stom

10x Stom…

Soms loop je tegen dingen aan of schiet je ineens iets te binnen of je ziet iets en denkt direct… da’s STOM! Dat overkomt mij dus regelmatig en aangezien ik van mijn hart geen moordkuil wil maken, deel ik het gewoon lekker met jullie! Vind je het stom om te lezen, nou, lekker puh!

Het einde van de maand is in zicht, hoogste tijd dus om de balans op te maken. Wat vond ik nu allemaal zo stom in januari?

überhaupt januari. Ik bedoel, wat voor nut heeft deze maand eigenlijk? De feestdagen zijn net geweest, de kerstspullen zijn terug naar zolder en dan? Eén lange maand waarin de kans op vorst/sneeuw en alle bijkomstige ongemakken toeneemt, waarin het nog steeds te donker is en waarin de zon nog steeds te weinig schijnt.

de 10 van Waylon voor Romy. Kom op zeg! Okay, leuk voor haar zelfvertrouwen en ja, ik ga echt niet op zo’n podium staan maar ze zong toch echt gewoon vals. Wees daarover gewoon eerlijk.

schaatsen op gevaarlijk natuurijs. Natuurlijk, het ijs lonkt, althans voor sommigen onder ons, maar welke idioot gaat nu op flinterdun ijs waar borden staan dat het levensgevaarlijk is, dan toch dat ijs op? Waarom zo stoer doen?

tol betalen op Duitse snelwegen. Waarom in hemelsnaam? Is er ook nog iets gratis? En nee, kom niet aan met dat het geïnvesteerd wordt in de infrastructuur en dat het milieu zo vervuild wordt, het is gewoon geldklopperij. Klaar uit.

het volgen en ontvolgen op Instagram. Waarom ga je iemand volgen? Toch vanwege zijn mooie foto’s? Dus waarom ontvolgen als ik je niet terug volg? Voor wat hoort wat of zo? Ik doe daar dus zelf niet aan mee maar merk het wel bij mijn eigen volgers. Zo dom.

Yolanthe die de Nationale Sextest presenteert. Sowieso, de Nationale Sextest? Moet dan echt alles worden besproken? Maar goed, zitten we werkelijk waar te wachten op een presenterende Yolanthe? Is er echt niet iemand anders te vinden voor dat klusje????

We moeten gezonder eten. Klopt, helemaal mee eens maar waarom zit dan overal zoveel zout en suiker in verwerkt, laat staan al die andere rotzooi? Moet de overheid daar niet eens perk en paal aan stellen?

mijn nieuwe bibliotheekabonnement. Had altijd het Large abonnement waarbij ik mijn boeken 6 weken mocht houden en tot 3x toe kon verlengen. Nu zijn de boetes afgeschaft maar mag ik mijn boeken maar 4 weken meer houden en is verlengen niet meer mogelijk. Echt belachelijk.

het kabinet Rutte… wat moeten we daar in hemelsnaam mee? Enig idee op wie je moet kiezen straks in maart? Nu is Van de Steur weer afgetreden, geeft echt vertrouwen dit kabinet. Geld verknoeien kunnen ze geweldig maar dan houdt het ook echt op.

werken tot half 6. Echt ongelofelijk naïef om te denken dat er op vrijdagmiddag tussen 5 en half 6 nog bijzonder veel wordt gedaan. Veel meer dan afwas wegbrengen, bureau opruimen en nog een keer een plasje doen spook ik niet uit. Ik ben daar echt gewoon heel eerlijk in.

Wat vond jij echt stom in januari?

 

6 comments

 1. Sabine

  Ja die ontvolgers op Instagram vind ik zelf ook mateloos irritant. Verder vond ik vooral zo’n beetje alle uitspraken van Trump heel stom. Met als hoogte-stom-punt de muur met Mexico.

  Beantwoorden

 2. Miranda

  Helemaal eens met de 10 van Waylon. Ben benieuwd wat er zo gaat gebeuren. En ook met de half 6 dienst (voor mij op donderdag).

  Beantwoorden

 3. Morgaine

  oh die sekstest, ik had hem opgenomen wilde het een keertje zien, vorig jaar niet gedaan namelijk, wat denk je? Ik ben in ronde 1 al in slaap gevallen bij terug kijken de volgende dag en werd wakker toen het afgelopen was, zegt dat genoeg? whahahahaha Maar inderdaad waarom Yolanthe… die wil gewoon een stempel denk ik dan…

  Instagram, ja… mee eens, lol…

  Wat vond ik stom in januari, hmmmmm tot nu toe? 😉 Vandaag ga ik mijn mama’s verjaardag vieren kortom, bij ons zit het vol met verjaardagen van eigen familie, dus vliegt de maand meestal om, meestal heb ik moeite met de maand feb.

  X

  Beantwoorden

 4. Saskia

  Haha die nationale sextest vind ik ook echt onzin, nooit gekeken ook behalve tijdens het zappen.

  Beantwoorden

 5. Gerda Esser

  Instagram heb ik niet meer , vind het daar niet leuk
  Ik heb een bibliotheek abonnement wat ik gebruik voor mijn e-reader
  heb ik dit jaar nog goed koop gekregen , maar volgende jaar word het heel erg duur voor de e-reader
  wat ik wel jammer vind , want ik lees best veel met mijn e-readder
  En tol betalen op Duitse snelwegen vind ik ook heel erg belachelijk
  Wanda ik wens jou een hele fijne week
  Liefs Gerda

  Beantwoorden

 6. sammie

  Januari was voor mij helemaal niet stom, nieuwe baan, verjaardag, Bink krabbelde steeds verder op. Was voor mij een top maand 🙂 Dat Duitsland tol durft te vragen voor die waardeloze wegen begrijp ik helemaal niks van. Belachelijk vind ik het.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.