Dag juni 2015!

Hou ‘em tegen, ik wil gewoon niet dat juni nu al voorbij is! Hoe is het toch mogelijk dat die rottige vervelende maanden januari en februari maar niet voorbij willen gaan en dat juni met 1 keer knipogen om vliegt? Zo niet eerlijk! Het moge dus duidelijk zijn, juni is met afstand mijn favoriete maand en met enige weemoed moet ik hem dus weer voor een jaartje laten gaan, maar goh, wat was juni 2015 heerlijk!

Juni staat vooral in het teken van vakantie en vakantie betekent vrijheid en vrijheid betekent heerlijk ontspannen, nieuwe streken ontdekken én vooral lekker veel tijd samen. Quality all over the place!

selfiesnormandieWaren we dan 4 weken op vakantie? Nee, helaas niet, ‘slechts’ 12 dagen waren we in het prachtige Normandië waar nog een hoop blogs over zullen komen maar verder spookten we eigenlijk niet zo gek veel uit. Oh ja, we gingen nog bootje varen met vrienden in de omgeving van Giethoorn maar verder stond er niks op de planning maar juist doordat juni onze vakantiemaand is én het natuurlijk het begin van de zomer inluidt, is het al jaren mijn favoriete maand, maar helaas… het zit er weer op… Maar goh, wat heb ik er weer van genoten! Tot gauw juni!

En dan juli… er staan alweer wat dingetjes in de agenda, onder meer een bbq van mijn werk maar ook een dagje Deventer met vriendinnetje A. (stond voor deze zaterdag gepland maar vanwege de hoge temperaturen maar even uitgesteld…), natuurlijk de verjaardag van vriendlief en ach, gaandeweg de maand zullen er vast nog wel wat dingetjes bij gaan komen!

Maar voor nu neem ik met een snik afscheid van juni… ik mis je nu al!

15 comments

 1. Sabine

  Heerlijk die liefde voor juni! 😀 Ik ben juist blij dat de maand voorbij is, want het lijkt hier net Hollandse herfst. Hoop dat het snel stopt met regenen en die lage temperaturen 😉

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Wat een verschil met hier momenteel!

   Beantwoorden

 2. Esmeralda

  Juni is echt snel omgevlogen! Ik ben benieuwd wat juli zal brengen en of we nog meer van die lekkere zonnige dagen krijgen!

  Beantwoorden

 3. natasjaslifestyle

  Juli heeft zijn intrede gedaan… Voor mij een mooie maand… Verjaardag van mijn jongste kind, en vakantie!!!
  Deventer leuk, daar ben ik geboren. En daar ga ik elk jaar naar de boekenmarkt heerlijk…

  Beantwoorden

 4. kliefje

  Jullie hebben minstens zoveel selfies gemaakt als Kim K! 😉

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Niet meer? Hebben zo ons best gedaan…

   Beantwoorden

 5. Sammie

  Leuk al die selfies! Ik kijk juist uit naar de maand juli, dan hebben wij vakantie en begint de Nijmeegse vierdaagse 🙂

  Beantwoorden

 6. Gerda Esser

  Wat leuk selfies van jullie twee
  Ja Juni is zeker vlug om gegaan
  Ben benieuwd naar het vervolg van jullie vakantie in Normandië

  Liefs Gerda

  Beantwoorden

 7. Morgaine

  Hmmm in de zomer heb ik geen favo maan eerlijk gezegd, hoop ik elk jaar op een Indian summer, deze juni maand was wat koud en onstabiel en nu pas, pas nu leef ik weer op 😀 Kortom ik kijk naar het weer en de warmte uit 😉

  En vorig jaar was het op 1 nov. nog 20 graden,dus ja, hahaha

  X

  Beantwoorden

 8. Angelique

  Ja echt oneerlijk dat jan/feb maar niet voorbij lijken te gaan en juni zo voorbij is! Leuk om al die foto’s zo te zien.

  Beantwoorden

 9. Lies

  Deze hittegolf mag van mij de rest van het jaar duren! Dus ik ben blij dat de redelijk koude juni weg is, en juli zo lekker inslaat met een bom! 😀

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Werkelijk waar? Ik kan echt niet tegen deze hoge temperaturen, voel me dan gewoon geen mens meer…

   Beantwoorden

 10. Insoon

  Oh, vind deze laatste maanden ook voorbij vliegen!! Soms een beetje té snel…

  Beantwoorden

 11. iliveformydreams.com

  Leuke foto’s, zag eruit als een hele fijne maand. Dat deze maand ook maar zo mag zijn

  Beantwoorden

 12. Rob Alberts

  Prachtig blog!

  Met plezier gelezen.

  Zomerse groet,

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: