Dag april 2015!

Time flies when you’re having fun! En fun hadden we zeker in april! Helaas werkte het weer niet altijd even mee, ondanks dat ik ergens las dat april de zonnigste maand sinds …. was, en heb ik nog niet zo vaak buiten kunnen zitten als ik had gewild. Ook was het niet eens zo’n ontzettend druk gevulde maand, althans voor ons doen zeker niet, maar ondanks dat kijk ik met heel veel plezier terug op deze maand. Kijken jullie mee?

maandoverzicht april 2015April trapten we min of meer af met onze laatste theatervoorstelling van dit seizoen. Nichtje J. wilde graag eens naar een show van Jandino en hoewel ik zo mijn bedenkingen had op voorhand, werd ik positief verrast en had ik een hele leuke avond!

Onderweg naar de verjaardag van neef A. moest er even worden gestopt om deze geweldige, o zo lenteachte, lammetjes vast te leggen.

Trakteerde ik mezelf op een nieuwe compactcamera, de Sony DSC60HX, een zeer veelzijdige camera met 30x zoom, een groot bereik én optie om HD te kunnen filmen. Tot nu toe bevalt ie erg goed!

Dit jaar is het 70 jaar geleden dat Nederland werd bevrijd. Wij, die alles wat met de WOII te maken heeft, ontzettend interessant vinden, gingen dan ook naar Groningen om daar van dichtbij mee te maken hoe de slag om Groningen én dus de bevrijding, verliep. Niet bepaald realistisch maar het zette je wel aan het denken dat leven in vrijheid ook anno 2015 niet als iets vanzelfsprekend beschouwd moet worden!

Werd er weer regelmatig met nichtje J. gelopen waarbij ik het dan niet kan laten om onderweg de nodige foto’s te maken…

Zaten we regelmatig aan de buis gekluisterd om de verrichtingen van Max Verstappen te volgen, genoten we van zijn briljante inhaalacties en baalden we flink van zijn Renault motor die inmiddels al 3 keer ervoor heeft gezorgd dat ie de race niet uit kon rijden…

Las ik het boek De Nachtegaal van Kristin Hannah uit, een boek wat 5* van mij kreeg en diepe indruk op me heeft gemaakt…

En was het, eindelijk tijd, voor Soldaat van Oranje (wat een bijzonder indrukwekkende musical) waarbij we een hotelletje pakten in Katwijk aan Zee, de nodige strandwandelingen hebben gemaakt en en passant de volgende dag nog genoten van een mooi stukje Nederland in de vorm van de Bollenstreekroute. Met recht een topweekend!

Morgen dan alweer mei! Een maand met vele vrije dagen én dus heerlijke lange weekenden, hopelijk ook met lekker veel zon! Op zich staat er nog niet zo gek veel gepland maar ons kennende zal er vast wel weer het één en ander worden ondernomen én zo langzamerhand kunnen we gaan aftellen richting onze vakantie naar Normandië (juni)!

Hoe kijk jij terug op april?

19 comments

 1. Serena

  Ik ben al heel lang niet meer in het theater geweest, toch maar weer eens een keer doen, vind ik altijd erg leuk.
  Een niet zo drukke maand is ook wel eens lekker toch?
  Ik baal er ook een beetje van dat we nog niet zo veel buiten hebben kunnen zitten als we wilden, helemaal nu mijn tuintje eigenlijk helemaal op orde is.
  Maar, de vooruitzichten beginnen weer beter te worden!!!

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Ja hoor, is echt geen probleem. Had alleen liever nog wat meer tijd buiten doorgebracht maar helaas…

   Beantwoorden

 2. Sammie

  Leuk overzicht! Ik vond april ook zo snel voorbij gaan maar heb ook wel zin in mei 🙂

  Beantwoorden

 3. Nathalie

  Leuk overzicht.. Laat de maand mij maar komen:)
  Liefs Nathalie

  Beantwoorden

  1. Nathalie

   Oeps mij moet mei zijn!

   Beantwoorden

 4. Sabine

  Leuk! Wat zijn die bloemen toch prachtig en de lammetjes zo schattig!

  Beantwoorden

 5. Insoon

  Wat een leuk overzicht van afgelopen maand! De maanden vliegen echt voorbij. Gaaf dat je een nieuwe camera hebt gekocht. Ik heb ook zo’n compactcamera van Sony 🙂 April bestond voor mij uit ’t eerste weekend op de camping, een dagje op pad met m’n vader en de 70e verjaardag van mijn moeder.

  Beantwoorden

   1. Insoon

    Nee, ik heb de Nex-3N 🙂

    Beantwoorden

 6. Angelique

  Heerlijk om strandwandelingen te maken! Leuk overzichtje

  Beantwoorden

 7. Morgaine

  hahaha, als ik jouw verslag zo in 1x lees, dan was mijn april een heel stuk rustiger, maar dat geeft niet, want dat concert was voor mij al een heel groot iets, en achteraf heb ik wat pezen zelfs wat overrekt waardoor ik nu al ruim een week zeer rustig aan moet doen van mijn peut. Morgen weer behandeling, maar op een positieve manier gezien? Ik geniet er nog elke dag fyysiek van na, hahahaha

  Beantwoorden

 8. Helena

  Het weekend…euh sorry, vrijdag, begint in ieder geval goed; hier schijnt de zon. Wens je veel plezier in mei 🙂

  Beantwoorden

 9. happygirl

  Gaaf dat je een nieuwe camera hebt gekocht! En inderdaad april vloog voorbij!

  Beantwoorden

 10. Northflix

  Wat een leuk overzicht!
  Ik zag trouwens dat bij Roodeschool ook allemaal tulpen groeiden!
  Hier komen dinsdag, als het goed is, allemaal oude legervoertuigen uit WOII voorbij.
  Ben benieuwd!

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Bij Roodeschool? Goh, ga er even op googlen, misschien iets om morgen te gaan doen, mits het weer wel een beetje meewerkt…

   Beantwoorden

 11. natasjaslifestyle

  April is zo snel gegaan ongelofelijk

  Beantwoorden

 12. Anoniem

  Ik vond het toch een aardig drukke maand hoor. Leuke uitjes. Mooi die tulpen velden. Ik heb het een stuk rustiger gedaan. Op naar een mooie meimaand.

  Beantwoorden

 13. Petra

  Ik vond het toch een aardig drukke maand hoor. Leuke uitjes. Mooi die tulpen velden. Ik heb het een stuk rustiger gedaan. Op naar een mooie meimaand.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: