At the moment… # 4

De vorige editie van At the moment dateert nog van voor onze vakantie dus me dunkt dat het wel weer eens tijd wordt om jullie bij te kletsen over mijn reilen en zeilen. Lezen jullie gezellig verder?

Waar geniet ik van?

Nou, op het moment van niet zoveel eigenlijk… Althans, het weer is nogal wisselvallig, zon en wolken wisselen elkaar af, waardoor het soms c.q. vaak net niet is. De doordeweekse dagen bestaan voornamelijk uit werken, dus ja, echt genieten schiet er een beetje bij in, helaas…

Waar kijk ik naar uit?

Naar het aankomende weekend! Eindelijk weer eens 4 dagen vrij! Doordat ik dus afgelopen maandag heb gewerkt zodat er in ieder geval bezetting was op onze afdeling, ben ik dus deze vrijdag lekker vrij. Heerlijk even 4 dagen lekker niks doen. Hoewel… niks doen… dat is normaal gesproken niet echt aan mij besteed dus ik zal nog wel wat gaan verzinnen voor het weekend maar echt concrete plannen zijn er nog niet. Oh ja, en ik kijk uit naar zondag, de Formule 1 race in Hongarije! Hopelijk kan Max daar weer eens een paar punten mee pikken!

Waar ben ik druk mee?

Vooral dus werk… Vrij nemen is een beetje lastig in deze periode aangezien het gros van mijn collega’s natuurlijk met vakantie is en daardoor heb ik, de achterblijver, het best wel druk. Voordeel is wel dat de dagen over het algemeen voorbij vliegen. Verder niet echt ergens druk mee… het kabbelt allemaal een beetje door…

Op wat voor leuks kijk ik terug?

DSC00611
Nez de Jobourg, hoogste kliffen van Europa, schijnt… (Normandië / juni 2015)

Ondanks dat we alweer een tijdje terug zijn, denk ik elke dag nog wel even terug aan onze super geweldige vakantie in Normandië. Het vakantieverslag hebben jullie al kunnen lezen maar ik ben nog van plan om nog uitgebreider te bloggen over bepaalde bezienswaardigheden in Normandië maar het is er helaas nog niet van gekomen om alles uit te werken. Blijft in behandeling dus, zoals een collega van mij altijd roept…

Favoriete serie?

Eh, op dit moment staat de tv meer uit dan aan, want het zijn grotendeels herhalingen van programma’s die ik de eerste keer al niet de moeite waard vond, dus nee, tv kijken staat moment echt op een heel laag pitje…

Favoriete muziek?

Ik moest eerst even googlen wie het nummer zingt, maar dit was dus het nummer wat we in Normandië een paar keer per dag voorbij hoorden komen en hoewel ik het daarvoor ook al een heel mooi nummer vond, is het sindsdien wel echt een favoriet geworden! Gewoon lekker terug verlangen naar die mooie vakantie! Oh ja, het nummer is van Wiz Khalifa en heet See you again…

Welk boek lees ik?

IMG_20150721_203254Het tweede boek van SJ Watson en ja, wederom een zeer goed geschreven boek waar de onderhuidse spanning van af druipt, al was het alleen al vanwege het feit dat de hoofdpersoon, Julia, een affaire begint om zo erachter te komen wie haar zusje heeft vermoord! Zal binnenkort ook weer eens een paar boekentips delen want ook dat heb ik helaas een beetje verwaarloosd, terwijl ik toch best wel weer een paar leuke/spannende boeken heb gelezen die zeker de moeite waard zijn om met jullie te delen!

13 comments

 1. Lia Onderwater

  Hoi Wanda , wat gezellig dat je op bezoek was .
  Ja we hebben het zeker heerlijk gehad in Oostenrijk , dat had ik verleden jaar niet durven hopen , ik ben n.l. heel ziek geweest en nu voel ik me best .
  Bij jou gaat dus alles ook zo z’n gangetje , fijn .
  Groetjes Wanda en liefs Lia

  Beantwoorden

 2. Morgaine

  Dat kabbelen met het weer, heb ik dus ook, ik weet gewoon niet wat ik wel en niet aan moet trekken, op de fiets weer anders dan lopend en bla… nou ja, ik neem tegenwoordig altijd maar een jasje of vestje mee, maar heb ook al met plu gelopen op weg naar mijn werk en dan bleek het niet nodig, zit ik volgende dag op de fiets en dan heb ik geen plu, bam…. regen… pffffffffff hahahaha

  Komend weekend is feestweekend, maar heel eerlijk? Ook al is het leuk wat op stapel staat hier, ik ben blij als het weer maandag is.. ik mis mijn fysio therapeut, dinsdag is ie er weer! 😀

  X

  Beantwoorden

 3. Sabine

  Lekker vier daagjes vrij! Ik moet zeggen dat ik die 18 lange weekenden per jaar hier ook wel heel fijn vind 😉 Dat nummer is trouwens inderdaad wel heel fijn om naar te luisteren 🙂

  Beantwoorden

 4. Elaintje

  Ja dat vind ik toch altijd weer een voordeel van drukke periodes, dat je dagen zo voorbij vliegen en voor je het weet begint je lange weekend weer!

  Beantwoorden

 5. Insoon

  Ik heb even naar die muziek geluisterd, want de titel/artiest zei me zo niks 😉 Maar inderdaad een mooi nummer! En heerlijk dat je nu een lang weekend vrij bent. Alleen jammer dat het weer minder mooi is… Hier staat de tv ook niet zoveel aan en dat boek gaat straks mee op vakantie 🙂

  Een fijn weekend!

  Beantwoorden

 6. Angelique

  Wat fijn zo’n lang weekend! Geef mij ook maar gewoon zonnig weer ipv dat wisselvallige weer.

  Beantwoorden

 7. LJ

  Ik kijk al uit naar je verdere Normandië-postjes en het boekenpostje 🙂

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Dan ga ik maar snel verder… was net begonnen met een boekenblogje…

   Beantwoorden

 8. Marcella

  Leuke update! Boek klinkt onwijs spannend!

  Beantwoorden

 9. iliveformydreams.com

  Leuke update! Ik heb het andere boek van haar gelezen, maar heb toch niet sterk de neiging deze te leze. Geen idee waarom niet. Ach, nog tig boeken om te lezen in mijn boekenkast.

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Dit boek vond ik net zo goed als voor ik ga slapen… maar idd ook hier liggen nog tig boeken te wachten…

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: