At the Moment… (9)

In At the Moment vertel ik je wat ik zoal heb beleefd, waar ik druk mee ben en waar ik heel erg naar uitkijk. Nieuwsgierig hiernaar? Lees dan lekker verder! Zo niet, dan alvast een heel fijn weekend!

Waar geniet ik van?

Tja, ik wilde dat ik kon zeggen van het lekkere lenteweer en aan één kant mogen we natuurlijk ook nog niet echt klagen want zo heel erg slecht is het nu ook weer niet, maar het houdt ook bepaald niet over. Het is mij in ieder geval nog veel te wisselvallig. Verder geniet ik er wel van dat het ’s avonds weer lekker lang licht is. Geeft mij tenminste weer wat extra energie en zorgt er ook voor dat ik ’s avonds van die bank af kom en lekker aan de wandel ga.

Beneden Verlaat Veendam
Beneden Verlaat in Veendam

Waar kijk ik naar uit?

Nou, vooral op dit moment naar mijn lange weekend! Normaal bestaat mijn weekend al uit 3 dagen, maar nu dus ook nog de dinsdag en woensdag vrij. Dinsdag omdat ik een week later de maandag werk omdat er anders geen bezetting is op mijn afdeling en woensdag omdat het dan natuurlijk Koningsdag is. Altijd leuk, dat soort korte werkweken! Alleen wel jammer dat de lente nog niet echt meewerkt zodat lekker buiten zitten er helaas niet in zal zitten. Wel staat er voor dinsdag weer een dagje Fontana gepland met vriendinnetje M. dus ook daar heb ik ontzettend veel zin in.

Waar ben ik druk mee?

Een collegaatje is onlangs met zwangerschapsverlof gegaan en daardoor heb ik een deel van haar taken erbij gekregen. Dus behalve dat ik het al druk genoeg heb met mijn eigen werk zie ik soms nu helemaal door de bomen het bos niet meer. Voordeel is wel dat de dagen voorbij vliegen maar aangezien ik zelf ook nog maar 6 weken heb tot aan mijn vakantie, is het niet bepaald een fijn gevoel als je niet echt meer een overzicht hebt. Gelukkig was één van mijn buitendienstmedewerkers wel zo lief om ons te trakteren op een bosje bloemen van chocola!

bloemen chocola

Verder ben ik vooral erg druk met Max Verstappen & co. Vooral als er een race is want dan verzorg ik voor racingnews365.nl de live blog. Nog steeds erg blij dat ik toen de sprong heb gewaagd en me heb aangemeld want ik vind het echt ontzettend leuk om over Max & co te kunnen schrijven.

Op wat voor leuks kijk ik terug?

Wismar
Centrum van Wismar

Dat is niet zo lastig natuurlijk! Begin april waren we 5 dagen in Wismar waar we ons prima hebben vermaakt. Een totaal nieuwe omgeving maar zeker voor ons weer het bewijs dat Duitsland een ontzettend mooi land is met een heel divers landschap. Zo bezochten we onder meer de hoofdstad van deze regio, Schwerin, namen we een kijkje op het schiereiland Poel en bezochten we de badplaats, Kühlungsborn, waar we helemaal niet het idee hadden dat we in de voormalige DDR waren. Blogs hierover volgen natuurlijk nog!

Kühlungsborn Duitsland
Het strand van Kühlungsborn

 

Welk boek lees ik momenteel?

drie vrienden, een huis en een klusjesman

Nadat ik een tijdje de leesflow niet echt te pakken had, zit ik er nu weer helemaal in. Eigenlijk vooral een kwestie van ’s avonds minder met mijn smartphone in de weer te zijn. Hoe groot de verleiding ook is en hoe nieuwsgierig ik ook ben wat er zoal in de wereld gebeurt, ik miste het lezen best wel. Dus vandaar dat ik mij nu weer wat meer op het lezen heb gestort. Voor de verandering eens geen thriller maar zeker een boek wat me tot nu toe erg aanspreekt!

En hoe is het met jou?

14 comments

 1. Helena

  Klinkt goed allemaal 🙂 en met die lente komt het ook vast goed 🙂

  Beantwoorden

 2. Morgaine

  Oh dat werk, ik zit mij nu al voor jou af te vragen, wie neemt het dan over 6 weken over van twee personen? Plus eigen werk? hahaha dan zal jouw collega nog niet terug zijn denk ik 😉

  En ja, Wismar, de foto’s, als ik al op instagram kom, als dat lukt, de batterij van mijn telefoon valt iedere keer leeg nu om de haverklap… sorry 😉 Dan geniet ik al! Gelukkig zijn er meer wegen om ze te zien 😀

  met mij, op dit moment, ik ben zo vroeg, vind ik, omdat men dus in het park begonnen met de gemeente, je kent het wel, vroem, vroem, vroem, vroeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmm pffffffff echt zwaar irritant, om half 8 dus al…

  X

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Niemand neemt mijn werk over…. snik, snik

   Beantwoorden

 3. Patricia

  Dit worden leuke dagen zo te lezen. En de lente die komt, daar ben ik zeker van. En anders maak ik mijn eigen lente in huis wel hahahaha. Ik wens je hele fijne dagen. Maak er wat moois van. Die liveblog van jou ga ik ook ff lezen, wat ontzettend leuk dat je dit doet!.

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Dus ook geïnteresseerd in formule 1?

   Beantwoorden

 4. Conny

  Ja, heerlijk hè, die lange weekenden! Bij mij helaas niet, maar met een mooi vooruitzicht van straks vier dagen vrij met Hemelvaart én een naderende vakantie. En helaas het weer… ja, dat is echt balen. Jammer.
  Een fijn (lang) weekend gewenst!
  Gr., Conny
  (papillon60.blogspot.nl)

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Hemelvaart is ook al snel! Ik ben dan ook weer 5 dagen vrij

   Beantwoorden

 5. Sas

  Klinkt allemaal erg fijn. En mooie foto, die eerste. Ik hou zo van zulke mooie plekjes.

  Beantwoorden

 6. Sabine

  Wat lief van je collega dat pakketje! En heerlijk naar de Spa, kan me voorstellen dat je daar naaruit kijkt. Hier nog één week werken onder contract, het nieuwe contract is er nog steeds niet en we zitten behoorlijk in de stress…

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Daar zou ik ook van in de stress schieten!

   Beantwoorden

 7. Serena

  Dat boek wil ik ook graag lezen, staat op het lijstje. Al haar boeken zijn leuk!!!

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Dit boek bevalt mij tot nu toe erg goed. Is voor mij de eerste dus straks eens kijken naar haar andere boeken

   Beantwoorden

 8. Saar

  Dat is een heel leuk boek! En ach, niet klagen over het weer… Wat moeten we anders?!

  Beantwoorden

 9. Flavie

  Er extra taken bij krijgen dat ken ik maar al te goed… hopelijk lukt het om het toch allemaal bol te werken.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.