Dag juli 2015!

Man, man, man, vanochtend in de auto op weg naar mijn werk bedacht ik me ineens dat het alweer de laatste dag van juli was en dat ik dus nodig mijn maandoverzicht online moest gooien. Juli alweer voorbij dus, maand 7, waar blijft de tijd dit jaar? Benieuwd waar ik het zoal druk mee had? Lees dan lekker verder!

juli2015Juli was een maandje waarin er weer van alles en nog wat gebeurde. Ook een maand waarin de zon aan de ene kant volop scheen en aan de andere kant ook dagenlang regelmatig verdrongen werd door wolken en nog erger door regen en storm. Kortom, qua weer was het een ideaal maandje om lekker te kunnen mopperen, qua overige zaken mag ik zeker niet klagen over deze juli!

Zo hadden we een overheerlijke en gezellige bbq met de schoonfamilie, stond er weer een zeer gezellige date met vriendinnetje A. gepland en maakten we Deventer onveilig, althans wat de terrasjes betreft want dat was dus zo’n dag waarop het best wel warm was.

Gingen we met mijn ouders op een regenachtige zondag naar het mega grote tuincentrum Oosterik in Denekamp en besloten we op de terugweg om spontaan een hapje te gaan eten bij Venezia in Borger…

Besloten we heel erg last minute om te vertrekken naar het huisje van een kennis van vriendlief in de Belgische Ardennen waar we de hele week konden genieten van de culinaire kunsten van een andere kennis van vriendlief en aten we voor de allereerste keer in onze leven mosselen en goh, wat was dat heerlijk! Brachten we natuurlijk een bezoekje aan het zeer pittoreske kleine stadje Durbuy en slenterden we in de regen door La Roche…

Haalde ik voor de eerste keer dit jaar mijn fiets van stal en ging ik in plaats van te wandelen een rondje fietsen met nichtje J. en genoten we van het Groninger landschap…

En wordt onze Clooney steeds meer en meer een tv-junkie!

Ja, juli was best wel een lekker maandje, jammer dat het niet altijd even lekker weer was maar goed, we blijven Nederlanders natuurlijk dus er moet ook wel wat te klagen blijven natuurlijk!

Nu dus augustus… ook een maand waarin ik ongelofelijk veel zin heb! Al was het alleen al vanwege de geplande high tea met vriendinnetje M. en natuurlijk de Grandprix van België (23 augustus) waar we bij aanwezig zullen zijn! En dat betekent dus ook dat ik eind augustus nog lekker bijna een weekje vrij ben, nu al zin in!

Jullie nog ‘wilde’ plannen voor augustus?

11 comments

 1. Serena

  Klinkt als een prima maandje, met uitzondering van het slechte weer.
  Ik heb nog lekker vakantie, dus augustus begint goed.
  Geniet nog maar een paar keer van mosselen, ze zijn er tenslotte maar een paar maanden!!!

  Beantwoorden

 2. Sabine

  Wow is het opeens alweer augustus… Bij jou een paar uurtjes eerder dan bij mij 😉 Maar toch 🙂

  Beantwoorden

  1. Morgaine

   haha, bijna hier hoor, het is nu nog 31 juli, 22.22 uur zelfs als ik dit neerzet 😉

   Beantwoorden

 3. Lies

  Nee, geen wilde plannen, ik hoop fulltime werk te kunnen vinden, en als het kan heeeeeeerlijk van de zon genieten (maandag 30 graden ?)

  Beantwoorden

 4. Morgaine

  Nope ook hier geen wilde plannen, ik wil nog ergens even bij mijn dochter op bezoek, haar nieuwe poezenfamilie leren kennen, ergens! Mijn fysiotherapeut is weer terug, vandaag was ik weer aan de bak in de sportzaal.. ouch!

  Ik werk gewoon deze zomer door en eind aug. krijg ik visite, en wie weet voor die tijd ook al, maar dat hangt ervan af wanneer de ov’s voor studenten weer werken. Dat hoor ik dus nog, haha

  X

  Beantwoorden

 5. Stephanie van Drunen

  Leuk om te zien en te lezen :). Veel plezier alvast in augustus!
  Ik hoop een leuke baan te vinden en daarnaast rustig weer aan mijn scriptie te beginnen!

  Beantwoorden

 6. Elaintje

  Klinkt als een bezig maandje in juli. In augustus ga ik van alles doen. Ik heb er een stukje over geschreven op mijn blog.

  Beantwoorden

 7. natasjaslifestyle

  Nog geen plannen voor augustus..maar jij hebt veel leuke dingen in juli gedaan!!

  Beantwoorden

 8. iliveformydreams.com

  Wat een leuke foto’s! Ik heb zelf nog geen plannen, eind Augustus lekker vakantie daar kijk ik wel weer erg naar uit<3 En we zijn bijna 3 jaar getrouwd, ook altijd wel bijzonder. Maar wild? Nee 😉

  Beantwoorden

 9. Flavie

  Leuke foto’s!
  De augustusplannen: weekje zee – dagje Parijs…

  Beantwoorden

 10. Gerda Esser

  De Maanden weer vlug voorbij
  Leuke foto,s ,
  We gaan 28 Auguste weer naar Zeeland

  Liefs Gerda

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: