10x Stom

Mijn laatste Stom blog was eind vorig jaar, dus de hoogste tijd om er weer eentje tegen aan te gooien. Ook wel lekker leesvoer om zo het weekend mee in te luiden, toch? Dus bij deze… Stom in de zin van onbegrijpelijk, absurd, raar, vreemd, apart, onwerkelijk etc. Kortom, stom omdat het gewoon stom is!

☻Dat heel veel mensen een rotonde nemen in een slakkengang. Echt, ik heb soms gewoon de neiging om dan maar linksaf te gaan op een rotonde.

☻ Dat het nog steeds zo ontzettend koud is en ik al weer een paar dagen aan het krabben ben. Zo klaar met die winter.

☻ Dat het dit weekend weer zulk schijtweer zal gaan worden, 5 zondagen op een rij terwijl het doordeweeks prima weer is maar dan zit ik natuurlijk de hele dag binnen zodat ik er niet van kan genieten.

☻ Dat ik me er echt niet toe kan zetten om 5 dagen naar een plek in Nederland te gaan terwijl ik heus wel weet dat er genoeg mooie plekken in Nederland zijn maar toch ga ik vele malen liever naar Duitsland. Zo dus ook in april!

Wismar stom
Centrum van Wismar (Noord-Duitsland)

☻ Dat ik eigenlijk de software van mijn mobieltje moet updaten maar geen zin heb om alles er daarna dan weer opnieuw op te moeten zetten, dus gewoon vrolijk door mopper als iets weer niet goed werkt.

☻ Dat ik afgelopen maandag om een foto te maken van een paar eenden over een stuk nat gras ben geglibberd en moeite moest doen om op de benen te blijven met als gevolg dat ik nu al een paar dagen last heb van een spiertje in mijn rechterbil.

Julianapark stom
Julianapark in Veendam

☻ Dat ik mij enthousiast heb opgegeven voor het project Echte Post is Leuk maar nu totaal niet weet wat ik voor degene die ik heb geloot, moet gaan kopen.

☻ Dat ik me er nog steeds niet toe kan zetten om echt 2x in de week te gaan sporten en dat mijn excuses variëren van geen zin, geen tijd tot last van mijn knie en nu mijn bil. Echt waar!

☻ Dat ik een heel mooi bos bloemen van mijn schoonvader heb ontvangen maar deze steeds uit de kamer moet zetten omdat anders onze kat er steeds aan gaat zitten knabbelen.

☻ Dat ik weet dat het beter is om rond 22.30 uur richting bed te gaan maar dat het vaker al na 23.00 uur is en dat ik dan ook nog gewoon moet lezen waardoor ik dus veel te weinig slaap krijg en de volgende dag dus een dip heb tussen 14.00 en 15.00 uur.

En wat vind jij stom?

8 comments

 1. Elaintje

  Oh ja, ik had het liefste altijd bloemen in huis totdat we katten kregen… En ik vind het ook stom van mezelf dat ik niet vaker andere plekken in Nederland bezoek.

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Gaat bij mij net zo en toch kan ik me er niet toe kan zitten

   Beantwoorden

 2. sammie

  Haha, links af gaan op de rotonde. Lol, wel heel herkenbaar die irritatie, ik heb dat ook vaak als mensen afslaan.. Zo langzaam dat ze nog net niet uitstappen om de auto de bocht om te duwen.. Zucht. Oh en Echte post is cool, ik ben ook een beetje inspiratie loos wat ik moet kopen 🙂

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Zit toch gewoon een stuur in een auto? Snap dat echt niet

   Beantwoorden

 3. Flavie

  Zeker en vast het slechte weer!!! Ik wil lente!!

  Beantwoorden

 4. Insoon

  Ik vind het stom als mensen geen richting aangeven op een rotonde. Of bijv. van tevoren de knipperlicht voor rechtsaf aandoen en dan toch heel de rotonde rond gaan. Zodat je op ’t laatste moment op de rem moet. Fietsers die ’s ochtends geen licht aan hebben, dat vind ik ook stom!
  Inderdaad, zo flauw dat het doordeweeks van dat mooie weer is, en dan in ’t weekend van dat butweer 🙁 En vanmorgen moest ik helaas ook ruiten krabben.

  Er zijn genoeg leuke plekken in Nederland hoor 😉 maar dat Wismar ziet er ook wel heel gezellig uit met die gekleurde geveltjes.

  Dat laatste punt herken ik ook wel, hahaha.

  Beantwoorden

 5. Sabine

  Haha die eenden ook 😉 Ik vind het megastom dat mensen die gewoon zich aan de verkeersregels kunnen houden. Echt geloof me: Nederland is perfect wat verkeer betreft haha

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.