tegenstrijdig

3x Tegenstrijdigheden

Misschien herken je jezelf hier ook wel in; het ene roepen terwijl je het andere doet of het ene leuk vinden terwijl het eigenlijk gewoon stom is. Kortom, één en al tegenstrijdigheden! Ik deel vandaag 3 van dat soort dingetjes met jullie!

Kijken naar Temptation Island…

temptation island tegenstrijdig
De koppels van Temptation Island

Voor degenen die het niet kennen, even in het kort: verliefd stelletje gaat samen met andere stelletjes naar een bounty eiland, worden daar van elkaar gescheiden (janken dus…) en vervolgens gaan 10 vrouwelijke- en mannelijke verleiders proberen om het verliefde meisje of jongen te verleiden. Succes verzekerd dus want er is altijd wel iemand die op de eerste avond al vreemd gaat en het nodige speeksel uitwisselt met iemand die niet zijn of haar vaste partner is.

Tenenkrommend zit ik er naar te kijken, nooit van mijn levensdagen zal ik eraan mee gaan doen, in beide rollen niet en toch… ik blijf het op de een of andere manier boeiend vinden. Vraag me ook continu af wat er nu van waar is en wat er dus in scene is gezet maar ondanks dat vind ik het heerlijke televisie voor op de zondagavond (donderdagavond en dan zondag de herhaling die ik dus zie…)

Willen wonen in Oostenrijk…

Bichlbach tegenstrijdig
Bichlbach in Tirol

Ware het niet dat ik echt een ongelofelijke pesthekel aan alles wat met sneeuw te maken heb. Is dus een beetje lastig aangezien je in Oostenrijk verzekerd bent van een x aantal maanden sneeuwpret. En toch… als ik zou willen emigreren, dan is Oostenrijk wel mijn eerste keuze. Zo’n prachtig mooi land, vriendelijke mensen, de taal is geen obstakel, de bergen fascineren mij elke keer nog en ik kan dan ook haast niet wachten tot eind september want dan mogen we weer die kant op. En ja, wil er zeker ook nog eens heen in de winter, al was het alleen al om helemaal los te gaan met mijn camera maar die sneeuw en zo… nee, dat is echt niet mijn ding. Laat staan voor zo’n lange periode…

Flauw zijn van de winter…

Hertenkamp tegenstrijdig
Hertenkamp Veendam in de sneeuw…

Terwijl we eigenlijk, op die eerste week in januari na dan, niet echt een winter hebben gehad. Daarbij komt ook nog eens dat ik gek ben op mijn dikke vesten en graag ’s avonds onder mijn kleedje op de bank zit terwijl ik met die luchtige en dus weinig verhullende zomerkleding helemaal niks heb. Ook vind ik het in deze tijd van het jaar een stuk gezelliger zo met al die brandende kaarsjes in huis en de wind die zo lekker om het huis heen giert. En toch… kan ik niet wachten tot de lente losbarst. Gewoon weer lekker naar buiten, de natuur die weer tot bloei komt en weer de zon op mijn snufferd voelen.

Over tegenstrijdigheden gesproken: waar ben jij tegenstrijdig in?

17 comments

 1. sammie

  Ja ik vind het ook knus en gezellig in huis maar de kou als je buiten komt.. brrrr nee, doe mij de lente en de zomer maar 🙂

  Beantwoorden

 2. Nesrin

  Herkenbaar! Jaren geleden keek ook naar Tempation Island en ik vond het belachelijk maar oh zo leuk om naar te kijken.

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Pfff, dan ben ik gelukkig niet de enige!

   Beantwoorden

 3. Elaintje

  Haha Temptation Island. Ik kijk er ook naar en vind het altijd erg fascinerend 🙂

  Beantwoorden

 4. Saar

  Leuk onderwerp en ik denk dat ik meega in je laatste punt!

  Beantwoorden

 5. Sabine

  Leuk om te lezen! De eerste heb ik nooit gezien maar ben nu wel een beetje benieuwd… denk dat ik daar ook tegenstrijdig in zal zijn, net als bij meer tv programma’s 🙂 Ben in wel meer dingen tegenstrijdig, maar kom nu echt gewoon even niet op een voorbeeld 🙁

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Ach, je mist er ook niet veel aan hoor…

   Beantwoorden

 6. Sanne

  Zo herkenbaar. Ik kijk ook naar temptation island. Ik vind het programma leuk. In de winter periode vind ik de natuur heel mooi maar de koude temperaturen haat ik. Ik hou dan meer van de zomer.

  Beantwoorden

 7. Hebe

  Dit zijn drie interessant verhaal. Bedankt voor het delen.

  Beantwoorden

 8. Insoon

  In dat laatste kan ik me ook wel vinden. Hier branden ’s avonds ook een boel kaarsjes, gezellig. Maar aan de andere kant mag het van mij ook echt lente gaan worden, zodat we weer lekker buiten kunnen zitten. Hoewel… gistermiddag heb ik eventjes – zonder jas – buiten op het balkon in de zon gezeten 🙂

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Serieus? Gewoon al op je balkon? Lekker joh!

   Beantwoorden

 9. Marcella

  Kouddddd gister & vandaag! Volgende week vertrekken we naar Cuba. Zin in!

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Ik geniet van een afstandje mee!

   Beantwoorden

 10. Flavie

  Ik kijk ook naar Temptation Island… ik kon het niet laten om te kijken… het is nochtans stom om naar te kijken, maar ik moet het gezien hebben.
  De winter… ik vind er dit jaar niks aan… altijd maar regen tijdens het weekend… ik verlang naar de lente!

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Gaat mij net zo hoor! Zo klaar met al dat binnen zitten! Doordeweeks mooi weer en in het weekend alleen maar regen…

   Beantwoorden

 11. Eliza

  De winter is heerlijk knus! Maar zoals aan mijn blog te zien is de afgelopen maanden, kan ik beter een winterslaap houden, want ik heb in de winter gewoon nergens zin in, er komt nergens iets van.

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Komt zo vast wel weer goed! Meer zon zorgt weer voor de nodige energie!

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.