Boer zoekt vrouw

Boer zoekt Vrouw | Romantiek spat er af

Boer zoekt Vrouw met deze keer eindelijk maar toch de keuze van boer David en de eerste echt verliefde stelletjes. Hoewel… niet bij iedereen schoot Cupido raak!

Natuurlijk heb ik nu ook weer alles goed geobserveerd en deel ik mijn bevindingen met je!

Boer Riks

Boer RiksBoer Riks… wat ben je toch ook gewoon een dikke lomperik en dat zeg ik niet omdat je je skibroek niet dicht kon krijgen maar om Marit zo een blauwtje te laten lopen. Ja, je was eerlijk maar had je je boodschap niet wat anders kunnen verpakken? Wel een beetje hand en hand in de sneeuw rond stampen en gezellig marshmellows roosteren en vervolgens na een slapeloze nacht waarin je dus voor de verandering wel van Marit had wakker gelegen, dump je haar. ‘Je verdient beter’, nou, dat waren nog eens hele wijze woorden van Boer Riks die duidelijk nog niet klaar is voor een volgende relatie.

Boer Herman

Boer HermanAch gossie, die boer Herman. Hij heeft het zo te pakken van zijn Fleur dat ie het maar niks vind als ie achter haar aan moet kuieren op de segway. Geen momentje om even snel haar handje te pakken, even te knuffelen. Dat hoort er natuurlijk wel bij als je verliefd bent! Die Boer Herman toch. Ook het tegelijk eh… tegelijk eh… dachten jullie ook even dat er wel een hele aparte ontboezeming aan zat te komen? Gelukkig bleek hij het het over het tegelijk wakker worden te hebben. Ach, die boer Herman, is ook niks gewend natuurlijk. Maar goed, hij wil keihard zijn best gaan doen om zijn relatie met Fleur te laten slagen. Lief toch?

Boer Olke

Boer OlkeKrijgen jullie ook steeds meer medelijden met deze boer uit Texas? Hij is op zoek naar de liefde maar houdt er waarschijnlijk gewoon een maatje aan over. Dat wil onze boer Olke natuurlijk niet en hij snapt het ook niet zo goed. En ja, ik snap het ook niet zo goed. Eerst liet Sandra er geen gras over groeien en gaf ze hem een kaartje met een wel hele dubbele tekst dat ie nog wat extra’s zou krijgen tijdens de stedentrip als ie voor haar zou kiezen. Nu hij overduidelijk voor haar heeft gekozen, komt ie van een koude kermis thuis. Een hotelkamer delen doet ze niet met een vriend en ook even gezellig samen sparren in de hot tub is er voorlopig niet bij. Of die lasso dan nog uitkomst zal bieden? Ik ben heel benieuwd volgende week!

Boer David

Boer DavidEindelijk moest ook Boer David met de billen bloot! Koos hij voor Suus met haar sexy blauwe kijkers of voor Mara die zo op zijn moeder leek. Goh, wat zat ik er even naast toen hij aan Yvon vertelde dat ie van de ene dame de kriebels kreeg en bij de andere een veilig gevoel had. Man, man, ik dacht echt dat ie was bezweken voor de blauwe kijkers van Suus maar nee hoor, hij koos met zijn gevoel voor Mara. Mara snapte dit natuurlijk volledig, hoewel ze daarvoor jongens nooit begreep maar boer David vanaf het begin wel. Nou, Mara, snap je dan werkelijk ook wat hij daar in Roemenië wil bereiken? Dan mag je het mij gaan uitleggen want ik zie daar toch echt geen toekomst. Sterker nog, ik denk eerlijk gezegd niet eens dat dit duo een toekomst heeft. Zij is nog zo’n spring in het veld terwijl Boer David gewoon eens een schop onder zijn kont moet hebben in plaats van iemand die bij alles roept dat ze het snapt.

Boer Marc

Boer MarcBoer Marc, wat kraamde jij nu weer allemaal voor onzin uit? Ja, je bent verliefd, dat is hartstikke mooi maar wanneer begin je nu eens met het voeren van een normaal gesprek? Ja, het voelt lekker vertrouwd maar dat komt misschien wel door haar geur? En jij bent de ‘dramaqueen’ in jullie relatie?  En wat zat je nu steeds aan je oortje te friemelen? Als je tegenover Ellie Lust in het verhoorkamertje zou zitten, haalde zij je je zo onderuit! Maar goed, Annekim vindt het allemaal prima wat haar boer uitspookt en beiden genieten blijkbaar duidelijk van hun liefde voor elkaar. Dat is mooi natuurlijk, tenslotte ben ik zelf ook altijd erg blij als mijn aankoop geen miskoop blijkt te zijn! Echt, KRO, is hier nu sprake van een knap staaltje montage of is die Boer Marc echt zo’n bijzondere spraakwaterval?

Volgende week horen we of onze stelletjes nog samen zijn en of er toch nog hoop is voor Boer Olke!

2 comments

  1. Helena

    Hahaha… ik deel je meningen hoor 🙂 en we wachten het af volgende week.

    Beantwoorden

  2. Sabine

    Ohh ik vond het zo zielig voor Olke! Niet fijn hoe zij zo met hem omgaat. Voor Herman, Marc en zelfs David helemaal blij! Ik denk dat de laatste er misschien toch wel gaat komen samen met Mara. Ben ook heel benieuwd naar volgende week! Riks is en blijft een apart geval haha. Lieve man, maar dit had wel anders gekund.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.