3x Klunzigheid ten top!

Vriendlief kijkt me regelmatig wat meewarig aan, grijnst dan wat en zucht vervolgens “Hoe is het toch mogelijk Wan, hoe krijg je het weer voor elkaar?” Nou, geloof me, ik kan echt alles maar dan ook werkelijk waar alles voor elkaar krijgen en sta al jaren bovenaan in de lijst van meest onhandige harrie in de wereld! Kan niet missen, die plek is voor mij!

Wil je weten waar ik zoal klunzig in ben? Ik deel er vandaag gewoon 3 met je! No shame at all!

1.  Het openmaken van die irritante plakkertjes op je zak brood…

Snappen jullie wat ik bedoel? Die irritante rode plakkertjes… echt, ik heb er iedere keer weer ruzie mee! Ik moet ook wel bekennen dat ik er totaal geen geduld voor heb, dus ik ben al vrij snel van scheur maar open die handel maar ja, dan zit je weer met zo’n half opengereten plastic zak wat natuurlijk weer niet luchtdicht is voor de overgebleven bammetjes. Grrr… en ja, met een vork krijg ik het echt wel open maar het is zo irritant om te zien dat vriendlief het gewoon zo voor elkaar krijgt!

2. Boodschappen fatsoenlijk op de band zetten of in tas doen…

Nog zoiets… was ik vanochtend bij de Aldi voor wat laatste vakantieboodschappen, pak ik daar zo’n pak kattenbrokken, zet die op de band, niks aan de hand, pak valt om, zet hem weer overeind en ja hoor, druk ik gewoon dat stukje in wat je normaal openmaakt zodat je de brokken er zo uit kunt schudden. Dus met dat in mijn achterhoofd bedacht ik me dat ik even op moest letten bij het inpakken van de boodschappen in mijn tassen en ja hoor, tot mijn eigen domme verbazing leg ik het pak zo in de tas met inderdaad die half gescheurde opening naar beneden! Gevolg: Clooney heeft wat minder brokken vanavond…

3. In- en uitstappen in boten…

Ook zo’n gênant momentje… Vrienden nodigen ons om te gaan bootje varen in de omgeving van Giethoorn, hartstikke leuk natuurlijk. Dus na de thee/koffie met gebak naar de boot en ja hoor, bij het instappen, ondanks dat vriendlief me heel galant zijn hand aanbood, ging het al zowat mis en belandde ik al direct op mijn billen op het zitgedeelte. Heb niet eens in de boot gestaan! Zat direct. Maar goed, dat was nog absoluut niks wat er gebeurde bij het uitstappen… Tjonge, alleen als ik er al aan terugdenk, stijgt het schaamrood me weer naar de kaken. Laten we het er maar op houden dat het er kort samengevat op neer kwam, dat ik bijna letterlijk tussen wal en schip lag te spartelen! Echt, snap niet hoe ik zulke klunzige dingen steeds voor elkaar weet te krijgen!

Mocht je een gênant momentje willen delen, be my guest!

26 comments

 1. Falderie

  ik ben vooral klunzig in dagdagelijkse dingen. zo gebeurt het wel eens dat ik mijn hoofd tussen de keukenkast stop enzo… 🙂

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Oeps… dat is me gelukkig nog niet overkomen..

   Beantwoorden

 2. Sabine

  Haha leuk stukje! Ik ben meestal niet heel onhandig, maar wél de week voor mijn menstruatie (zal wel met hormonen te maken hebben 😉 ). Dan laat ik opeens alles vallen en het toppunt was dat ik brood ging bakken met mijn schoonmoeder en op één of ander manier alle bloem de lucht in gooide. Waarna vervolgens de hele keuken onder zat. Inclusief mijn schoonmoeder dus.

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Hoe reageerde je schoonmoeder daarop? Wel lachen hoor!

   Beantwoorden

   1. Sabine

    Nou ik vond het niet zo lachen hahaha (ben sowieso al niet de vrolijkste in die tijd van de maand 😉 ). Gelukkig kon schoonmoeder er wel om lachen en hebben we samen alles schoongemaakt terwijl ik me doodschaamde…

    Beantwoorden

 3. Morgaine

  hahahaha ja ik lach wel, maar voor nummer 1 heb ik een tip, neem een scherp mesje of fruitmesje, kartelmesje dus, en pak dat plastic dingetje van de zak en snij deze zo dicht mogelijk bij de zak af, en voila hij is open en de zak is verder heel gebleven, doe ik al jaren zo! omdat… ik anders hetzelfde heb als jij, hahaha

  2. Dat had ik met een pak zout van de week, hij ging heel de band op, heel de tas in, maar waar het mis is gegaan weet ik niet, toen ik thuis kwam…. lag er geen brood meer in de kast.. oh nee, dat is een ander liedje, zat er dus een gat in het pak zout en mijn tas dus ondergelopen plus omdat ik hem eruit pakte, half over de tafel in de keuken heen, hahaha

  3. Ik stap niet zo vaak in bootjes, maar ik denk dat ik ook hier hetzelfde zou kunnen zeggen, maar de laatste paar keren zat ik op grote driemasters met name en dan heb je een loopplank of trap zelfs dus uhm….

  Heb ik hier nog iets aan toe te voegen? ja vast wel, maar daar kom ik nu even niet op, en zometeen vast als ik dit verzonden heb, dat ik ook nog 3 dingen op kan noemen, hahaha

  X

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Doe mij inderdaad maar die boten met van die loopplanken, stukken beter!

   Beantwoorden

   1. Morgaine

    Ik heb ook wel in kleine bootjes gezeten, maar dat is lang geleden, vandaar dat ik ook weet dat ik altijd zo’n sprong van mijn hart krijg als ik in moet stappen, hahaha Kano, dat al eens geprobeerd? pffffffffffffff

    Beantwoorden

    1. wiebie74

     Ooit tijdens schooltijd, nooit weer!

     Beantwoorden

     1. Morgaine

      hahahaha ja hier dus dito, overlevingskamp tweede brugklas 😉

     2. wiebie74

      PrecIes! Instappen al lastig, vervolgens zat ik vast in een rietkraag, raakte ik een peddel kwijt en heb ik me bij het uitstappen maar heel elegant op de steiger laten glijden… Dit alles onder toeziend oog van de knapste jongen van school!

     3. Morgaine

      hahahaha nee dat had ik dan net weer niet, ik was moe, het was onze laatste dag, het was niet echt je van het weer, koud ook nog, ergens in maart, in de Ardennen, dat instappen pfffffffffffff, ik ben wel rechtop gebleven maar ik spinde dus, ik kreeg het niet voor elkaar om goed vooruit te komen, kwam dus als laatste aan, en natuurlijk bij die ene kleine stroomversnelling kwam ik volgens mij op een steen terecht, vast, om dan los te komen, ik kantelde wel maar net niet helemaal wel een sloot water erin, ondanks regenpak zeiknat aan de binnenkant ervan, dorst hem nietuit te trekken, moesten we nog een verplicht patatje eten met zijn allen voor we de bus in mochten en ik kwam als een verzopen kat thuis aan aan het einde van de dag. Ik was gewoon in tranen omdat ik zelfs mijn sleutels niet kon vinden, mijn moeder is op dat moment de liefste moeder ooit geweest, ben je al 13, en dan toch ineens ben je net weer 3 jaar, kom onder de douche, ze nam mijn grote overlevingsrugtas over en ik hoefde niets meer.. zo lief, ik heb bijna klokkie rond geslapen met ons toen nog rode Kitten Binkie genaamd die om mijn hoofd heen kwam liggen… 😉 Die herinnering is dan weer mooi, hahaha

 4. Deborah Hamar

  haha…
  Dat tussen wal en schip is mij letterlijk gebeurd. Ik had zelfs nog rijlaarzen aan, die daarna gevuld waren met Maaswater…. Fijn, heel fijn…

  Beantwoorden

 5. Gerda Esser

  Wat een leuk logje Wanda
  Dat met het brood vind ik ook heel erg vervelden
  Ik ga nooit op een boot , ik word snel zee ziek
  Ik wens jou een heel fijn weekend

  Liefs Gerda

  Beantwoorden

 6. natasjaslifestyle

  Heb je even?? Mijn leven bestaat uit klunzige momenten.? stoer door de volle aula van school lopen en dan struikelen en doorglijden op je kont.. Een van mijn gênantste momenten.

  Beantwoorden

 7. zosaar

  Ik laat voornamelijk van alles te pas en te onpas vallen of ik zwiep weer iets van tafel.

  Beantwoorden

 8. Yvon

  Haha, leuk! Voor jou natuurlijk iets minder, maar voor ons is het leuk om te lezen.

  Zelf stoot ik me vooral altijd en overal aan. Soms ziet ik blauwe plekken op mijn lijf maar heb ik géén idee wat ik heb gedaan.

  Beantwoorden

  1. Morgaine

   Sta ik vanmiddag met de grote ton met kattenbrokken gevuld, drie soorten zitten erin, ik denk, ik schud nog even, vliegt de deksel half open, mijn hele keuken onder, LOL…. mag die er ook nog bij? hahaha

   Beantwoorden

 9. Marion

  Hahaha heerlijk herkenbaar die dingen.Ik snijd die plakdingstripjes altijd open. De shit is dat je dan vaak ook in de broodzak snijdt. Waardeloos. Ik vind in bootjes stappen ook altijd eng. Voel me altijd te groot en te zwaar voor zoiets. Bij de Efteling ben ik dan altijd zo gefocust om niet te vallen dat ik geheid mijn kop stoot aan het dak van het bootje, omdat ik zo lang ben. Sta ik nog voor lul…

  Beantwoorden

 10. elise1963

  Oh ja die rotplakker op broodzakken. Ik zet er een schilmesje tussen, dan zijn ze zo open. Snel zo’n zakknijper van Ikea erop haha. Ik ben wat voorzichtiger in in en uit dingen stappen .. heb zo vakk mijn enkelbanden verrekt met verkeerd mn voeten neerzetten .. nu maar met wat meer beleid

  Beantwoorden

 11. Koen Schyvens

  Leuk stukje … ik ben niet erg klunzig maar als ik net een schoon shirt heb aangetrokken voordat we gaan eten, kun je er gif op innemen dat ik binnen no time iets knoei op dat schone shirt. Een spat van de saus of een druppel van het groentenvocht … zucht.

  Beantwoorden

 12. Esmeralda

  Pfoe, ik kan niet echt snel ergens op komen maar een opmerking maken terwijl diegene het zelf ook kan horen is wel klunzig, toch?

  Beantwoorden

 13. Serena

  Die rode plakkertjes snijd ik altijd even in met een scherp mesje, dan trek je ze zo los zonder de zak te scheuren… Simpel!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: