5 dingen die ik absoluut niet ben!

Door de jaren heen loop je soms ergens op vast of ergens tegen aan en word je je opeens, al dan niet op een pijnlijke c.q. genante manier, bewust van bepaalde dingen.

Hoogste tijd dus om een aantal van deze dingen met jullie te delen!

Zo ben ik dus absoluut NIET:

1. Jaloers… Okay, ik weet eerlijk gezegd niet wat er zal gebeuren als ik zie dat vriendlief het wel erg gezellig heeft met een andere dame, maar op elk ander vlak ben ik absoluut niet jaloers ingesteld. Gaat een ander 10 x per jaar op vakantie of alleen naar super de luxe resorts of elk jaar een andere auto of een huis met alles erop en eraan. Mij boeit het totaal niet! Leuk voor degene en ik zal zeker met veel plezier de verhalen aanhoren en belangstelling tonen maar dat is het dan ook wel…

2. Materialistisch… Leuk al die nieuwe gadgets, leuk al die dikke dure auto’s, camera’s of meubels of wat dan ook wat een ander met alle geweld direct moet hebben. Totaal geen last van! Ik geef gewoon bar weinig om spullen, kan er ook heel gemakkelijk afstand van doen en zal er zeer zeker geen kapitaal aan uitgeven…

3. Romantisch… Vriendlief hoeft van mij echt geen ontbijt op bed te verwachten (andersom ik ook niet van hem trouwens…) of lieve briefjes (hoewel… ik leg wel zowat dagelijks een to do list qua eten voor hem neer en sluit dan wel heel lief af met xxx,  wel een beetje romantisch, toch?) of verrassingsuitjes. Nee, zit gewoon niet in mij en doet me zelf ook niks. Leuk om een bos bloemen van vriendlief te krijgen, maar tegelijkertijd vind ik het zonde van het geld + we hebben een kat die zo’n bos bloemen zo naar z’n mallemoer helpt tenzij we steeds die bewuste bos uit de kamer zetten als we weggaan. Kortom, hoeft voor mij totaal niet!

IMG_6918
Romantiek ten top bij de watervallen van Coo, oktober 2014…

4. Creatief… Verwacht van mij geen creatieve hoogstandjes want dan zit je echt verkeerd. Het lukt me hooguit iets na te maken wat pontificaal voor mijn neus is neergezet. Gebeurt dat niet, dan kun je mijn stukje direct classificeren als gepruts…

5. Avontuurlijk… Okay, alles heeft zijn prijs. Voor 10000 euro wil ik best op mijn kop aan een stuk touw gaan hangen en de hele boel bij elkaar bleren en mezelf bevuilen maar voor minder, tenzij ik echt drastisch in geldnood zou zitten, zul je mij niet gauw zien bungeejumpen! Nee, ik sta graag met beide benen stevig op de grond en wil het liefst zo min mogelijk risico’s lopen…

En nu jullie! Wat zijn jullie absoluut niet?

23 comments

 1. Morgaine

  hahahaha, geweldig, ik ben snel klaar denk ik, 1, 2 en 5 beni k hetzelfde als jij, al denk ik bij 5, wat betekent avontuurlijk voor een persoon op zich. Reizen kan al avontuurlijk zijn natuurlijk! je begeeft je vaak toch in nieuw gebied, andere talenstreken etc. kan al heel avontuurlijk zijn voor sommigen, maar dat bungee jumpen, wat ben jij dan goedkoop met 10.000, ik voor geen goud, hahaha

  Dan blijven er nog 2 over wat ik niet zou zijn?

  Nou ja, muzikaal… ik zing, ik ken alles, of veel, ik hou van muziek, maar mijn familie vraagt al snel of ikw il stoppen met zingen, lol. Muziekinstrumenten zijn ook abradabra voor mij en dansen, echt stijldansen lukt mij ook niet. al ben ik er dus net achter gekomen dat dit valt onder dyscalculie functies, dan klopt het wel weer. 😉

  Oordelend, ben ik ook nooit geweest, ik hoor verhalen graag van meerdere kanten en vaak als ik een verhaal hoor van iemand die oordelend is, kan ik er nog tig dingen bij verzinnen of gewoon verzinnen waarom iets zo kan zijn, maar ja… zou je niet eerst even gaan vragen dan hoe het werkelijk zit? Of eerst iets zelf uitproberen of uitvinden voordat je oordeelt? En dit heb ik al van jongs af aan in mij om zo te reageren naar mensen toe. 😉

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Muzikaal ben ik ook absoluut niet, zing zo vals als een kraai, kan totaal geen wijs houden dus ik doe er echt niemand plezier mee. Oordelend, nee, ben ik ook zeker niet, hoor verhalen graag van meerdere kanten aan en ga zeker niet af op het oordeel van een ander…

   Beantwoorden

 2. Gerda Esser

  Leuk logje weer Wanda
  Ik wens jou een heel fijn weekend

  Liefs Gerda

  Beantwoorden

 3. Flavie

  Grappig om te lezen, maar toch ook heel herkenbaar 🙂

  Beantwoorden

 4. Lies

  Vooral dat avontuur. Nee, niet voor in de wieg gelegd. (kan ook te maken hebben dat ik al de bibbers krijg als ik op een kratje moet staan…)

  Beantwoorden

 5. Saskia

  Hehehe, leuk!

  Wat ik zelf niet ben, euh…
  Oow, ja. Ik heb zelf totaal geen groene vingers. Planten leven bij mij niet écht lang. Een bosje bloemen met geluk een week plezier.

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Idem hier! Planten… totaal niet mijn ding, heel erg leuk maar binnen no time dood…

   Beantwoorden

 6. nurse martens

  Alledaags. Ik ben absoluut niet alledaags, beetje rebels zelfs. In heel veel opzichten 🙂

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Ik vind dat juist een positieve eigenschap! Ik ben ook zeker niet gemiddeld en doorsnee…

   Beantwoorden

 7. gidsjoris

  Daar moet ik echt eens over nadenken hoor!

  Beantwoorden

 8. Petra

  Leuk om te lezen. Jaloers, materialistisch en avontuurlijk ben ik ook niet. Romantiek en creativiteit passen wel bij mij. Overigens kun je creatief zijn op verschillende manieren. Het hoeft niet altijd te betekenen dat je aan het knutselen bent of een kwast in je hand hebt.

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Klopt, ik ben aardig creatief met woorden en foto’s maar dan houdt het ook echt wel op… zou graag willen tekenen maar totaal geen talent in die richting…

   Beantwoorden

 9. Nathalie

  Wat super leuk om dit te lezen!

  Beantwoorden

 10. Deborah Hamar

  Oh… Ik herken mij wel in een aantal van je punten…

  Beantwoorden

 11. noeps1

  Whaa, nou ik weet wel dat ik iemands ogen uit krap als ze teveel d’r best doet bij mijn echtgenoot maar dat heeft een reden verder ben ik gek op gadgets en zolang ik er zelf voor werk koop ik lekker wat ik leuk vind 🙂
  1 x vakantie moet kunnen en vaak nog een weekje tussendoor of een weekendje weg .. ik hou ervan !

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Gewoon doen hoor! Je werkt er tenslotte hard voor! Ik geef er gewoon niks om, nieuwe telefoon uit… boeiend… nieuwe tv uit… boeiend… het doet me gewoon niks. Vakanties en weekendjes weg… heerlijk maar het maakt me echt niet uit of een ander vaker, langer of verder weg gaat…

   Beantwoorden

 12. Sammie

  Hahaha, moest heel erg lachen om het laatste punt! 🙂 Leuk om dit te lezen!

  Beantwoorden

 13. Serena

  Oeh, met gadgets wil ik toch wel meestal het nieuwste van het nieuwste hebben… Kan er niks aan doen!!!

  Ik ben totaal niet sportief. Word al moe als ik er aan denk.

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Grappig, hoe verschillend het dan weer kan zijn…

   Beantwoorden

 14. LJ

  Dat komt wel zo’n beetje overeen met mijn profiel haha 🙂 Vroeger was ik wel romantischer, toen gaf ik met Valentijn – onze eerste valentijn als een koppel – allemaal gelukshartjes met woordjes op waarmee ik een gedichtje maakte op een melig kaartje. Dat is ook de laatste keer dat ik iets heb gegeven, hij vond er duidelijk niks aan 🙂 🙂

  Beantwoorden

 15. Marcella

  Je trekt er vaak op uit om onbekende plekken te ontdekken, dus avontuurlijk vind ik jou wel! Als je totaal niet avontuur was, zou je liever thuis blijven. Bungeejumpen is overigens ook niks voor mij!

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Lief van je! Zo had ik het woord avontuurlijk nog niet bekeken maar ja, je hebt gelijk, ik ga het liefst naar nieuwe plekken!

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: