Boer zoekt vrouw

Boer zoekt Vrouw | Kiezen zonder een keuze

Boer zoekt Vrouw nadert zijn ontknoping. Dit keer moesten maar liefst 3 boeren hun keuze maken! Hoewel… bij twee boeren viel er niks meer te kiezen omdat de dames in kwestie eieren voor hun geld kozen. En we zagen zowaar een spontane kus!

Ook nu heb ik natuurlijk weer alles heel aandachtig gevolgd en deel ik mijn bevindingen met je!

Boer Riks

Boer RiksBoer Riks… wat ben je toch ook een ontzettende lomperik! Nadat Eline duidelijk had ingezien dat zij en boer Riks nooit op één lijn zouden komen te zitten wat betreft de opvoeding van de kids, bleef Boer Riks over met Marit. De enige dame die vanaf het begin duidelijk was dat ze het wel zag zitten om naar dat godvergeten stukje Canada te vertrekken. Maar nee hoor, boer Riks liet zich weer van zijn beste kant zien. Hij biechtte op dat hij ’s nachts bepaald nog niet wakker ligt van Marit! En dat de verliefde gevoelens nog moesten komen. Tuurlijk, dat kan, Rome is tenslotte ook niet in één dag gebouwd maar kom op zeg… dit is niet wat je als verliefde dame wilt horen natuurlijk! Marit lachte dan ook maar wat als een boer met kiespijn dus of Cupido hier daadwerkelijk nog verandering in kan brengen? We zullen het zien als het tweetal op vakantie gaat. Ik mag trouwens hopen dat ze dan naar een wat warmere bestemming vertrekken want die dikke lagen kleding verhoogt het libido van Boer Riks ook bepaald niet!

Boer Herman

Boer HermanAch die boer Herman… Het is echt helemaal aan met zijn Fleur. Sterker nog, het is zelfs wel ‘klef’ tussen het tweetal! Hand en hand liepen ze rond op één of ander Frans dorpsfeestje waarbij ze duidelijk op een roze wolk zweefden. We zagen zowaar de eerste kus, althans voor de camera dan want boer Herman bekende dat de allereerste kus wel heel erg leuk was geweest. Ach gossie… Het stel liet er geen gras over groeien en besprak zelfs al de toekomstige keukeninrichting!

 

Boer Olke

Boer OlkeDie Boer Olke… hij at de afgelopen afleveringen duidelijk van twee walletjes maar kon uiteindelijk niet voorkomen dat Alberdien haar liefde voor de dieren boven haar liefde voor haar ‘vent’ zette. Alberdien vertrok met tranen in haar ogen naar huis terwijl Sandra de gelukkige achterblijver was. Hoewel… gelukkig… ook bij Sandra waren er wat twijfels ontstaan. Vooral nadat boer Olke bij het ontbijt zo had lopen drammen hoe snel de dame van zijn keuze naar hem toe zou komen want ja, als de liefde er is, dan wilde hij niet te lang meer wachten. Sandra gaf eerst nog aan dat ze vrij snel de oversteek zou kunnen maken maar blijkbaar ging het haar later toch wat te snel. Nadat boer Olke haar zijn liefde verklaarde en Sandra zich ietwat verkrampt uit zijn onhandige omhelzing had losgemaakt, liet ze dan ook weten dat ze het rustig aan wilde doen. Boer Olke snapt dit natuurlijk volledig maar zal het zich ongetwijfeld anders hebben voorgesteld. Ook hier heb ik zo mijn twijfels of dit wel goed gaat aflopen!

Boer David

Boer DavidOh, die boer David. Wat een ongelofelijke treuzelkont is hij toch. Oh nee, dat is de KRO die bewust hem nog een aflevering laat wachten. Over uitmolken gesproken! Maar goed, boer David worstelt nog steeds met zijn gevoelens want beide dames maken wat bij hem los. Mara omdat ze zo’n ongelofelijke sterke vrouw is en Susanne omdat ie verdrinkt in haar blauwe kijkers. Ondanks een romantische picknick met Suus en het ritje in de auto waarbij boer David maar met moeite zijn blik op de weg kon houden, lijkt deze boer er nog steeds niet uit te zijn. Ik geloof veel maar niet dat je voor beide dames hetzelfde kunt voelen. D’r moet gewoon eentje net wat meer bij boer David losmaken. Dus boer David volgt je hart en bedenk naast welke vrouw je elke ochtend wakker wilt worden in Roemenië!

Boer Marc

Boer MarcEn dan boer Marc… nog steeds een hark als het aankomt op het voeren van een fatsoenlijk gesprek. Maar zijn ogen en die grijns maken nog steeds veel goed, hoewel ik toch mag hopen dat hij buiten de camera’s om een stuk vlotter overkomt. Terwijl Anke lag te dromen over haar toekomst met boer Marc in het warme Zambia, nam boer Marc zijn kans waar om met Annekim mango’s te gaan vangen. Compleet met schepnetje voor het geval deze roodharige dame hem alsnog zou ontsnappen, ging hij er vol voor. Zowel voor de mango’s als voor Annekim want boer Marc is hoteldebotel en vindt echt alles aan deze dame leuk! Hij liet er dan ook geen mango overgroeien en zoende de verbaasde Annekim. Vervolgens vonden de twee tortelduifjes dat Anke het direct moest weten dus werd ze ruw uit haar schoonheidsslaapje gerukt met de mededeling dat ze eigenlijk direct haar koffers kon gaan pakken. How rude! Anke snapte er dan ook helemaal niks van en was compleet in shock. Hoe had ze boer Marc zo verkeerd kunnen inschatten? Ze had hem juist nog erop gewezen dat ie niet zo lelijk tegen Annekim moest doen maar lieve schat, dat is gewoon Boer Marc zijn manier om een vrouw het hof te maken! Even sparren, zoals Annekim het zelf verwoordde. Kortom, boer Marc heeft zijn ‘girl next door’ gevonden!

Volgende week maakt boer David dan eindelijk zijn keuze! Wordt het Susanne met haar verleidelijke kijkers of verstandige Mara? Wat denk jij?

 

 

 

 

 

4 comments

 1. Sabine

  Net gekeken, zo leuk! Ben bang dat het tussen Olke en Sandra niet heel ver gaat komen, maar ja je weet nooit. Marit en Riks valt ook nog te bezien. Maar de rest.. echt te schattig 🙂

  Beantwoorden

 2. Saskia

  Ik heb de laatste paar afleveringen zitten kijken.. ben erg benieuwd hoe het allemaal gaat aflopen (tot nu toe had ik de keuzes goed voorspeld)

  Beantwoorden

 3. Nicole Orriëns

  Ik mis Boer zoekt vrouw! Ik baal echt dat het dit jaar niet is. Als troost heb ik deze post maar gelezen : )

  Beantwoorden

 4. Carla marie

  Zoekt boer tussen vijftig en vijfenzestig jaar

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.