Dag augustus 2015!

Ik weet het… ik val in herhaling maar jongens, dit komt niet goed! We moeten echt met z’n allen nu op die rem gaan trappen! Ik ben namelijk helemaal nog niet klaar voor de herfst! Sterker nog, voor mijn gevoel hebben we niet eens een echte zomer gehad, natuurlijk her en der wel een paar lekkere dagen maar over het algemeen genomen… nah… Maar goed, terug naar augustus dan!

Augustus… wat was je super leuk! Natuurlijk stond alles maar dan ook werkelijk waar alles in het teken van ons bezoek aan de formule 1 race in Spa-Francorchamps maar buiten dat hebben we ons ook prima vermaakt!

dag augustus 2015Zo las ik weer een super goed boek van één van mijn favoriete schrijvers, John Boyne, gingen we historische bootjes kijken in Musselkanaal wat bij deze gelegenheid was omgedoopt tot Mussailkanaal en vergaapten we ons een weekje later opnieuw aan historische bootjes maar dan bij onze oosterburen en wel in Leer. Ook ging ik nog gezellig met vriendinnetje M. high tea-en in het zeer pittoresk gelegen Wildervanksterdallen, nog nooit van gehoord zeker? Maar echt de moeite waard!

En ja, dan natuurlijk ons uitstapje naar de grandprix van België! Ik kan niet genoeg en vooral niet vaak genoeg benadrukken dat dit echt helemaal ons ding is en dat we ons er dan ook meer dan super hebben vermaakt. Zo geweldig om dat van dichtbij mee te maken, natuurlijk, voor de buis zie je alles veel beter, heb je veel meer overzicht maar geloof me, ik had dit voor geen goud willen missen! We hebben nu al geroepen dat we er volgend jaar weer naar toe willen, mits Max Verstappen dan wel rijdt natuurlijk maar goed, zoals ie nu rijdt, houdt niemand hem van zijn stoeltje in F1 af!

Verder was er niet zoveel tijd en gelegenheid om nog andere uitstapjes in de Ardennen te maken, maar doordat we de meeste dagen nog wel een stukje moesten lopen en rijden, hebben we toch ook wel weer kunnen genieten van het prachtige landschap van de Ardennen! Het weekendje Formule 1 sloten we gezellig af bij pizzeria Casino in Stavelot waar we niet de enige formule 1 ‘gekken’ waren…

En ja, dan september… nog totaal geen idee wat die maand ons zal gaan brengen. Morgen trappen we in ieder geval af met de verjaardag van mams en voor eind september staat er nog een weekje vrij gepland. Nog geen concrete plannen maar stiekem hoop ik eigenlijk dat we nog even, ik noem maar wat, naar Oostenrijk, gaan. We zullen zien!

10 comments

 1. Falderie

  nog nooit naar Formule 1 geweest. zegt me ook niet meteen veel… misschien toch eens ooit proberen?!

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Gewoon doen, alleen voor de sfeer al super leuk om mee te maken!

   Beantwoorden

 2. Morgaine

  Alvast van harte gefeliciteerd met jouw moeder 😀

  Ennuh, heb ik jou al eens vertelt over Spa? Dat race circuit? Kijk, ik kom uit Amsterdam en deels Halfweg/Zwanenburg, wat betekent dat je opgroeit aan Zandvoort/Bloemendaal, en dus ook het circuit van Zandvoort, ja weleens vanuit de verte gezien, wat mij dan vooral opviel is hoe heet dat asfalt kan worden en ik dacht, wie wil hier nu zijn, hahahaha al heel jong hoor. 😉

  Om dan in Zuid Limburg te zitten op vakantie, je gaat toeren met je ouders en je moeder zegt, kom we gaan naar Spa, Fraoncochamps, even racen…. Wist ik veel, ik kende alleen Zandvoort, ik keek er niet echt naar uit zullen we maar zeggen, tot ze ineens zei…. Kijk ik RIJ op het circuit, hahaha wist ik veel dat het ook dient als normale weg als er geen races zijn, is dat nu nog zo? 😉

  En ja, dat was dan wel weer gaaf, mijn moeder heeft op Francochamps gereden! 😛

  X

  Beantwoorden

 3. Ferry & Jacqueline

  Dag Augustus. Het is weer helaas voorbij. Te hard gegaan. Ieder geval hebben jullie genoten. Circuit zijn wij nooit geweest. September weten wij ook niet. Omdat omstandigheden zit. Ik heb je foto’s en je verhalen genoten.

  Beantwoorden

 4. Sabine

  Leuk overzicht! De tijd ga zó snel! Heb echt niet het idee dat het al september is (morgen dan)…

  Beantwoorden

 5. zosaar

  Tja die zomer vond ik ook weinig soeps 🙁 We kunnen er helaas niks aan veranderen. Maar wie weet krijgen we nog een mooie september!

  Beantwoorden

 6. Lies

  Leuk overzicht zo! Ik vind het ook echt zó jammer dat de zomer er alweer bijna op zit! :'(

  Beantwoorden

 7. natasjaslifestyle

  Het was een heerlijke maand. Augustus er enorm van genoten… Op een mooie september !!

  Beantwoorden

 8. Mrs. T.

  Welk boek las je van Boyne? Hij is inderdaad een geweldig auteur!

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   De grote stilte! Gaat over de misstanden in de katholieke kerk, erg indrukwekkend om te lezen!

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: