At the Moment… #3

Terwijl de zon zich eindelijk eens goed laat zien, vond ik het wel weer eens tijd worden om jullie bij te kletsen over mijn reilen en zeilen. Dus ben je ook maar enigszins nieuwsgierig aangelegd en heb je de verkoeling van binnen opgezocht, lees dan gerust verder!

Waar geniet ik van?

Duh… de zon schijnt en ik heb VAKANTIE, dus waar zal ik nu van genieten? Inderdaad, van 3 weken lekker mijn eigen gang kunnen gaan! En hoe kun je je vakantie beter beginnen dan met dit soort temperaturen! Love Summer!

Waar kijk ik naar uit?

camping-basse-normandie-manche
Onze camping in Normandië… direct aan het strand!

Tweede duh… Onze vakantie natuurlijk! Het aftellen is nu echt begonnen, nog 3,5 nacht te gaan en dan gaat het eindelijk gebeuren! Op naar Normandië! Waar we ons aan de ene kant zullen gaan onderdompelen in de geschiedenis en dus alles met betrekking tot de WOII te weten willen komen en aan de andere kant willen we natuurlijk ook genieten van de prachtige natuur die deze streek ongetwijfeld voor ons in petto heeft!

Waar ben ik druk mee?

Nou, op mijn werk heb ik zo goed als alles af kunnen ronden, hoewel… gistermiddag rond half 2 lag ons systeem er ineens helemaal uit en brave hendrik als ik ben, heb ik nog tot 15.00 uur gewacht in de hoop dat het systeem weer de lucht in ging en ik zelf de laatste dingetjes nog kon afwerken maar helaas voor mijn collega’s werd het hem niet meer en ben ik er dus om 15.00 uur vandoor gegaan. Nu dus thuis druk met de laatste dingetjes, zo eerst even naar de kapper voor mijn vakantiecoupe, dan nog wat boodschappen in huis halen, veel wasjes draaien, lijstjes maken van alles wat we nog moeten doen én vooral van wat we mee moeten nemen, dan moet mijn auto nog even door de wasstraat en een stofzuiger mag ie ook wel weer eens van binnen zien en ach, dan maandag de boel inpakken… Druk maar vooralsnog alles onder controle!

Op wat voor leuks kijk ik terug?

DSC00424
Greetsiel, havenplaatsje in de kop van Noord-Duitsland…

Eigenlijk best wel een hoop leuke dingen zoals een middagje cultuur snuiven in het Veenkoloniaal Museum in Veendam, een leuk middagje uit met vriendlief en mijn ouders naar Greetsiel, leuk dagje toeren door het Grunniger Land met als eindpunt Zoutkamp en ach, zo waren er eigenlijk wel tig van dit soort uitstapjes in mei. Lekker genoten dus!

Favoriete serie?

Nu afgelopen maandag de voorlopig laatste aflevering van The Blacklist op tv was, moest ik dus wel min of meer (nou ja, geheel vrijwillige keuze natuurlijk) op zoek naar een andere serie die mij genoeg kon boeien. En dankzij mijn collega’s is mijn oog gevallen op Broadchurch, zondagavond bij RTL4, waarin de moord op een 11-jarige jochie de gemoederen in een klein dorpje nogal bezighoudt. Engelse series zitten ook echt wel altijd erg goed in elkaar hoor, niks geen moderne snufjes of onderzoekstechnieken maar gewoon good old normaal veldonderzoek. Ik hou er wel van!

Favoriete muziek?

Gewoon het deuntje al… zo lekker! En nee, het is niet Jason zelf die me over de streep heeft gehaald om hem tot favoriet te bombarderen hoor! Is me een beetje een gladjanus maar ja, hou gewoon van dit soort muziek!

Welk boek lees ik?

Als je het licht niet kunt zienInmiddels ben ik halverwege boek nummer 24 van dit jaar. De gelukkige is Als je het licht niet kunt zien van Anthony Doerr waarin de lotgevallen van het blinde meisje, Marie-Laure, in Frankrijk tijdens de WOII worden afgewisseld met de Duitse weesjongen, Werner, die bij de Hitlerjugend terechtkomt en uiteindelijk in dezelfde plaats belandt als Marie-Laure waardoor beide verhalen samenkomen. Voor liefhebbers van De Boekendief een echte must-read!

22 comments

 1. zomersproetje84

  Ik zou op zo’n moment ook een brave Hendrik(s) zijn… Zit je daar maar te wachten…best irritant. Ik zit nu heerlijk met blote voetjes in de tuin. Met op de achtergrond een of ander Marokkaans muziekje…niet van mij maar van de buren. Maar goed dit is tig keer beter dan dat vieze weer van paar dagen terug! Veel plezier alvast op vakantie!!! Ik ga ook soooooon 🙂

  Beantwoorden

 2. Sammie

  oh heerlijk om vakantie te hebben! Ik moet nog door tot Juli. Ben nu al benieuwd naar je vakantie foto’s

  Beantwoorden

 3. Marion

  Fijne vakantie. ???
  Ben benieuwd naar de foto’s op Insta. ☀️☀️☀️

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Als Wi-Fi een beetje werkt, zullen er vast een hoop foto’s voorbij komen!

   Beantwoorden

 4. Morgaine

  Heerlijk eindelijk vakantie, ik ben nog amper buiten geweest vandaag en heel eerlijk? Ik zit te blauwbekken binnen nu, hahaha en ja deuren en ramen staan open 😉 Ik ga zo even naar de Bruna, mijn bestelling ophalen en wat eten we vandaag? Hmmm ja ook een goeie 😀

  Geniet van je vakantie, ik zal je missen, gezien ik dus geen instagram heb.
  X

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Mijn foto’s op instagram verschijnen ook gewoon op mijn blog hoor! Staan aan de rechterkant…

   Beantwoorden

   1. Morgaine

    ah oké 😀 Dank je 😉

    Beantwoorden

 5. Deborah Hamar

  Aaah wat een leuke vooruitzichten heb je!! Heerlijk zo je vakantie te beginnen.
  Ik zit hier binnen, te klappertanden aangezien de klimaatbeheersing van slag is… PPfffff.
  Ik heb dit boek net uitgelezen. Ik zal niks verklappen. Maar ben wel erg benieuwd wat jij er van vind. De boekendief vond ik zelf wat mooier. Deze viel voor mij, zeker op het einde nogal tegen… 🙁

  Fijne vakantie toegewenst.

  Beantwoorden

 6. Elaintje

  Lekker vakantie! Blijf er lekker van genieten

  Beantwoorden

 7. noeps1

  Wat lekker ! meid, geniet van je vakantie en ik ben benieuwd hoe jullie het hebben daar !
  Elise

  Beantwoorden

 8. Mrs. T.

  Ik hoop dat je uitgebreid gaat bloggen over Normandië. En oh, dat boek vond ik zo geweldig!

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Dat zal zeker gaan gebeuren!

   Beantwoorden

 9. zosaar

  Heerlijk dat je al vakantie hebt. Ik moet nog even door bikkelen. Maar geniet ervan!

  Beantwoorden

 10. Esmeralda

  Heerlijk vooruitzicht om lekker naar de camping te gaan. Ik moet helaas nog 10 weken wachten…

  Beantwoorden

 11. Stephanie van Drunen

  Alvast heeeel veel plezier in Normandië, lijkt me een heerlijke bestemming! En dat boek heb ik ook pasgeleden uitgelezen, goed verhaal 🙂

  Beantwoorden

 12. Sabine

  Joepie!! Bijna vakantie! Nu echt haha 😀 Heel veel plezier! Ben benieuwd naar al je verhalen en foto’s na afloop 😀

  Beantwoorden

 13. natasjaslifestyle

  Heerlijk vakantie!! Genieten. Vandaag was het hier ook prachtig en liggend op mijn zonnebedje heb ik ook een vakantie gevoel. Heerlijk

  Beantwoorden

 14. Lena

  Wat heerlijk dat de vakantie voor de deur staat (behalve dan die lijst met to-do).
  Ben wel onder de indruk van je 24 boeken, ik dacht dat ik veel las!
  Een hele fijne vakantie en ik ben benieuwd naar je foto’s & verhalen.

  Beantwoorden

 15. Northflix

  Lekker genieten van je vakantie! Ik ben er al eens geweest en vond het super.
  Dat boek ben ik ook wel nieuwsgierig naar/staat nog op mijn leeslijst.

  Beantwoorden

 16. Serena

  Nu al vakantie… Heerlijk!!! Geniet er optimaal van in Frankrijk…
  Oh ja, ik ga meteen even op zoek naar dat boek.

  Beantwoorden

 17. iliveformydreams.com

  The Blacklist heb ik een aantal afleveringen van gezien en ben er toen mee gestopt. Toch maar weer eens oppakken.. Ben toch wel erg benieuwd hoe het afloopt.

  Beantwoorden

 18. Flavie

  Ik ben heel benieuwd naar het boek dat je leest!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: