At the Moment… (8)

Hoogste tijd weer om jullie op de hoogte te brengen van mijn reilen en zeilen! Nieuwsgierig waar ik zoal van geniet, waar ik naar uit kijk en wat ik verder zoal uitspook? Lees dan lekker verder! Zo niet, dan tot later!

Waar geniet ik van?

Best wel triggy deze vraag! Het is tenslotte nog maar januari, dus volop winterkansen helaas, verder ging deze week de voorstelling van Sara Kroos niet door vanwege ziekte en werk ik tot overmaat van ramp deze week 5 dagen omdat ik vorige week maar liefst 3 dagen heb gemist door de ijzel. Dus nee, veel te genieten valt er niet echt. Hoewel… afgelopen weekend was, hoewel een kort weekend voor mijn doen, het wel optimaal genieten. Lekker naar buiten, lekker de natuur in en lekker lunchen. Wat wil een mens nog meer?

terapellerbos

Waar kijk ik naar uit?

Nou, moet zeggen dat onze agenda nog aardig leeg is. Wel staan er wat etentjes en theateravondjes (Jeans en de uitgestelde show van Sara dus) gepland en moet ik nog even een datum prikken voor een dagje Fontana met mijn schoonzus maar verder staat er nog totaal niks op de planning. Is trouwens meestal zo in deze tijd van het jaar, dus jullie hoeven je echt geen zorgen te maken hoor!

Waar ben ik druk mee?

Vooral met mijn werk eigenlijk, dit is standaard de drukste tijd van het jaar en doordat ik natuurlijk vorige week 3 dagen heb gemist, stapelde het werk zich lekker op. Ik probeer nu vooral weer een beetje overzicht te krijgen. Ook kan ik op mijn manier erg druk zijn met de weersvoorspellingen, vooral om te weten hoe groot de kans is op sneeuw en gladheid. Winter is gewoon niet mijn tijd van het jaar en bij de eerste de beste sneeuwvlok kan ik al redelijk panisch worden…

Op wat voor leuks kijk ik terug?

Het zijn vooral die kleine dingetjes waar ik zoveel mogelijk van probeer te genieten. Zo gingen we 2e Kerstdag naar Zeegse waar we heerlijk hebben gelopen, bezochten we het Reis Event in Groningen, een soort mini vakantiebeurs waar ik hoopte wat brochures te scoren over onze vakantiebestemming, Zweden, maar dat viel helaas een beetje tegen. Maar ach, op die manier kom je natuurlijk wel in de vakantiebestemming.

Zeegse Duinen
Zeegse Duinen

Verder ging ik gezellig met vriendlief mee naar Gronau en bestond het vooral uit in de auto zitten en oh ja, ook nog even lekker lunchen bij onze vaste bakkerijtje en liepen we afgelopen zondag het Kanunnikenpad in Ter Apel en bezochten we aansluitend Het Klooster om vervolgens neer te ploffen bij Hotel Boschhuis. Wat dat betreft gaat het best wel lekker mijn doelen voor dit jaar! Elke maand een route check, meer cultuur check!

Selfietime op het Kanunnikenpad...
Selfietime op het Kanunnikenpad…

Wat is mijn favoriete serie?

The Blacklist begon vorige week weer, dus zit ik weer aan de buis gekluisterd om te kijken of Red en Lizzie uit de handen van de FBI kunnen blijven. Ook is er weer een nieuw seizoen van Over mijn Lijk begonnen waarin 5 jonge mensen worden gevolgd die lijden aan een ongeneeslijke ziekte. Ik heb tot nu toe elk seizoen gezien en ja, het is aangrijpend, het is triest en ja, ik pink regelmatig een traantje weg maar ook bewonder ik deze mensen enorm, omdat ze zo sterk overkomen. Ook Floortje is sinds deze week weer op de buis en ook dat is een programma waar ik graag naar kijk en waarbij ik me regelmatig afvraag hoe mensen in hemelsnaam op die ene plek zijn terechtgekomen en hoe ze zich daar staande weten te houden. En dan heb ik jullie nog niet eens over mijn guilty pleasure verteld… oeps… Net5 laat in januari nogal wat dansfilms zien en dat blijft gewoon aan me trekken. Komt misschien vooral omdat ik zelf totaal geen ritmegevoel heb…

En zo zijn jullie weer een beetje op de hoogte van mijn reilen en zeilen. Mocht je meer willen weten, aarzel dan niet en vraag het me gewoon!

13 comments

 1. Serena

  The Blacklist is goed hè? Heb inmiddels aflevering van 9 van seizoen 3 al gezien, kon niet wachten!!!!
  Ik kijk vooral uit naar de lente en een zonnetje.

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Echt een super goede serie!

   Beantwoorden

 2. kliefje

  Oh, The Blacklist. Love it! Wij zitten elke week met zijn drietjes op de bank, heerlijke serie 🙂

  Beantwoorden

 3. Helena

  Nou, klinkt toch hartstikke goed allemaal? succes met werken, het is gelukkig weer bijna weekend 🙂

  Beantwoorden

 4. Morgaine

  Bring it On! hahahaha ja absoluut guilty pleasures, en wat denk jij van Take the Lead? Oh wauw, een prachtige film en nog waar gebeurd ook of wt feitjes, naast Dirty dancing, zeker een favoriet van mij. Honey heb ik ook nog staan, maar goed, dansfilms zijn gewoon vaak mooi!

  En ja in de maand jan. is iedereen wat stiller denk ik, na de feestmaand, geld is op, duurt weer even om te herstarten, lol.

  X

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Ook een mooie film en ja, Dirty Dancing… afgelopen week was ie er weer op en ik heb natuurlijk weer gekeken! Het is bij mij vooral een kwestie van dat ik in deze tijd van het jaar gewoon minder puf heb, vooral door het weer… maar ach, inmiddels zijn er alweer dingen gepland!

   Beantwoorden

 5. Noelle

  Zo leuk, dat je zoveel foto’s neemt van de dingen die je doet. Grappig dat je dansfilms zo leuk vindt ook al is je ritmegevoel niet zo goed 😛 Bij mij is het juist andersom. Ik heb 18 jaar lang gedanst (ook op semi-professioneel niveau) en de dansfilms vind ik juist helemaal niks haha

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Ik heb eigenlijk altijd mijn camera wel bij me, dus ben altijd wel daarmee bezig. En anders idd gewoon met mijn mobiele…

   Beantwoorden

 6. Sabine

  Ik ben dus echt totaal niet meer gewend om het weerbericht te kijken. Ik heb er niet eens meer een app voor. Ik maak me ook lichtelijk zorgen om wat ik allemaal mee moet nemen naar NY in de winter… Ik vind die foto met de blaadjes trouwens supermooi! Kan me wel voorstellen dat het even weer een omslag is na al die rare dagen van vorige week. Gelukkig volgende week weer nieuwe kansen!

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Nieuwe winter kansen bedoel je? Daar zit ik echt niet op te wachten joh!

   Beantwoorden

 7. Marcella

  Wij hebben hier weer een laagje sneeuw liggen, jullie ook? Gelukkig vliegen wij morgen naar Valencia, dus dan hebben we er dit keer niet heel veel last van. Wat fijn dat je zo lekker aan het wandelen bent!

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Hier lag een behoorlijke laag maar vanmiddag sloeg de dooi toe waardoor het nu een prut is. Inmiddels heeft het weer gesneeuwd helaas…
   Lekker vooruitzicht! Veel plezier!

   Beantwoorden

 8. seo

  Hello Web Admin, I noticed that your On-Page SEO is is missing a few factors, for one you do not use all three H tags in your post, also I notice that you are not using bold or italics properly in your SEO optimization. On-Page SEO means more now than ever since the new Google update: Panda. No longer are backlinks and simply pinging or sending out a RSS feed the key to getting Google PageRank or Alexa Rankings, You now NEED On-Page SEO. So what is good On-Page SEO?First your keyword must appear in the title.Then it must appear in the URL.You have to optimize your keyword and make sure that it has a nice keyword density of 3-5% in your article with relevant LSI (Latent Semantic Indexing). Then you should spread all H1,H2,H3 tags in your article.Your Keyword should appear in your first paragraph and in the last sentence of the page. You should have relevant usage of Bold and italics of your keyword.There should be one internal link to a page on your blog and you should have one image with an alt tag that has your keyword….wait there’s even more Now what if i told you there was a simple WordPress plugin that does all the On-Page SEO, and automatically for you? That’s right AUTOMATICALLY, just watch this 4minute video for more information at. Seo Plugin

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.