Les Crestelles Ardennen

At the Moment #14 | Terug uit de Ardennen en toe aan vakantie

In At the Moment vertel ik je wat ik zoal heb beleefd, waar ik druk mee ben en waar ik heel erg naar uit kijk. Nieuwsgierig hiernaar? Lees dan lekker verder! Zo niet, dan tot een volgende keer!

Waar geniet ik van?

Nou, vooral dat de zomer weer terug is. Hopelijk dit keer ook direct voor een paar maanden, het liefst tot half oktober of zo. Okay, dan hoeft het voor mij niet continu 28 graden te zijn hoor. Een lekkere 25 graden vind ik meer dan prima! Wat jullie?

Waar kijk ik naar uit?

Nou, ten eerste natuurlijk naar het aankomende weekend! Hoewel het maar een driedaagse werkweek voor mij is, kan ik enorm uitkijken naar het weekend. Gewoon even 3 dagen lekker mijn eigen dingen doen! Ten tweede natuurlijk de GP van Oostenrijk die aankomende zondag wordt verreden. Hopelijk eindelijk weer een goed resultaat voor Max. En ja, hoewel het nog eventjes duurt, kijk ik ook al erg uit naar eind augustus. Dan gaan we namelijk opnieuw naar de Ardennen maar zullen we ook Max live zien racen. Een ideale combi dus! Dan hebben we helaas geen tijd voor uitstapjes zoals hieronder naar Dinant…

Dinant Ardennen

Waar ben ik druk mee?

Tja, ik geloof niet dat ik bij deze vraag snel een andere antwoord zal geven. Nog steeds is het mega druk op mijn werk, vooral omdat er natuurlijk collega’s zijn die zeer binnenkort met vakantie gaan waardoor er voor de achterblijvers, c’est moi, genoeg overblijft. Sowieso is het erg druk dus ja, het zijn lange dagen met veel overwerk. Daarnaast natuurlijk ook Racingnews365, vooral nu er maar liefst 2 weekenden achter elkaar wordt geracet. Kortom, ik verveel me absoluut niet!

Nadeel is alleen wel dat ik mijn vakantiegevoel alweer kwijt ben en zelfs voor mijn gevoel alweer toe ben aan vakantie. Best erg toch?

Op wat voor leuks kijk ik terug?

Ardennen natuurlijk! We zijn inmiddels zowat twee weken terug en ik zou acuut terug willen! We hebben echt optimaal genoten en hadden natuurlijk ook erg veel mazzel met het weer. Wie had kunnen denken dat uitgerekend onze vakantie in de Ardennen ons warmste vakantie ooit zou worden? Ik in ieder geval niet! Door alle drukte is het er nog niet van gekomen om jullie uitgebreid te vertellen over onze avonturen in de Ardennen maar dat houden jullie echt nog van mij tegoed! Onderstaande foto nam ik tijdens onze wandeling door het prachtige Park de Furfooz waar we dankzij het warme weer terecht zijn gekomen zodat we nog enigszins wat verkoeling hadden en dus werden getrakteerd op dit geweldige uitzicht…

Parc de Furfooz Ardennen

Welke serie kijk ik momenteel?

Serie? Oh ja, dat is iets op televisie toch? Jullie begrijpen het al, televisie kijken is van ondergeschikt belang. Sowieso volg ik al weinig op televisie maar momenteel kijk ik hooguit iets wat ik toevallig bij het zappen tegen kom maar echt iets volgen? Nee, gewoon geen zin in en ook gewoon geen tijd voor!

Welk boek ligt er momenteel op mijn nachtkastje?

Dankzij mijn leesflow in de vakantie staat de teller nu op 17 boeken in totaal. Direct na mijn vakantie ben ik al begonnen in boek 18 en dat is het nieuwste boek van Lars Kepler – Jager. Waar ik in de vakantie nog 4 boeken las in 2 weken tijd, schiet de tijd er nu gewoon weer bij in.

Bij welk nummer gaat de radio even wat harder?

Oh my god… ik wist de naam van de zanger en het bijbehorende nummer maar had er geen gezicht bij. Maar toen ik net op Youtube voor jullie de video zocht, kreeg ik zo’n onderbuikgevoel toen ik de zanger zag! En ja hoor, Niall Horan was lid van One Direction! Echt, die zag ik eventjes niet aankomen!

Maar goed, bij deze dus…. mijn favoriete nummer is momenteel Slow Hands van Niall Horan! Dat deuntje… heerlijk!

Wat vinden jullie van dit nummer? No, Maybe of een Yes!

 

 

 

5 comments

 1. Morgaine

  Dit klinkt erg lekker Wanda, voor mij dus een yay 😀

  X

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Mooi! Ik vind het ook een heerlijk nummer!

   Beantwoorden

 2. Saskia

  Wat een leuk artikel weer. Ik kende het nummer nog niet, ik ga hem straks eens even afluisteren maar het klonk al veelbelovend.

  Beantwoorden

 3. Sabine

  Wat een heerlijk nummer! Ik kende m nog niet dus, maar ga m meteen nog een keer luisteren 😀 Bedankt voor het delen!

  Beantwoorden

 4. Nicetobeout

  Jaaaa Slow hands heb ik deze week ook ontdekt. Heerlijk nummertje.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.