At the moment… # 1

Ik geef toe, weinig origineel maar beter goed gejat dan slecht bedacht! Of iets in die strekking toch? In ieder geval bij Marcella kwam ik onderstaande vragen tegen en het leek me dé manier om jullie bij te praten hoe het er momenteel aan toe gaat in huize B.!

Waar geniet ik van?

Vooral van het feit dat ik na een mega drukke werkweek eindelijk kan gaan genieten van mijn 3-daagse weekend! Normaal is dit altijd al een hele drukke tijd op mijn werk maar de afgelopen dagen leek het wel of alles wat mis kon gaan, ook mis ging, tel daar een roodgloeiende telefoon bij op en een uitpuilende inbox dan kun je je vast wel voorstellen dat ik werkelijk waar naar het weekend snakte!

Waar kijk ik naar uit?

Vooral om morgenvroeg voor het eerst in weken weer eens te gaan sporten, ook om dit weekend weer eens lekker te kunnen lezen en kleuren (jaja, ook ik ben aan het kleuren geslagen!) en ook heb ik ontzettend veel zin in aankomende week want dan staan er maar liefst 2 leuke voorstellingen, The Sound of Music en Jeans, op de planning en traditiegetrouw gaan we voorafgaand dan bij ‘onze’ pizzeria een hapje eten. Erg veel zin in!

IMG-20141231-WA0000
Mijn nieuwe hobby…

Waar ben ik druk mee?

Vooral werk, werk en nog eens werk! Wegwijs worden in tig notities en vooral steeds maar weer opnieuw beoordelen wat nu echt spoed is, minder spoed en wat gerust een weekje of 2 of 3 kan blijven liggen. Daarnaast sjezen we ’s avonds regelmatig naar het ziekenhuis om schoonvader te bezoeken die succesvol is geopereerd en nu moet herstellen, dus al met al… het is op alle fronten nogal hectisch!

Op wat voor leuks kijk ik terug?

Dat we tussen alle drukte door afgelopen zaterdag nog even gezellig met zijn tweetjes op pad zijn geweest. Heel kneuterig boodschappen gedaan en geluncht in Duitsland maar gewoon lekker om even met andere dingen bezig te zijn…

IMG_20150103_183623
Centrum van Gronau…

Favoriete serie?

Afgelopen maandag begon The Blacklist weer en dat betekent toch wel dat ik  nu standaard op maandag tussen 20.30 uur en 21.30 uur niet aanspreekbaar ben. Zelfde geldt trouwens voor zondagavond, Boer zoekt Vrouw, en donderdagavond, Wie is de Mol?

Favoriete muziek?

Op dit moment vooral dat nieuwe nummer van Bruno Mars, heerlijk nummer! Iedere keer als ik het hoor, krijg ik spontaan zin om te gaan dansen!

Welk boek lees ik?

Voor het eerst begonnen in een boek van Paolo Coelho, Overspel, over een vrouw van 31 die haar leven als voorspelbaar ervaart en dit steeds meer als een probleem gaat zien. Volgens de recensies mist het boek de diepgang die zijn boeken normaal schijnen te hebben maar vooralsnog weet het me te boeien en leest het lekker vlot weg.

Fijn weekend allemaal!

19 comments

 1. Petra

  Ja The Blacklist, echt een geweldige serie. Zo blij dat het weer begonnen is. Fijn weekend!

  Beantwoorden

 2. Mrs. t.

  Ik heb het maar druk met tv kijken momenteel. The Blacklist uiteraard, maar ook Divorce, Boer zoekt vrouw, Noord Zuid en Downton Abbey. Komt er volgende week ook nog een politieke serie die ik wil gaan volgen (als het tenminste de moeite is).

  Beantwoorden

 3. Marcella

  Leuk om te lezen, fijn zo’n update! Wat ben je druk joh, lekker bijkomen dit weekend. Gronau ziet er leuk uit, ga ik onthouden voor als we straks ook op ontdekking gaan in die regio. Ik ben Wie is de Mol? vergeten in mijn lijstje. Zo spannend weer elke week! Geniet van je weekend!!

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Dit is altijd de drukste periode op mijn werk maar doordat we ook nog eens overgestapt zijn op een andere systeem, gaan er nogal wat dingetjes mis waardoor er veel handmatig moet gebeuren, extra druk dus! En ja, eerst naar Coevorden voor mijn werk, daarna naar huis in Veendam om vervolgens weer door te rijden naar het ziekenhuis in Groningen, is wel wat veel van het goede… maar goed, het is tijdelijk en nu vooral weekend!

   Beantwoorden

 4. Lies

  Fijne update! Ik hoop dat je schoonvader positief hersteld en dat het snel wat rustiger wordt op je werk! Voor de rest lekker genieten 🙂

  Beantwoorden

 5. miranda

  Wij dansen nu met onze groep ook op uptown funk dus als je nog inspiratie wil voor dancemoves…. 😉

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Met mijn zo niet lenige heupen???

   Beantwoorden

 6. iliveformydreams.com

  Ja dat nummer is heerlijk om te horen!
  Fijn weekend.

  Beantwoorden

 7. peachlifenl

  Leuke update! Dat nummer heb ik ook aan mijn afspeellijst toegevoegd! Liefs, Roxanne/Peachlife

  Beantwoorden

 8. Deborah Hamar

  Beter goed gejat dan slecht bedacht. Ik vind het een leuke lijst. Zo krijg je weer eens een ander zicht op de blogger achter het blog 🙂
  Het kleuren heb ik ook weer opgepakt. Leuk zennnnn

  Beantwoorden

 9. Regina

  Ik ben weer op de hoogte! Veel beterschap voor je schoonvader!

  Beantwoorden

 10. Saskia

  Als ik dat zo lees mag jij dubbel van je weekend genieten!

  Beantwoorden

 11. Dina

  Klinkt druk allemaal zeg, hoop dat je een fijn weekend hebt en even lekker kan bijkomen!

  Beantwoorden

 12. Flavie

  Ik ben helemaal weg van Bruno Mars! Super liedje!

  Beantwoorden

 13. Linda

  Wat leuk dat je ook aan het kleuren bent geslagen, lijkt mij wel een fijne ontspanning na zulke hectische dagen op je werk. Goed begin van het nieuwe jaar zullen we maar zeggen hihi 🙂

  Beantwoorden

 14. Sammie

  Leuke dingen om naar uit te kijken! Heerlijk nr van Bruno!

  Beantwoorden

 15. Insoon

  Leuk lijstje om te lezen. Heerlijk om na zo’n hectische werkweek een lang weekend te hebben. Fijn dat de operatie van je schoonvader goed gegaan is! Donderdag en zondag zit ik ook voor dezelfde programma’s aan de buis gekluisterd en leuk hè, dat kleuren 😉 Ik ben zelf bezig met ‘het derde enige echte kleurboek voor volwassenen’.
  Hoe waren de theatervoorstellingen?

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Donderdag is sound of music en zaterdag dan Jeans, dus heb het nog tegoed!

   Beantwoorden

 16. Morgaine

  NEE, heb ik een heel verhaal getikt voor je als reactie, kan het niet gepost worden, en weg reactie, pfffffffffffffff nou ja, komt nog een keertje terug 😉

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: