Boer zoekt vrouw

Boer zoekt Vrouw | De eerste toenaderingen

Boer zoekt Vrouw, de aflevering waarin er voor het eerst wat toenadering werd gezocht en waar heel voorzichtig een eerste kus werd uitgedeeld.

Bij wie heeft Cupido al raak geschoten? Ik deel ook deze week mijn bevindingen weer met je!

Boer Riks

Boer RiksOh jee, bij boer Riks zijn er nog geen vlinders ondanks zijn ondubbelzinnige opmerkingen dat hij hoopt dat zijn dames met worsten beter zijn dan hij. Toch lijkt het alsof Cupido maar moeilijk raak kan schieten door al die lagen kleding heen in dat koude Canada. Boer Riks mag dan wel zeggen dat hij eigenlijk misschien wat meer fysieke contact erin moet gooien maar tegelijkertijd voelt hij blijkbaar ook nog niet genoeg vlinders om hem over de streep te trekken. En dat terwijl Marit er steeds meer naar lijkt te smachten en volgens Eline ook steeds meer op de voorgrond treedt, of anders gezegd ‘ze claimt Riks wel’. Maar ja, wat moet je ook als je maar zo weinig tijd hebt om de liefde van je leven duidelijk te maken dat je wel zo gek op hem bent om daar in het koude besneeuwde Canada een toekomst te zien?

Boer Herman

Boer HermanOh, wat ben ik benieuwd aan wie Boer Herman straks zijn aller,aller- allereerste kus zal geven! Wat zal dat een super spannend moment zijn op het Franse platteland met waarschijnlijk mams die door het keukenraam de boel in de gaten houdt! Gaat hij voor Anne zodat zij hem misschien de beginselen bij kan brengen of wordt het toch Fleur waarmee boer Herman de eerste schreden op het liefdespad zal gaan zetten? De dames willen in ieder geval wel toegeven dat ze wat jaloerser worden ten opzichte van elkaar en dat ze ook steeds wat opener worden om hun gevoelens te tonen. Vooralsnog merk ik daar nog niet zo veel maar wat als boer Herman volgende week opbiecht wel degelijk verliefd te zijn op één van zijn twee maagden? Gaan dan alle remmen los en duiken ze pardoes de hooizolder op?

Boer Olke

Boer OlkeBij Boer Olke en zijn dames broeit er wel degelijk iets. Maar vooralsnog probeert hij zijn aandacht zo goed mogelijk over beide dames te verdelen. Maar wat vooral opvalt, is hoe onhandig het wordt als Alberdien in zijn buurt is terwijl hand en hand lopen met Sandra eruit ziet of ze het al jaren doen. Sandra pakte in ieder geval direct haar kans en voor het eerst in deze internationale serie van Boer zoekt Vrouw hoorden we wat smakgeluiden en later zagen we inderdaad dat Boer Olke nog een kusje stal bij Sandra. Ja, dat ging toch wel door zijn Texaanse hartje heen hoor! Alberdien mag dan wel ondeugende dingen met haar boer willen gaan doen maar het moet toch wel heel erg gek gaan lopen of Boer Olke zit volgende week gewoon met Sandra alleen in de hottub!

Boer David

Boer DavidVan Boer David begin ik steeds minder hoogte te krijgen. Eerst wijst hij Jorien af omdat ze teveel op elkaar lijken en nu blijkt Mara ineens heel veel op zijn moeder te lijken. Lief natuurlijk maar is dat de basis voor een goede relatie? Terwijl Mara zich ook nog eens zorgen maakt of het gebrek aan levenservaring haar gaat opbreken in haar strijd met Susanne. Diezelfde Susanne die zich verwonderlijk afvroeg waarom die Roemeen naar haar toeterde toen ze nietsvermoedend langs de kant van de weg stond te wachten. Tja, in dat soort landen staan alleen bepaalde vrouwen langs de kant van de weg. Maar nee, bij boer David weet ik het niet, ook niet wat hij nu überhaupt in Roemenië zoekt, los van varkensstallen en koolzaadvelden waar zijn oogjes blijkbaar van gaan glimmen.

Boer Marc

Boer MarcNog steeds loopt het niet zo vlotjes in het warme Zambia. Zelfs bij een romantische picknick waar boer Marc zijn insmeerskills mag laten voelen aan Annekim, springen de vonken bepaald niet in het rond. Is Boer Marc zo bang om zijn gevoelens te tonen? Hij geeft aan Anke in ieder geval wel toe geen held te zijn in relaties maar los daarvan, kun je toch wel een normaal gesprek voeren? Zelfs daar heeft boer Marc na al die weken nog de grootste moeite mee. Tijdens een tochtje op de jetski zien we voor het eerst een vette grijns bij Boer Marc als hij achterop bij Annekim terugkeert bij de boot. Zou dat ritje misschien iets bij hem hebben aangewakkerd?

Volgende week moeten de boeren kiezen, ik ben heel benieuwd!

 

 

3 comments

 1. Sabine

  Ohhh ik ben ook zo benieuwd naar wie Herman gaat kiezen!! Bij Olke hoop ik niet op Alberdien haha. Kan niet wachten tot volgende week!

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Ja, bij Herman kan ik het echt nog niet peilen maar gezien het voorstukje is hij er zelf inmiddels wel over uit. En ja, Olke en Alberdien dat is inderdaad niet de combi!

   Beantwoorden

 2. Saskia

  Ik ben erg benieuwd wie ze gaan kiezen…

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.