Boer zoekt vrouw

Boer zoekt Vrouw | De logeerweek

Boer zoekt vrouw… de afgelopen week was er even geen updat hier te lezen omdat ik zat te genieten van een weekje zon in Portugal! Maar vanaf nu volgt er natuurlijk weer een update!

Deze week stond alles in het teken van de logeerweek en moest boer Herman al een keuze maken. Benieuwd hoe het er aan toe ging? Ik vertel je er alles over!

Boer Riks

Boer RiksBij Boer Riks lijkt het mij wel al een uitgemaakte zaak. Ik bedoel als je zelfs kunt flirten boven de prullenbak terwijl je de piepers aan het jassen bent, dan zit het wel snor, toch? Natuurlijk bakt Claudia lekkere pannenkoekjes maar tegen de lach van Marit is ze gewoon niet opgewassen. En Eline? Zij voelt aan haar water wel al dat Canada niks voor haar is en dat ook Boer Riks niet haar droomman is.

 

 

Boer Herman

Boer HermanOh, oh, wat ging het er aan toe bij Boer Herman. Hij nam zijn maagden mee voor een ritje op de tractor. Een uitgelezen kans om even per ongeluk een bil aan te raken maar niks van dit alles zagen we gebeuren. Iedereen bleef angstvallig stil zitten en enige toenadering werd er niet gezocht. Hoewel alle drie de meiden hunkeren naar wat aandacht en liefde van hun boer, is boer Herman vooralsnog niet echt op de romantische toer bezig. Pia was met haar vragen misschien wat te doortastend voor deze boer en bestempelde daarmee misschien indirect wel haar lot. Opnieuw kon ze met haar keyboard dwars door Parijs heen trekken terwijl ze haar toekomst eigenlijk al had uitgestippeld op de boerderij van boer Herman. Gelukkig voor haar zijn er genoeg jongens die haar nu wel zien staan dus ik denk dat het met Pia en de liefde alsnog wel goed zal komen!

Boer Olke

Boer OlkeOok bij Boer Olke zien we nog maar weinig actie op het romantische vlak. De ‘lompe’ boer uit Texas mag dan graag weten wat voor vlees hij in de kuip heeft, even voorzichtig voelen is er vooralsnog niet bij. Eén ding is in ieder geval wel al duidelijk, Alberdien past wat mij betreft niet in het toekomstplaatje van deze boer! Alberdien die met haar mooie schoentjes door de modder stampt op zoek naar een momentje voor haarzelf en die verbaast is dat al die kalfjes uiteindelijk op haar bordje kunnen belanden. Nee, ik denk niet dat haar zelf genoemde gestolen oogcontactjes met boer Olke tot iets zullen leiden. Hier lijkt Sandra de meeste kans te maken, een vlotte dame die overal voor open staat en die duidelijk ook de meeste toenadering tot boer Olke zoekt. Of maakt dierenarts-assistente in opleiding, Harriët, nog een eindspurt?

Boer David

Boer DavidBij boer David lijkt er iets moois te bloeien tussen hem en Jorien. Maar probleem is dat boer David bang is dat de twee teveel op elkaar lijken wat in de toekomst misschien teveel zou kunnen gaan botsen. Aan de andere kant… is zij juist misschien wel degene die hem het beste begrijpt. Hoewel ook Susanne in dit geval niet onderschat moet worden. Dat boer David duidelijk van deze blonde dame is gecharmeerd bleek wel toen ze bij het ontbijt zijn onderonsje met Mara verstoorde. Zijn bruine kijkers glommen acuut, iets waar Mara alleen maar van mag dromen. Ik verwacht dan ook dat Mara volgende week de eerste afvaller zal zijn. Misschien ook nog teveel een spring in het veld wat misschien het minste op haar plek is in Roemenië.

Boer Marc

Boer MarcPfff… nog steeds gaat het niet van een leien dakje in het hete Zambia. Ondanks de stroomuitval en de bikini’s lijkt boer Marc niet zijn momentje met de dames te pakken. Hoewel de dames duidelijk onder de indruk zijn van zijn ‘mooie fysiek’ zoals Annekim het verwoorde, gebeurt er ook in Zambia nog niet echt veel. Althans… Irene leek eventjes haar momentje te pakken toen ze achter hem stond maar of boer Marc dit ook daadwerkelijk zelf in de gaten had, betwijfel ik. Hij lijkt er nog steeds niet aan te kunnen wennen dat er maar liefst drie dames geïnteresseerd zijn in hem en zijn tilapiakwekerij. Persoonlijk hoop ik eigenlijk dat er volgende week wat meer spanning komt en dat één van de dames zich laat gaan en dat shirt gewoon van dat goddelijk lijf afstroopt! Of is dat nu meer mijn eigen fantasietje…

Volgende week moeten ook de andere boeren een keuze maken. Ik ben benieuwd!

 

 

3 comments

 1. Sabine

  Meid ik heb dit zo gemist vorige week! Zat ik daar een beetje te wachten op die blog, bedacht ik me: ohja ze is op vakantie 😀 😛 IK heb dan ook extra genoten van je fantastische woorden. Of Pia de juiste was om naar huis te sturen weet ik niet, nu wordt het echt moeilijk straks haha.Ja en Marc… hij mag er dan goed uitzien, veel meer komt er (nog) niet uit. David vind ik het leukst van de boeren.

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Wat ontzettend lief om te horen! Ik had het vorige week wel willen doen, maar op bvn was het pas dinsdags te zien en onze Wi-Fi was erg traag, dus helaas. Maar vanaf nu praat ik je weer bij hoor! David is ook mijn favoriet, Marc is lekker maar er komt weinig uit helaas.

   Beantwoorden

 2. Morgaine

  Ik baal een klein beetje omdat de Mol weer voorbij is… hahaha

  Dit zegt mij niets, maar dat wist ja al 😉

  X

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.