boswachterij Odoorn_heidevelden

At the Moment #15 | Mini-vakantie, nieuwe fiets & nieuwe passie

In At the Moment vertel ik je wat ik zoal heb beleefd, waar ik druk mee ben en waar ik heel erg naar uit kijk. Nieuwsgierig hiernaar? Lees dan lekker verder! Zo niet, dan tot een volgende keer!

Waar geniet ik van?

Nou, duidelijk niet van de Nederlandse zomer! Man, wat is het toch wisselvallig en veel te nat. Of is het bij jullie wel prachtig weer? Hier regent het helaas veel te vaak en dat bevordert mijn humeur bepaald niet. Waar ik dan wel van geniet? Nou, dat mijn conditie momenteel best wel goed is dankzij het vele lopen met nichtje J. Nu alleen nog de weegschaal!

Waar kijk ik naar uit?

Duh… mijn vorige artikel niet gelezen? Naar zondag natuurlijk! De GP van België met hopelijk een hoofdrol voor onze Max! Oh man, wat ga ik uit mijn dak als Max zondag op het podium staat! Duimen jullie voor me dat het gaat lukken? Normaal ben ik absoluut geen regenliefhebber (zie hierboven) maar voor zondag mag er best tussen 14.00 en 15.30 uur wat druppen vallen zo rondom Spa-Francorchamps!

Max Verstappen GP België 2016

Verder ben ik sinds kort weer in het bezit van een fiets! Jaja… toch maar eens gaan kijken bij een fietsenwinkel en vervolgens maar eentje gekocht. Tweedehands hoor maar ik ben er in ieder geval erg blij mee en wil er zeker weten de komende tijd lekker veel gebruik van maken. De eerste 12 km heb ik er al op zitten maar na ons tripje naar de Ardennen ga ik zeker weten weer op de pedalen!

Waar ben ik druk mee?

Tja, nog steeds wel met werk eigenlijk. Of beter gezegd, het werk van mijn vakantievierende collega’s. Mijn eigen werk heb ik lekker bij gewerkt de afgelopen tijd maar doordat er nog wat collega’s op vakantie en/of ziek zijn heb ik het nog steeds wel druk. Maar goed, de dagen vliegen voorbij. Alleen betekent dat dus ook dat het zo weer najaar is en dus ook dat mijn gehate winterperiode niet lang meer op zich laat wachten. Nou ja, nog niet teveel bij stil staan, er komen eerst nog genoeg leuke dingen aan!

Zoals nu dus onze mini-vakantie in de Ardennen want okay, het draait dan wel grotendeels om Max maar we hebben gelukkig nog wel tijd om te genieten van de prachtige natuur in de Ardennen!

Op wat voor leuks kijk ik terug?

Strand Marlijn Schiermonnikoog

We gingen eindelijk dit jaar weer eens een dagje naar een waddeneiland en wel naar Schiermonnikoog. Even heerlijk uitwaaien en genieten van het mooiste strand van Nederland. Zo jammer dat we niet dichterbij wonen want anders zat ik daar echt om de haverklap. Of op Ameland trouwens want ook dat vind ik een prachtig eiland.

boswachterij Odoorn_heidevelden

Verder ontdekte ik laatst een nieuwe passie en wel heidevelden! Nooit zo bij stil gestaan dat dit toch wel een erg mooi natuurverschijnsel is. We gingen laatst naar Boswachterij Odoorn en genoten daar volop van de bloeiende heidevelden. Net als de tulpenvelden staan vanaf nu de heidevelden ook op mijn jaarlijstje van te doen in de natuur!

Welke serie kijk ik momenteel?

Nou, echt een serie is het niet maar ik vind We zijn er bijna van omroep Max wel erg leuk om te zien. Lekker kneuterig toekijken hoe anderen, vooral bejaarden, vakantie vieren in Ierland.

Welk boek ligt er momenteel op mijn nachtkastje?

Inmiddels staat de teller op 20 boeken en weet ik dus wel al zeker dat ik mijn doel van 40 niet ga halen dit jaar. Jammer maar helaas, te druk met andere dingen blijkbaar. Note voor mijzelf: toch meer tijd vrijmaken voor lezen want ik vind het nog steeds heerlijk om in een verhaal weg te duiken. Maar goed, momenteel ben ik bezig in Selfies van Jussi Adler Olsen, deel 7 in de Q-serie!

Bij welk nummer gaat de radio even wat harder?

Boy, wat ben ik altijd slecht in het onthouden van artiesten en de bijbehorende titels. Dat wordt dus weer even spieken op Youtube! Dit is hem dan! Jonas Blue featering William Singe met Mama! Nog nooit van gehoord maar ik kan gewoon niet stil blijven zitten bij dit nummer!

Eigenlijk wel mijn zomerliedje van 2017. Wat is die van jullie?

 

8 comments

 1. Sabine

  Tof nummer! Ik las toevallig gister ergens dat de Nederlandse zomer dit jaar niet veel soeps was, zeker augustus niet. Heel apart want de ene week dat ik in Nederland was, was het (op de dag van onze bruiloft na haha) supermooi en heet weer. Jammer dat het niet heeft doorgezet! Hopelijk komt er een mooie nazomer!

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Klopt, de zomer is veel te wisselvallig. Weinig echte zomerse dagen gehad

   Beantwoorden

 2. Saskia

  Oh! Fietsen! Ik ga er binnenkort ook aan geloven. We gaan verhuizen met het werk, vier kilometer van mijn huis (nu 17 kilometer) . Kan de auto dan laten staan want parkeren bij het gebouw zit er dan niet meer in. Maar ik ga me eens fiet regelen, meteen beter voor mijn conditie!

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Wilde maar dat ik dat kon, maar voor mij is het 65 heen en 65 terug.

   Beantwoorden

 3. Anita

  Haha, ik hou ook niet van regen, maar hoop ook dat het morgenmiddag regent in Spa 🙂 Veel plezier daar! Ik ben dit jaar ook twee keer na de heide geweest en heb zo genoten van de paarse pracht 🙂 Volgend jaar weer!

  Beantwoorden

 4. Morgaine

  Ik duim niet, ik wens voor jullie en Max zelf, dat hij vanavond op het podium staat, ik deel deze hobby niet, maar mijn familie wel, hahaha

  Geniet van de F1 vandaag 😉 En fijn dat je een nieuwe fiets hebt, ik zit er ook al aan te denken, hoe ga ik dat doen eventueel, maar dan wel met ondersteuning, voor erbij zodat ik weer langere tochten kan maken.

  Zomersong, weet niet of ik die echt heb… en anders is het eigenlijk vast oud, Chained to the Rythem? 😛

  X

  Beantwoorden

 5. Yova

  Oudjes kijken ik ook naar. Leuk om te volgen. Ierland heb ik ook naar gekeken. Echt leuke serie. Leuke serie foto’s van eiland. Liedje is helemaal geweldig naar te luisteren.

  Beantwoorden

 6. Florentine

  Leuk om te lezen! Ik vind dat nummer ‘Mama’ ook erg leuk. Ik heb ook erg veel nummers deze zomer die ik veel luister. Veel Nederlandse hiphop, maar ook veel oude muziek die ik weer terughaal. ♥
  Hopelijk wordt het weer komende week weer wat beter!! Liefs, Florentine

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.