of zo maar gewoon je eigen baas zijn en je eigen tijd indelen? Ja, daar zou ik prima aan kunnen wennen!

3. Vakantie vieren in de Ardennen!

Les Crestelles Ardennen

Het absolute hoogtepunt van juni, onze vakantie in de Ardennen. Boy, wat hebben wij een geluk gehad met het weer. Vooral als je het vergelijkt met de afgelopen dagen. Onze eerst week verliep al lekker met een gemiddeld temperatuurtje van 28 graden, in de tweede week steeg het kwik tot ruim boven de 30 graden! Eigenlijk te warm voor ons maar klagen deden we natuurlijk niet!

Wat kan ik nog meer zeggen over onze vakantie? Alles klopte gewoon, de schitterende omgeving, het weer, het gezelschap, het was op alle fronten GENIETEN! Natuurlijk ga ik jullie de komende tijd nog uitgebreid vervelen met artikelen over de Ardennen!

4. Wat wil ik nog meer kwijt over juni?

Nou, we begonnen onze vakantie al goed, want om het te vieren, gingen we lekker met zijn tweetjes uit eten bij Grand Café Java in Veendam. Heel gek, ik was er nog nooit geweest maar we gaan echt zeker weten terug! Echt heerlijk gegeten en ja, hoewel we al vol zaten, konden we deze heerlijke cheesecake niet weerstaan!

toetje Java juni

In juni verschenen er slechts 10 artikelen op mijn blog. Dit kwam natuurlijk vooral door mijn vakantie waardoor er slechts 2 artikelen per week op mijn blog verschenen. Sowieso blog ik de laatste tijd wat minder dan ik eigenlijk zou willen maar ja, tijd is nu eenmaal schaars.

Dit was de top 3 van meest gelezen blogs van juni. Misschien heb jij ze nog niet gelezen?

Juni is ook de maand waarin vriendlief en ik alweer 15 jaar samen zijn. Time flies when you’re having fun!

Watervallen van Coo juni

Wat zijn mijn plannen voor juli?

Nou, eigenlijk nog helemaal niks. Vooral werken en schrijven en hopelijk komt de zomer snel terug, want ja, daar ben ik natuurlijk nog lang niet klaar mee!

Wat is jouw favoriete maand?

 

4 comments

 1. Morgaine

  Van harte gefeliciteerd jullie saampjes! Ja 15 jaar alweer, tijd gaat zo snel dan!

  En wat is mijn favoriete maand? Heb ik die? Dan de maand mei denk ik, maar eigenlijk heeft elke maand wel iets, al zijn het verjaardagen bijeenkomsten der familie, maar ja, mijn familie is overwegend in herfst en wintertijd jarig, dus wat de dagen zelf natuur betreft weer niet, hahahaha

  De maand mei, dan is mijn dochter jarig en nog iemand die ik heel dicht bij mijn hart draag, en verder is het de belofte der natuur, eerste bloesems bloeien al en de promise van de zomer staat voor de deur, als het dan juni wordt, dan vliegt het zo weer voorbij lijkt wel? 😉

  x

  Beantwoorden

 2. Yova

  Van harte gefeliciteerd met jullie 15 jarige huwelijk. Jullie hebben in juni genoten. Wij hebben over twee weken vakantie. Hopelijk blijft beetje rustig in onze familie. Wij gaan af en toe dagje uit. Niet op vakantie. Wij gaan met trein reizen dan ergens naar toe. Je hebt prachtig foto’s kunnen maken.

  Beantwoorden

 3. Saskia

  15 jaar, wauw. Dan voel ik me nog een broekkie 😉 Gefeliciteerd .
  Ik wil in Juli vooral mijn rust nemen, in de zomervakantie werk ik minder dagen in de week. Ik wil dan genieten. Meer gaan skaten, lezen, bloggen, series kijken en vooral wandelen. Ik kijk er erg naar uit!

  Fijne Zondag!

  Beantwoorden

 4. Sabine

  Gefeliciteerd met jullie 15 jaar!! Wat een hoop al! Wij zijn net getrouwd, 8 maanden vandaag, maar de bruiloft was natuurlijk pas een week geleden. Zo een mooie herinnering! Geniet ervan jullie!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.