At the Moment #16 | Spanje, paddenstoelen en herfst

In At the Moment vertel ik je wat ik zoal heb beleefd, waar ik druk mee ben en waar ik heel erg naar uit kijk. Nieuwsgierig hiernaar? Lees dan lekker verder! Zo niet, dan tot een volgende keer!

Waar geniet ik van?

Nou, op dit moment bevind ik mij ergens aan de Costa Brava. Gek idee eigenlijk want toen ik dit artikel schreef, zat ik nog gewoon thuis terwijl de regen met bakken tegelijk naar beneden kwam. Maar goed, dit artikel komt online op maandag dus zit ik te genieten in het zonnetje en is de kans vrij groot dat ik mijn gids over de Costa Brava raadpleeg voor mogelijke opties voor vandaag!

Platja d'Aro Costa Brava Spanje

Waar kijk ik naar uit?

Eh, zeker niet naar het einde van deze vakantie. Dat betekent dag zomer, hallo herfst/winter. Prima te doen als het maar droog weer is, zo niet, dan wordt het voor mij een hele hele hele lange periode van afzien. Om de tijd te doden, probeer ik dan zoveel mogelijk leuke dingen in te plannen. Zo staat er onder meer een shopdate met vriendinnetje M. op de planning en heb ik nog een wandel/lunch arrangement met mams in Witteveen.

Waar ben ik druk mee?

Op dit moment met niks. Ik ben tenslotte in Spanje, niks moet en alles mag. Een heerlijk uitgangspunt waar ik mij dan ook zonder enige moeite of schroom aan overgeef. Waar ik druk mee was? Werk, werk en nog eens werk. Oh ja, en Max won de GP van Maleisië, daar was ik ook lekker druk mee!

Op wat voor leuks kijk ik terug?

Ik ging gezellig high-teaen met mijn moeder, tante en nichtje. Echt iets waar we een traditie van moeten gaan maken. Daarnaast was ik in het walhalla voor paddenstoelenliefhebbers! Echt, als je nog nooit een rood met witte paddenstoel heb gezien, dan moet je echt eens naar De Heemtuin in Muntendam. Duizenden en dan overdrijf ik echt niet!

paddenstoelen at the moment

En natuurlijk onze wandeling in De Leinwijk.

Wandelroute Leinwijk Kropswolde wandelen herfst

Welke serie kijk ik momenteel?

Het is niet echt een serie maar wel is Grenzeloos Verliefd weer begonnen. Een heerlijk programma waarbij ik mij aan de ene kant verbaas over het gemak waarmee iemand alles achterlaat om haar grote liefde na te reizen en aan de andere kant mij ook regelmatig afvraag of sommigen wel weten waar ze aan beginnen.

Welk boek ligt er momenteel op mijn nachtkastje?

Ik ben inmiddels begonnen in Goede Dochter van Karen Slaughter en dat betekent dan boek 22 van dit jaar.

Bij welk nummer gaat de radio even wat harder?

Ook dit keer moest ik natuurlijk weer even speuren want ik onthou nooit de namen van de artiesten, laat staan hoe het nummer heet. Maar dit keer is het Sam Smith met Too Good At Goodbyes.

Nou, wat vind jij van Sam Smith? Yes of no?

8 comments

 1. Koen

  Geniet maar van de Spaanse zon en de mooie resultaten van Max.

  Beantwoorden

 2. Morgaine

  Geniet vooral van de Costa Brava, gewoon zo mooi daar en mocht je nog een trip in kunnen plannen met een auto? Montserrat, de zwarte Madonna bezoeken, doen!

  X

  Beantwoorden

 3. Yova

  Vooral lekker genieten in Spanje. Daar is lekker warm. Bij ons regent al helen morgen al. Goed hé max verstappen. Tweede plek heeft hij gehaald. Vorige keer eerste plek gehaald. Liefs wil ik ook op vakantie. Gaat helaas niet. Er gebeurde te veel bij ons. Ja serie…. NIET ECHT.

  Beantwoorden

 4. Mrs. T.

  Sam Smith? Nee!
  Geniet ze in Spanje!

  Beantwoorden

 5. sammie

  Oh heerlijk nog even genieten van vakantie! Kan me voorstellen dat je lekker aan het chillen bent 🙂
  Een high-tea wil ik ook weer eens doen, zo lang geleden en zo lekker!

  Beantwoorden

 6. Sabine

  Heerlijk in Spanje!! Grenzeloos Verliefd.. wat een drama weer. Heb me echt in allerlei bochten gewrongen om het te kunnen kijken, maar het lukt me gewoon niet. Snap niet dat ze juist een internationaal getint programma afsluiten voor landen anders dan Nederland. Maar goed… niks aan te doen. Mooi nummer trouwens!!

  Beantwoorden

 7. Miranda

  Yes! Heerlijk nummer, net als de nieuwe van Ed Sheehan Perfect! Lekker genieten en tot volgende week!

  Beantwoorden

 8. Anette

  Sam Smith, YES YES YES!! Wat kan die man zingen!
  Disfruta de España ?

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.