Boer zoekt vrouw

Boer zoekt Vrouw | De eerste verliefde boer

Boer zoekt Vrouw… bijna weten we bij welke boer Cupido heeft raak geschoten en wie dus met wie op vakantie zal gaan. In deze aflevering bekende in ieder geval één boer dat hij kriebels heeft. Wie dat is?

Ik breng je zoals gewoonlijk weer van alle ontwikkelingen op de hoogte!

Boer Riks

Boer RiksOh jee, boerderij, kinderen en het geloof. Past daar wel een vrouw bij, boer Riks? Als vrouw wil je zeker niet pas op de vierde plaats terecht gaan komen en tegen een onzichtbare God kun je nu eenmaal slecht vechten. Ik weet het nog zo net niet hoor of Cupido bij Boer Riks wel raak heeft geschoten. Met Marit heeft hij volgens Eline een klik maar boer Riks zelf houdt beide opties nog duidelijk open en laat ook zeker het gevoel van zijn kinderen een rol spelen. Op dat vlak scoorde Eline natuurlijk goed met haar eigenhandige opgewarmde hutspot. Hoewel… boer Riks liet haar duidelijk wel schrikken met zijn filosofie hoe zowel zijn kinderen als haar zoontje opgevoed moeten worden. Hij wil nu eenmaal ‘geen gedonder in de keet’ maar of hij daarmee Eline haar twijfels wegneemt? Ik heb zo maar het idee dat het bij Boer Riks geen geloof, hoop & liefde zal worden!

Boer Herman

Boer HermanAch, gossie, Boer Herman zet eindelijk zijn eerste stappen op het liefdespad! Cupido heeft raak geschoten en hij kan dan ook niet wachten om het zijn liefste te gaan vertellen! Beide dames hadden inmiddels al de kriebels van boer Herman gekregen en Anne moest er zelfs van kotsen maar boer Herman verloste zijn dames snel uit hun lijden en koos overduidelijk voor Fleur! De tranen vloeiden vervolgens rijkelijk net als een eerste uiterst onhandige omhelzing maar helaas bleef de eerste kus nog buiten het bereik van de camera’s!

Boer Olke

Boer OlkeBij Boer Olke kan het nog steeds alle kanten op gaan. Wordt het de vlotte Sandra die hij liefkozend Sunshine noemt of hij gaat hij voor de oudere Famke oftewel Alberdien? Inmiddels hebben we de hele familie van Olke wel in beeld gehad en liet Sandra duidelijk zien dat ze de gezapige leeftijd nog niet heeft bereikt terwijl Alberdien met een scheef oogje toekeek. Alberdien mist blijkbaar al een tijdje het nodige lichamelijke contact dus bij haar 1 op 1 momentje met Olke werd er dan ook even flink gekroept. Ja, en het feit dat ze zo ineens even gezellig samen Fries gingen praten, doet haar blijkbaar vermoeden dat ze een streepje bij Olke voor heeft. Tja, boer Olke rept zelf dat het geen gemakkelijke keuze is maar wat mij betreft moet hij gewoon lekker voor Sandra gaan in plaats van dat hij straks in de netten van Alberdien verstrikt raakt!

Boer David

Boer DavidWat moet dat wel niet worden in Roemenië? Boer David heeft kriebels voor allebei maar zal toch echt straks moeten gaan kiezen. Wordt het dan Susanne met haar levenservaring die blijkbaar in een impulsieve actie op de oproep van Boer David heeft gereageerd en nu niet meer zo goed weet of ze alles wel wil opgeven om naar de middle of nowhere in Roemenië af te reizen? Of gaat hij toch voor de nog jonge Mara die heel wijs over wil komen maar op het moment dat Boer David haar opbiecht haar best wel leuk te vinden niet verder komt dan ‘Ja, ja, dat snap ik’?

Boer Marc

Boer MarcEn dan boer Marc… die zelf vindt hij dat hij met beide dames relax is en die een relatie gemist heeft omdat je dan iets (!) om je heen hebt! Boer Marc, mark my words, een vrouw is geen ding! Ook hier kan het nog alle kanten op, want Anke is leuk maar lastig in de zin dat je dan eerst een relatie op afstand zal hebben en Annekim is leuk omdat ze er al is maar misschien ook wel weer te druk is met haar eigen leventje. Beiden blijken in ieder geval bereid te zijn om acuut alles op te geven om naar Zambia te vertrekken om zo iets op te bouwen met Boer Marc die ook nu weer vrolijk op zijn paarse crocs rond stampte.

Volgende week moeten ook de andere boeren hun keuze maken, ik ben benieuwd!

 

 

3 comments

 1. Anne - Ditisanne.nl

  Leuke samenvatting! Ik heb het seizoen niet zo heel erg gevolgd, maar toevallig gisteravond wel even gekeken. Ben benieuwd! 🙂

  Beantwoorden

 2. Sabine

  Owww ik kon het net pas kijken en toen mocht ik eindelijk van mezelf dit artikel lezen 😛 Dat van het ‘iets’ van Marc viel me ook meteen op haha. Herman vond ik zooo schattig! Ben nu enorm benieuwd naar de rest. Denk dat het vooral bij Riks moeilijk gaat worden.

  Beantwoorden

 3. ~ Inge ~

  Ik volg bzv al jaren, en dit seizoen vind ik eigenlijk het minst leuke….ik kan het niet zo goed uitleggen, maar ik denk dat het komt dat ik geen van de boeren echt leuk vind! Hahahaha! Maar toch blijf ik kijken gewoonweg omdat het gewoon heerlijk is om iets te bekijken waar je niet bij na hoeft denken!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.