Coevorden

At the moment… (10)

In At the Moment vertel ik je wat ik zoal heb beleefd, waar ik druk mee ben en waar ik heel erg naar uit kijk. Nieuwsgierig hiernaar? Lees dan lekker verder! Zo niet, dan tot een volgende keer!

Waar geniet ik van?

Nou, heel eerlijk? Op dit moment niet van zo heel veel eigenlijk. Het is winter en dat betekent dat ik gewoon niet mezelf ben. Ik schreef hier het artikel Blue Monday al over. Natuurlijk zie ik ook wel dat het mooi lijkt met die rijp op de bomen en dat het voor een (hobby)fotograaf misschien wel dé tijd van het jaar nu is. Toch kan ik mij er niet toe zetten om er daadwerkelijk op uit te trekken en er ook echt van te genieten. Dus nee, helaas, ik wilde dat ik hier een waslijst kon neerzetten maar dat wordt ‘em nu eventjes niet.

Sinds twee dagen ben ik wel samen met wat dames van kantoor tijdens onze lunchpauze aan de wandel. Even een rondje over het industrieterrein, even een half uurtje frisse lucht opsnuiven én vooral een goed excuus om niet een half uurtje met je mobiel bezig te zijn. Onderstaande foto nam ik dan ook tijdens onze tweede wandeling en werd prompt foto van de dag bij Holland_Nederland op Instagram. Dat is dan wel weer leuk natuurlijk!

Coevorden

Waar kijk ik naar uit?

Ha, het einde van de winter! Als de natuur weer tot bloei komt, als die eerste zonnestralen weer door de wolken heen komen. Verder kijk ik ergens ook wel uit naar de volgende maand. Hoewel ook februari nog volop winters is, staan er in ieder geval een aantal leuke dingen op de planning. Zo ga ik maar liefst 2x naar het theater (Jandino & Jeans), vier ik mijn verjaardag met 2 etentjes en heb ik ook nog weer een meeting staan met mijn collega’s van Racingnews365.nl. Oh ja, en onze vakantie naar Portugal komt steeds dichterbij (maart)!

Waar ben ik druk mee?

Vooral met mijn werk eigenlijk. We zitten nog volop in de naweeën van de prolongatie van januari waardoor veel dossiers ook langer blijven liggen dan gebruikelijk. Dat zelfde geldt voor nieuwe aanvragen en wijzigingen. Aan de ene kant werk je veel weg terwijl aan de andere kant er net zoveel werk weer binnenkomt. Maar meestal is de ergste drukte ergens in de loop van februari wel achter de rug dus fingers cross dat dat ook nu weer het geval is. Dat ik dan tenminste weer overzicht heb, want dat werkt wel zo prettig.

Verder ben ik ook nog druk met schrijven over formule 1. Ondanks dat de heren coureurs volop in hun voorbereidingen op het nieuwe seizoen zitten, zitten wij bepaald niet rustig achterover. Er valt altijd wel nieuws te scoren én dus ook genoeg te schrijven.

Op wat voor leuks kijk ik terug?

Na onze kerstcruise van begin december hebben we niet zo gek veel meer gedaan. Twee weekenden gingen op aan de griep, daarna waren er natuurlijk de feestdagen, dus was het allemaal vrij rustig in huize B. Wel hadden we nog restaurantbonnenboekjes van de AH liggen waarmee we gezellig met vrienden bij Hotel Fletcher in Zeegse zijn gaan eten.

Fletcher Hotel Zeegse

Verder ben ik afgelopen zaterdag nog wel met vriendlief mee geweest naar Gronau en hebben we op de terugweg nog even geluncht in Bad Bentheim waar we nog even een kijkje in de sneeuw bij het kasteel hebben genomen.

Bad Bentheim

Welke serie kijk ik momenteel?

Eigenlijk wordt er standaard weinig tv gekeken in huize B. maar er is één serie die ik al vanaf het begin volg en dat is The Blacklist. Nog steeds kan ik me helemaal overgeven aan het verhaal en verbaas ik mij er iedere keer weer over dat ze wat nieuws weten te verzinnen.

Ook Wie is De Mol is weer begonnen en ook dat volg ik weer. Moet wel zeggen dat ik het dit jaar wat minder intensief volg als in voorgaande jaren. Misschien toch een beetje teveel WIDM gehad vorig seizoen.

Welk boek ligt er momenteel op mijn nachtkastje?

Ik ben inmiddels in mijn tweede boek van dit jaar bezig en wel in Boze Wolf van Nele Neuhaus. Een aanrader, zoals eigenlijk al haar boeken als je van thrillers houdt waarin verschillende verhaallijnen uiteindelijk samenkomen.

En, hoe is het met jou?

 

7 comments

 1. Shirley

  Ik vond de sneeuw van vandaag zo fascinerend, alles was gestekeld. Het is mooi, maar ik heb toch ook liever de zomer. Succes met de drukke periode op je werk. Hopelijk wordt het wat minder, zodat je tijd hebt om even bij te komen.

  Beantwoorden

 2. Elaintje

  Ik hou wel van die mooie kiekjes nu het daar zo koud is. Toch had ik zelf ook gewoon binnen gezeten als ik in Nederland was hoor haha.

  Beantwoorden

 3. Sabine

  Wat tof van de foto!! Nog even en dan is de winter weer over, en ook maart komt er al bijna aan! Hier geen sneeuw natuurlijk, maar geniet wel van de plaatjes uit NL!

  Beantwoorden

 4. Mrs. T.

  Ik weet het op dit moment niet zo heel goed hoor met The Blacklist. Al ben ik wel benieuwd hoe het Mr. Kaplan verder vergaat.

  Beantwoorden

 5. Flavie

  Ik kijk ook uit naar het einde van de winter… ik ben de koude zo beu!! Laat de mooie zonnige lentedagen maar komen!
  Hier wordt ook een beetje tv gekeken en wordt er véél gelezen 🙂

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Ja, die kou is ook niet aan mij besteed hoor

   Beantwoorden

 6. Morgaine

  Ik ben gisteren sneeuwloos maar dankzij aanvriezende mist wat je niet zag onderuit gegaan, yeah right? 😉

  Nou goed, Wie is de mol, inderdaad, ik weet niet, komt ook door de spelers dit keer denk ik, behalve Sanne en Jochem vind ik het niet zo heel spannend.. ik speel wel mee, het staat op maar ik haak tussendoor dus nul op zoek naar clue’s, Sanne is volgens mij de mol ook, dat zei ik al voor het begon en de kandidaten bekend werden gemaakt, whahaha

  Blacklist, ja inderdaad, ongelooflijk! Maar toch heb ik begrepen dat dit het laatste seizoen zal zijn… ik ben heel erg benieuwd!

  X

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.